У Рівному презентували майбутнє (ФОТО)

Фото ілюстративне

Сьогодні, 12 серпня, у центрі Рівного відбувся форум прихильників політичної партії "За майбутнє". Тут зібралося кілька сотень активістів. Серед них діючі депутати Верховної Ради та місцевого самоврядування, представники громадських організацій та знані в області люди.

До обговорення майбутнього Рівненщини долучилися лідер партії "За майбутнє" Ігор Палиця, нардепи Віктор М'ялик, Ірина Констанкевич, керівниця жіночого крила сили Ірина Суслова. Серед рівненських відомих людей були діючий міський голова обласного центру Володимир Хомко, екснардеп Юрій Вознюк.

Розпочали форум із панельної дискусії. На ній спікери озвучили головні напрями діяльності партії "За майбутнє". Стосовно ідеології, то діячі твердо стоять на проукраїнській центристській позиції.

Вже після обговорення публіці представили керівника обласної партійної організації Ігора Ясенюка.

- Я хочу подякувати всім, хто відгукнувся. Ми працюватимемо майже по всій області. До нас доєдналися виробничники, депутати обласної ради. Є і активне молоде покоління. Ми разом дамо гарний результат на місцевих виборах, - сказав Ігор Ясенюк.

Чималу сенсацію створив і діючий міський голова Рівного Володимир Хомко. Він офіційно заявив, що на керівника міста не балотуватиметься. В цій ініціативі він всіляко підтримуватиме екс-нардепа Юрія Вознюка.

- Моє рішення балотуватися базується на трьох аксіомах. Передусім, "не місце прикрашає людину, а людина місце". Ми вже мали досвід, коли перемогу отримувала рейтингова партія, а не конкретні імена та прізвища. Друга аксіома - "без минулого немає майбутнього". Володимир Хомко, який тричі обирався міським головою Рівного, заклав міцний фундамент у розвиток міста. Це все хочу поєднати та розвинути із своїм досвідом. І останнє - "замість тисячі слів, краще одна конкретна дія". На окрузі, де я був депутатом, ми будували садочки, школи, медичні установи, дороги. Завдяки здобутому досвіду зможемо зробити Рівне справді комфортним для кожного його мешканця, - розповів Юрій Вознюк.

Команда партії "За майбутнє" готова змінювати життя українців. Першим кроком стане перемога на місцевих виборах 25 жовтня.


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Вогнеборці на місці пожежі знайшли тіло жителя Вараського району

    29 03 2024, 13:00
    У Вараському районі під час гасіння пожежі у приватному г...
  • Вперше у Рівному відбудеться чемпіонат зі швидкісного складання пазлів

    29 03 2024, 12:31
    6 квітня на базі Гончаренко центр Рівне пройде відбіркови...
  • Монослот Казино Онлайн: Як Грати безкоштовно та на Гроші

    29 03 2024, 12:23
    Одна із найпопулярніших платформ, на якій можна грати в р...
  • Мотоцикл, авто і велосипед: поліція повідомила деталі ДТП на Ювілейному у Рівному

    29 03 2024, 12:05
    Внаслідок автопригоди травмувався мотоцикліст.
  • 29-річна жінка народила в автомобілі по дорозі до Рівненського пологового будинку

    29 03 2024, 11:30
    Про це повідомили на офіційній сторінці "Рівненський обл...
  • На Рівненщину прибуде другий евакуаційний потяг із Донеччини

    29 03 2024, 10:35
    Цього разу людей поселятимуть у п’яти громадах Дубенськог...
  • На Рівненщині похоронили дев'ятьох Героїв

    29 03 2024, 10:20
    Щирі співчуття рідним і близьких загиблих Героїв. Вічна п...