Перший кандидат на посаду мера Рівного - Юрій Вознюк

Фото ілюстративне

Перша офіційна заява про намір балотуватись на посаду міського голови Рівного прозвучала минулого тижня від народного депутата VII – VIII скликань Юрія Вознюка.

Для мене це рішення є чітким та усвідомленим, хоча, зізнаюся відверто, досить непростим. Мене двічі обирали народним депутатом за мажоритарною виборчою системою: тобто, йшов до людей та отримував підтримку особисто за себе та роботу своєї команди. Мені добре відомо, як це працювати над розвитком громади, залучати інвестиції та реалізовувати соціально-економічні проекти.- наголошує Юрій Вознюк.- Усі наші задуми були підкріплені та реалізовані чіткими діями. Ми завжди були поряд, постійно працювали з людьми, тому весь свій набутий досвід прагну втілити у своєму рідному місті Рівне. Друзі, я рівнянин, татусь п’ятьох неймовірних дітей, які навчаються та розвиваються у нашому місті, де живу я, моя сім’я і Ви - його мешканці. І я неабияк хочу зробити Рівне сучасним, комфортним та креативним для всіх НАС. Мені надзвичайно важлива Ваша підтримка!

Ми зібрали основні факти з біографії, діяльності та досягнень кандидата

Юрій Вознюк. Хто він?

Усе своє життя живу у Рівному. Навчався  у ЗОШ № 1, був студентом нашого Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. С. Дем'янчука. З студентських років працював економістом у ТзОВ фірма «Екорембуд». Згодом, на цьому ж підприємстві працював на посаді фінансового директора.- розповідає Юрій Вознюк.

Був депутатом Рівнеради, двічі народний  депутат ВРУ. Увійшов у топ-рейтинг депутатів-реформаторів та у п’ятірку з 225 округів депутатів-мажоритарників України по залученню коштів на соціально-економічний розвиток округу.

Часто, коли приймаєш рішення йти на вибори, тебе запитують: «Хто ти і що зробив?». Так ось, замість тисячі слів, Ви можете побачити конкретні дії. За більш як сім років командної роботи вдалося реалізувати проекти, які стояли «замороженими» десятки років. Ми постійно співпрацювали з Кабінетом Міністрів України та бюджетним комітетом для залучення ресурсу на розвиток громад. Спрямована субвенція дозволила завершити будівництво шкіл та садочків, зробити освітлення вулиць, провести ремонт доріг, покращити технічну базу навчальних закладів та реалізувати необхідні проекти для громад.- додає Юрій Вознюк.

Сім’я

Юрій Вознюк, одружений, багатодітний батько, виховує п’ятеро дітей.

До виховання дітей ставлюсь дуже відповідально. Цей пункт для мене як батька завжди на першому місці. Водночас, хочу сказати одну важливу річ. Попри сильну батьківську любов не можна бути фанатом своєї дитини. Надмірна любов розбещує. Перші сім років дитину треба просто любити, другі сім – виховувати, треті сім – бути другом. Потім відпустити, не прив`язувати ні в якому разі до себе. - розповідає Юрій Вознюк.- Якщо говорити вцілому, то з дітьми потрібно говорити якомога частіше та простіше, пояснювати власну точку зору, при цьому не забуваючи вислуховувати й думку дитини. Ось і весь рецепт довіри і порозумінь.

 

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.