ПРОФЕСІЯ ЗА... ГОРОСКОПОМ: КИМ БУТИ?

Фото ілюстративне

Як ви думаєте, чому про талановиту людину кажуть: «Він хірург (письменник, журналіст, музикант, кулінар) від Бога»? Тому що він обрав «свою» професію. Адже покликання, помножене на потяг душі, - це і є талант. Головне – вчасно його проявити. Можливо, наші рекомендації і, звісно, ваша інтуїція допоможуть у цьому.

Як ви думаєте, чому про талановиту людину кажуть: «Він хірург (письменник, журналіст, музикант, кулінар) від Бога»? Тому що він обрав «свою» професію. Адже покликання, помножене на потяг душі, - це і є талант. Головне – вчасно його проявити. Можливо, наші рекомендації і, звісно, ваша інтуїція допоможуть у цьому.

ОВЕН

Чим би ці люди не займалися, вони завжди і у всьому першопрохідці. Ось чому серед Овнів так багато винахідників і раціоналізаторів. З них виходять талановиті механіки, математики, фізики. Сильні і сміливі, Овни можуть бути льотчиками, космонавтами, медиками (хірургами, психотерапевтами) тощо. Честолюбство, яке притаманне людям цього знаку, у поєднанні із відчуттям такту дозволяє їм стати блискучими політиками і державними діячами. Овни прагнуть бути лідерами у всьому. У тому числі і у мистецтві. Покровитель Овнів – Марс – надає їхнім витворам сили, величі і часто «войовничий» характер. Художникам-Овнам прекрасно вдаються полотна батального жанру, а музикантам – марші. Мабуть, ніхто не користується такою всенародною любов’ю, як Овни-співаки з голосом потужним і проникливим.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці не бояться рутинної роботи, але головним стимулом для них є хороша зарплата. Їм імпонують професії, що пов’язані з фінансами (недарма з давніх-давен золотий телець символізує багатство), тому вони часто стають банкірами, бухгалтерами. Посидющі і неквапливі, Тельці не сприймають суєти і поспіху. Для них важливий стабільний і стійкий режим роботи – вони можуть бути службовцями у різноманітних держустановах і відомствах. Приналежність до стихії Земля визначає їхню пристрасть до фермерства і садівництва. Венера – покровителька Тельців – дарує їм відчуття гармонії, тому вони часто стають співаками, танцюристами, акторами і модельєрами. Щоправда, висока мода – не їх «коник», Тельцям більше до вподоби творити повсякденний одяг. Пристрасна любов до краси успішно поєднується з лінню. Тому Тельці згодні стати наглядачами музеїв, аби лиш годинами насолоджуватися прекрасними витворами мистецтва.

БЛИЗНЮКИ

Успіх чекає на Близнюків там, де потрібна фантазія, дотепність і мобільність. Ось чому журналістика – їхнє ідеальне поле діяльності. Ніхто не володіє таким даром красномовства, як Близнюки, тому з них виходять талановиті письменники, поети, драматурги, режисери. Як і годиться повітряному знакові, вони схоплюють інформацію буквально на льоту. Схильність до іноземних мов і комунікабельність дозволяють Близнюкам бути прес-аташе, секретарями. Вони легко знаходять спільну мову з дітьми, тому стають чудовими педагогами і вихователями. Серед Близнюків багато талановитих винахідників. Їх гострий розум не стомлюється видавати щоразу нові ідеї. Щоправда, допрацьовує і розробляє їх, як правило, хтось інший.

РАК

Раків цікавить усе, що пов’язано із вивченням минулого. Тому серед них так багато талановитих фольклористів, істориків, археологів. Їм вдаються твори музичні, художні і публіцистичні, побудовані на усталених класичних канонах. Але, мабуть, більше за все представникам цього знаку подобається турбуватися про інших людей. Тому часто вони стають покоївками, консьєржами, продавцями, робітниками соцзабезу, ЖЕКу. Ніхто не буде таким уважним і добрим до пацієнтів, як педіатр, терапевт, медбрат чи медсестра, які народились під знаком Рака. Рак належить до стихії Води – цим можна пояснити бажання багатьох служити на флоті і стати, як мінімум, капітаном. Успіх їх буде супроводжувати і в торгівлі різноманітними рідинами – від нафти до мінеральної води.

