Mercedes-Benz презентував справжнього монстра

Фото ілюстративне

Авторитетний німецький ресурс AutoBild нещодавно опублікував в мережі дуже цікаві фотографії. На представлених знімках зображений тривісний монстр Mercedes-Benz на базі G-класу.

Авторитетний німецький ресурс AutoBild нещодавно опублікував в мережі дуже цікаві фотографії. На представлених знімках зображений тривісний монстр Mercedes-Benz на базі G-класу. Повна назва даної модифікації звучить так - G63 AMG V8 Biturbo.

Як відомо, в броньованій версії подібна машина вже є у розпорядженні австралійських військових, а в найближчому майбутньому за інсайдерськими даними шестиколісний позашляховик G-класу має всі шанси стати на озброєння і у шведських силових структур. За даними AutoBild, грізний позашляховий прототип на представлених знімках з колісною формулою 6х6 є цивільною версією військового G63 AMG V8 Biturbo.

Автомобіль вдалося засікти автомобільним шпигунам вищезгаданого видання під час його транспортування на Близький Схід. На цій території подібний автомобіль має всі шанси стати бестселером продажів з невпинним попитом з боку великих військових діячів і багатих шейхів.

Серед головних особливостей тривісного позашляховика Mercedes можна виділити потужні колісні диски «Hutchinson», «взуті» у позашляхову гуму підвищеної прохідності. Модель також оснащена посиленими амортизаторами Оhlins для бездоріжжя і системою контролю тиску в шинах.

Судячи з прізвиська модифікації «G63», під капотом німецького пікапа з шістьма колесами нас чекає 5.5-літровий силовий агрегат V8 від Mercedes з системою твін-турбо. У стандартному вигляді такий двигун дозволяє зняти на виході потужність 544 к.с. (400 кВт) і 760 Нм пікового крутного моменту. Найвірогідніше, компанію мотору складає 7-ступінчаста планетарна автоматична коробка передач «7G-Tronic».

Степан ПЕТРУЛЯ

Фото - з сайту Autobild.de

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.
  • У Рівненській ОДА шукали вибухівку

    28 03 2024, 15:05
    Сьогодні, 28 березня, близько 13:45 анонім повідомив про ...
  • На Рівненщині за минулу добу ліквідували вісім загорянь сухої трави

    28 03 2024, 14:05
    Впродовж минулої доби рятувальники Рівненщини ліквідували...