У Луцьку покажуть весільні тенденції 2013 року

Фото ілюстративне

Цими вихідними, 29-31 березня, з 10 до 19 год. у Луцьку пройде щорічна спеціалізована виставка весільних товарів та послуг європейського рівня під назвою «Art Wedding або весілля по-новому». Як і в попередні роки, учасників та гостей прийматимуть у приміщенні Палацу урочистих подій (ДРАЦС, вул. Соборності, 18).

Цими вихідними, 29-31 березня, з 10 до 19 год. у Луцьку проходитиме щорічна спеціалізована виставка весільних товарів та послуг європейського рівня під назвою «Art Wedding або весілля по-новому». Як і в попередні роки, учасників та гостей прийматимуть у приміщенні Палацу урочистих подій (ДРАЦС, вул. Соборності, 18). Організатором заходу традиційно є весільна агенція «Family» та ГО «7’я».

Відкриття виставки відбудеться у п’ятницю, 29 березня, о 12 год. за участю луцького естрадного оркестру «Мегаполіс» на чолі із відомим музикантом Юрієм Поліщуком.

У рамках виставки також пройде благодійна акція на підтримку дітей-сиріт «Мрії дитинства» від Головного управління юстиції у Волинській області та реєстраційної служби Луцького міського управління юстиції. Відтак, школі-інтернату, що у селі Затурці, буде переданий подарунок від організаторів акції.

Триденна програма весільної виставки буде насиченою та цікавою. Зокрема, у програмі покази колекцій весільних та вечірніх суконь, розважальна шоу програма, дегустації, майстер-класи денного і вечірнього макіяжу та вечірніх зачісок, а також «Школа для наречених», де усіх охочих вчитимуть самостійно організовувати весілля без помилок та недоцільних витрат.

Впродовж трьох днів гості виставки зможуть ознайомитися із весільними тенденціями 2013 року, а усі потенційні наречені матимуть змогу ознайомитися з портфоліо весільних фотографів, переглянути роботи дизайнерів та флористів, поспілкуватися з професійними організаторами весілля, продегустувати страви місцевих ресторанів, побачити показ весільних суконь від найкращих салонів міста Луцька, пройти тренінг на тему «Сімейні відносини», послухати якісну музику та просто розважитися. Крім цього, усі відвідувачі виставки зможуть отримати цінні подарунки від учасників та організаторів заходу.

Усі три дні виставки «Art Wedding або весілля по-новому» будуть відрізнятися за тематикою. Таким чином, перший день матиме назву «Європейська класика» (ведучим буде Андрій Осташ), другий - «Українське весілля» (ведучі – Андрій Осташ та Михайло Кузьмич), а третій - «Весілля у стилі рок-н-ролл» (ведучі – Славко Мазурок та Сергій Ткачук).

З детальним графіком роботи виставки та її шоу-програмою можна ознайомитися на офіційному сайті організаторів - весільної агенції "Family" ТУТ.

Марина НАЗАРЧУК


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • На війні обірвалося життя 30-річного солдата з Рівного Андрія Любчика

    29 03 2024, 14:00
    Скорбота огортає серця родини, в яку пришла чорна звістка...
  • Сарненські патрульні виявили водія з «липовим» посвідченням

    29 03 2024, 13:31
    На Рівненщині патрульні продовжують виявляти водіїв з, йм...
  • Вогнеборці на місці пожежі знайшли тіло жителя Вараського району

    29 03 2024, 13:00
    У Вараському районі під час гасіння пожежі у приватному г...
  • Вперше у Рівному відбудеться чемпіонат зі швидкісного складання пазлів

    29 03 2024, 12:31
    6 квітня на базі Гончаренко центр Рівне пройде відбіркови...
  • Монослот Казино Онлайн: Як Грати безкоштовно та на Гроші

    29 03 2024, 12:23
    Одна із найпопулярніших платформ, на якій можна грати в р...
  • Мотоцикл, авто і велосипед: поліція повідомила деталі ДТП на Ювілейному у Рівному

    29 03 2024, 12:05
    Внаслідок автопригоди травмувався мотоцикліст.
  • 29-річна жінка народила в автомобілі по дорозі до Рівненського пологового будинку

    29 03 2024, 11:30
    Про це повідомили на офіційній сторінці "Рівненський обл...