ЛЕВ

Левам подобається займатися організацією і управлінням. Тому їм забезпечений успіх на державній службі, у світі науки і техніки (але обов’язково на керівних посадах). Щоб досягти схвалення оточуючих, ці люди будуть невпинно працювати, долаючи будь-які перешкоди. Сонце – покровитель Левів – наділяє їх можливістю сяяти. Вони обожнюють визнання і аплодисменти, а отже, ідеальні професії для Левів – музикант, співак, актор, письменник. Талановиті продюсери, керівники концертів, директори театрів і різноманітних шоу, вони вміють організувати красиве видовище. Деякі Леви прагнуть реалізувати себе в медицині, особливо в кардіології (Лев «відповідальний» за серце) і в пластичній хірургії.

ДІВА

Завдяки вродженій скрупульозності і охайності Діви стають відмінними бухгалтерами і економістами. Вони люблять все розкладати на свої місця (в прямому і переносному значеннях), тому їм підходять професії архіваріуса і комірника. Педантичні і прискіпливі, Діви досягнуть неймовірних успіхів, працюючи в органах ДАІ, ревізійних службах. Володіючи аналітичним складом розуму, вони прагнуть вникнути в суть речей і явищ, тому часто стають вченими, дослідниками, філософами. Люди цього знаку – кращі критики в області літератури, музики, сценічного і образотворчого мистецтва. Серед Дів багато воєнних. Ще б пак, адже в них настільки розвинуті відповідальність і відчуття обов’язку. Стихія Дів – земля, яка символізує зв’язок з природою. Отже, вони можуть бути лыкарями-гомеопатами, дієтологами.

ТЕРЕЗИ

Досягнути високого становища на службі честолюбним Терезам допомагає вроджене відчуття такту і прагнення будь-що приєднатися до «вершків» суспільства. Вони володіють унікальним даром «зважити» ситуацію і добитися рівноваги. Тому у них успішно складається кар’єра у дипломатичній сфері. Холоднокровні, стримані Терези ніколи не приймають необачних рішень, саме тому з них виходять чудові адвокати і юристи. Схильність стати на бік іншої людини робить їх незамінними спеціалістами у галузі психології, соціології. Терези прекрасно відчувають колір і форму, тому серед них часто зустрічаються косметологи і перукарі. Їм немає рівних і у світі моди. Кутюрьє, народжені під знаком Терезів, створюють не просто одяг, а витвори мистецтва.

СКОРПІОН

Скорпіонам притаманна спостережливість, кмітливість, проникливість. Тому так багато людей цього знаку працюють в органах безпеки. У будь-якій екстремальній ситуації вони почувають себе як риба у воді. Скорпіони-воєнні несуть службу не в тихих гарнізонах, а в «гарячих» точках. Скорпіони-слідчі ловлять не дрібних злочинців, а особливо небезпечних. Сильні і владні, ці люди можуть бути чиновниками, які займають високі адміністративні посади. Скорпіони – несамовиті винахідники і дослідники, які готові здолати будь-яку перепону, аби лиш реалізувати задумане. Можуть досягнути успіху, займаючись викладацькою діяльністю. «Суворий, але справедливий», - говорять про вчителів-Скорпіонів. З них виходять непогані хірурги, рентгенологи, дантисти, гінекологи, акушери, медсестри, гомеопати і цілителі.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці володіють різноманітними здібностями, а значить, можуть бути ким завгодно. Головне для них у будь-якій професії – завоювати повагу оточуючих. Одні Стрільці реалізовують свої честолюбні плани, стаючи прокурорами, суддями. Інші мітять вище, «осідаючи» в міністерствах і відомствах. Третім взагалі тісно на рідній Батьківщині, тому вони працюють у посольствах, консульствах та різноманітних представництвах за кордоном. Успіх і слава очікують їх і у спортивній галузі. Саме серед Стрільців частіше за все зустрічаються чемпіони і тренери зі світовим ім’ям. Ким би вони не були – лекторами, викладачами ВНЗ, філософами, публіцистами, місіонерами, вони завжди будуть нести у народ високі знання.

