Велосипедисти з Рівненщини ганяли "соточку" у Вінниці

Фото ілюстративне

Представники велокоманди електростанції «РАЕС-team» взяли участь у веломарафоні «Закрутка по-вінницьки. Соточка», який проходив у Вінниці. Поряд з трьома сотнями велолюбителів з усієї країни, рівненським атомникам вдалося показати хороші результати та успішно пройти дистанцію велогонки, протяжністю у 100 кілометрів.

Представники велокоманди електростанції «РАЕС-team» взяли участь у веломарафоні «Закрутка по-вінницьки. Соточка», який проходив у Вінниці. Поряд з трьома сотнями велолюбителів з усієї країни, рівненським атомникам вдалося показати хороші результати та успішно пройти дистанцію велогонки, протяжністю у 100 кілометрів.

Стокілометровий заїзд "Закрутка по-вінницьки. Соточка" проходив у Вінниці 22 вересня вже вп’яте. Наймолодшому учаснику гонки було 15 років, найстаршому – 82. Цьогорічний марафон пролягав за таким маршрутом Прилука – Калинівка – Мізяків – Вінниця. Кожен з учасників отримав стартовий пакет з номерком, наліпкою, сувенірним магнітом, талоном на харчування на фініші, дипломом та медаллю фінішера. В рамках змагань вінницька велоспільнота також організувала для учасників і польову кухню. Прикметно, що усі виручені кошти від заходу організатори спрямують на лікування юного велоспортсмена Сергія Шишкіна. 13-річний вінничанин потребує термінової трансплантації кісткового мозку. В хлопця діагноз гострий лімфобластний лейкоз. Його порятунок вартує 100 тисяч євро.

Представники велокоманди «РАЕС-team»: Віталій Демидишин, Віталій Талах, Роман Ткачук та Станіслав Харечко, незважаючи на досить несприятливі погодні умови, успішно пройшли дистанцію веломарафону, показавши достойні результати. Найспритнішим серед наших велосипедистів виявився Віталій Демидишин. Йому вдалося зайняти почесне четверте призове місце в «абсолюті». За словами Віталія було дуже непросто змагатися, адже на гонці виступили найкращі аматори з усієї України, а отже і конкуренція була високою.

- Цьогоріч організатори долучились до Українського Аматорського Туру (УАТ). Поділ на вікові категорії був саме за правилами УАТ. Також був окремий поділ для учасників з  шосейними велобайками, так і для власників гірських велосипедів. Висловлюємо подяку адміністрації та первинній профспілковій організації РАЕС за фінансову допомогу та надану можливість представляти наше підприємство на всеукраїнських змаганнях,підсумовує слюсар цеху вентиляції та кондиціювання РАЕС Віталій Талах.

 

Інформаційна служба РАЕС


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.