Вибори у Рівному: Парад брехні та лицемірства

Фото ілюстративне

Проблема в тому, що багато рівнян готові знову підтримати тих самих персонажів, які обманювали нас останні п’ять років.

Я пишаюся українцями. Ми сильна і розумна нація, багата на героїв та геніїв. Однак, коли справа доходить до виборів наш народ чомусь перетворюється на стадо довірливих дурнів. Так ми сильну країну ніколи не збудуємо. Всі наші досягнення, здобуті ціною тисяч життів, множаться на нуль коли ми обираємо у владу брехунів та злодіїв.

Шекспір колись писав, що краще зі знайомим злом миритись ніж втечею до незнайомого хилитись. В чомусь його можна зрозуміти. Багато років ми співіснували з чиновниками, які регулярно дерибанили землю і крали бюджет. Рівняни навчилися жити без гарячої води влітку і опалення взимку. Ми звикли до пустих хабарів, наловчилися ходити темними вулицями, відчуваючи сморід неприбраних смітників у наших дворах... Це наше “знайоме зло”, до якого ми звикли і з яким навчилися миритися. Багато людей сьогодні боїться змін і я їх розумію. Однак, це неправильно.

Зовсім скоро, 25 жовтня ми голосуватимемо за людей, які керуватимуть нашим містом. Людей, від яких залежатиме наше майбутнє і добробут наших дітей. Проблема в тому, що багато рівнян готові знову підтримати тих самих персонажів, які обманювали нас останні п’ять років.

Пристосовуння – це вибір примітивних організмів, якими ми не є. Саме тому, я не розумію 20% виборців, які готові знову проголосувати за Хомка. Як можна забути, що ця людина підтримувала злочинний режим Януковича і захищала його владу під час Революції гідності? Уявіть собі, що чекає на місто яким керуватимуть чиновники, що успішно тероризували його останні п’ять років? Чого чекати від депутатів, які відкрито дерибанили землю і покривали незаконне будівництво? Риторичні питання. Нічого хорошого вони не принесуть. Проблема в тому, що це розуміють не всі. Багато рівнян сьогодні знову готові повірити пустим обіцянкам, проміняти свій голос на гречку.

До чого я це все написав? Зовсім скоро в нас буде реальний шанс зміни майбутнє нашого міста. Давайте нарешті перестанемо вірити в псевдо люстрації і в показові реформи. Їх роблять ті ж корумповані чиновники, які крадуть наші гроші. Давайте перестанемо слухати пусті передвиборчі обіцянки. Ніхто не зробить наше життя прекрасним за рік чи за два. В країні де 20 років голосують за злочинців та дурнів це неможливо. Перестанемо пробачати брехливих чиновників і давати черговий шанс людям, які його не заслуговують. Я переконаний, що той хто обіцяв і за п’ять років не стримав слова або брехун, або нездара. І не важливо скільки доріг і садочків буде відремонтовано за останній місяць до виборів. Бо це не показник ефективності, це – меркантильний розрахунок, кістка з панського столу, кинута недалеким виборцям.

Менше, ніж за шість тижнів ми матимемо всього один шанс без крові відправити на смітник історії дискредитованих чиновників. Давайте відповідально поставимося до нашого спільного майбутнього.

 

Роман МАРТИН


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.