КОЗЕРІГ

Професійний успіх Козерогів залежить від їхньої впертості, наполегливості, терпіння, цілеспрямованості. Ці якості допомагають їм піднятися кар’єрними сходами до найвищих вершин і втримати здобуте. Найперспективніші професії – адміністратор і політик. Непоганих результатів люди цього знаку можуть досягнути, займаючи високі посади у сфері торгівлі, побуту, науки і техніки. Як відомо, Козергіг – знак Землі, а отже, він може «знайти» себе у сільському господарстві. Щоправда, він не землероб, а скоріше організатор сільськогосподарських робіт. Іноді Козероги стають художниками, а точніше графіками і портретистами. Але в його роботах ви навряд чи побачите різноманітність фарб – художники-Козероги мають слабкість до чорно-білих кольорів. А будівельники і архітектори надають перевагу простоті і чіткості форм, завжди створюючи геометрично правильні побудови.

ВОДОЛІЙ

Їх життєвий принцип – свобода і творчість. Рутина Водоліїв стомлює. Тому саме серед них найчастіше зустрічаються реформатори і раціоналізатори. Це вони – «колесики і гвинтики» технічного прогресу, це вони виступають за всесвітню комп’ютеризацію, це вони захоплені космонавтикою і астрономією. Фізика, кібернетика, електроніка – Водоліїв можна зустріти всюди, де потрібні технології майбутнього. Їх творчий дух проявляється і в літературі (особливо поезії), танцях, графіці. Завдяки винятковій інтуїції вони стають провідними спеціалістами нових методів лікування і діагностики – парапсихологами, екстрасенсами.

РИБИ

Вони не люблять керувати, воліючи залишатися на другорядних ролях. Цінують неквапливу роботу, де вимагається витримка, терпіння і посидючість. Чудові виконавці, Риби стають незамінними працівниками різних державних установ. Ідеальне заняття для них – обслуговування інших людей (покоївки, продавці, офіціанти, бармени). Володіючи унікальною здібністю співчувати і співпереживати, Риби знайдуть своє покликання в медицині. Немає кращих, ніж Риби, терапевтів, психоаналітиків, наркологів. Як і будь-який інший знак Води, їх вабить робота на флоті. Щоб здійснити свою мрію, невибагливих Риб влаштує і професія матроса. Серед них чимало талановитих музикантів, акторів, художників і скульпторів. Великі фантазери, вони часто літають у своїх мріях. А повертаються в реальність уже з готовим сюжетом казки чи розповіді у стилі фентезі.

Вірити зіркам чи ні – особиста справа кожного. Проте, хтозна, можливо, вони все ж допоможуть скерувати вас під час вибору професії у правильне русло.


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • У Рівному відкрили дошку пам‘яті загиблому Герою Дмитру Марцинковському

    29 03 2024, 15:00
    Меморіальну дошку відкрили сьогодні, 29 березня, на фасад...
  • На Рівненщині судять афериста, який «продавав дрова»

    29 03 2024, 14:31
    Жертвами афериста упродовж майже тижня стали 13 жителів Р...
  • На війні обірвалося життя 30-річного солдата з Рівного Андрія Любчика

    29 03 2024, 14:00
    Скорбота огортає серця родини, в яку пришла чорна звістка...
  • Сарненські патрульні виявили водія з «липовим» посвідченням

    29 03 2024, 13:31
    На Рівненщині патрульні продовжують виявляти водіїв з, йм...
  • Вогнеборці на місці пожежі знайшли тіло жителя Вараського району

    29 03 2024, 13:00
    У Вараському районі під час гасіння пожежі у приватному г...
  • Вперше у Рівному відбудеться чемпіонат зі швидкісного складання пазлів

    29 03 2024, 12:31
    6 квітня на базі Гончаренко центр Рівне пройде відбіркови...
  • Монослот Казино Онлайн: Як Грати безкоштовно та на Гроші

    29 03 2024, 12:23
    Одна із найпопулярніших платформ, на якій можна грати в р...