Оржівський "ОДЕК" без проблем вийшов в чвертьфінал Кубку України (ВІДЕО)

Фото ілюстративне

Після першої гри в Оржеві, де господарі здобули перемогу 5:1, матч-відповідь 1/8 фіналу Кубку України серед аматорських команд у Новоград-Волинському між “Звягелем” та “ОДЕКом” носив формальний характер.

Після першої гри в Оржеві, де господарі здобули перемогу 5:1, матч-відповідь 1/8 фіналу Кубку України серед аматорських команд з футболу у Новоград-Волинському між “Звягелем” та “ОДЕКом” носив формальний характер.

Схоже, що це розуміли в обох клубах і, в принципі, так до цієї гри і віднеслись. Зокрема, господарі поставили початок гри на 17:00, тож навіть у мріях новоградці не розраховували на додатковий час та пенальті, адже світловий день не дозволить грати командам ще додаткових 40 хвилин. Більше того, “звягельці” ледь назбирали футболістів, для того, що провести цей матч. Всього гравців було лише тринадцять, тобто лише двоє на заміні. Тренерський штаб “ОДЕКа” також не форсував подій. Зокрема в стартовому складі вийшли лише Наумець та Ніколайчук з тих одинадцяти, які розпочинали недільний матч Чемпіонату України проти “Агрона”, а Мучак,Кадепський, Коляда, Богданов, Семенчук взагалі не потрапили у “вісімнадцять” і на цій грі перебували у якості глядачів.

Власне, дива не сталося, вже в дебюті гри Михайло Трофімчук ударом головою замикав навіс від Павла Таргонія, пробив не дуже вдало, м’яч влучив у стійку і (лише на уповільненому повторі видно) потім вдарився за лінією воріт, після чого голкіпер зумів його виштовхнути в поле, але, “боковий” арбітр дуже чітко розібрався в ситуації і вказав на центр поля – 0:1.

Другий гол оржівці забили з пенальті. В середині другого тайму Андрій Апанчук увійшов в штрафний майданчик гостей, робив навіс, але захисник чомусь витягнув руку на шляху м’яча. Сам Апанчук і забив другий гол.

Загалом же, видовище на Новоград-Волинському стадіоні “Авангард” можна охарактеризувати вже крилатої фразою “Одні не хотіли, інші не могли”. Тож, фінальний свисток зафіксував перемогу “ОДЕКа” 2:0 і команда офіційно оформила вихід до чвертьфіналу.

На цій стадії суперником оржівців буде один з лідерів львівського аматорського футболу “Юність” з Верхньої Білки. Дива не сталося, і за сумою двох матчів вони залишили за бортом турніру сарненський “Маяк”. Після домашньої перемоги 1:0, у матчі-відповіді на Рівненщині, гості забили в середині другого тайму, ще було вилучення у господарів, і в доданий арбітром час, сарненчани зуміли зрівняти рахунок, але цього було замало, щоб претендувати на вихід до наступного етапу.

Чвертьфінальні матчі заплановані на 9 та 16 жовтня. Але, спочатку, в Асоціації аматорського футболу України відбудеться жеребкування схеми проведення цього етапу, буде визначено, хто гратиме перший матч на власному полі, а хто на виїзді.

Вже цієї неділі 29 вересня о 16:00 в Оржеві на стадіоні “ОДЕК-УКраїна” відбудеться гра десятого туру Чемпіонату України серед аматорських команд. “ОДЕК” прийматиме луцький “ЛСТМ”. Наразі суперник посідає останнє місце турнірної таблиці.

 

Інформаційна служба ФК "ОДЕК"


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • 29-річна жінка народила в автомобілі по дорозі до Рівненського пологового будинку

    29 03 2024, 11:30
    Про це повідомили на офіційній сторінці "Рівненський обл...
  • На Рівненщину прибуде другий евакуаційний потяг із Донеччини

    29 03 2024, 10:35
    Цього разу людей поселятимуть у п’яти громадах Дубенськог...
  • На Рівненщині похоронили дев'ятьох Героїв

    29 03 2024, 10:20
    Щирі співчуття рідним і близьких загиблих Героїв. Вічна п...
  • 99 ракет і дронів:уночі росіяни вдарили по електростанціях в кількох регіонах України

    29 03 2024, 10:00
    У ніч на 29 березня російській війська атакували ракетами...
  • В Костопільській лікарні призначили нову керівницю

    29 03 2024, 09:47
    29 березня колективу Костопільської багатопрофільної ліка...
  • У Рівному медики швидкої врятували чоловіка, в якого раптово зупинилось серце

    29 03 2024, 09:10
    Медичної допомоги потребував 74-річний чоловік, який про...
  • У Рівному стали відомі прізвища переможців конкурсу «Учитель року-2024»

    29 03 2024, 08:11
    Четверо наших педагогів увійшли до фіналу І туру всеукраї...