Чим корисні digital-послуги для бізнесу під час війни

MBR consulting group MBR consulting group

Digital-агентство MBR працює уже більше чотирьох років. За час роботи, команда стикалась із складними ситуаціями, які відбувались в Україні.

Спершу, це коронавірус, який змусив багатьох підприємців або поставити “на стоп” свій бізнес” або взагалі перестати працювати. Зачинені заклади, офіси, підприємства. Втім, частина бізнесменів перейшли працювати в онлайн.

Всі, хто перейшов на дистанційну роботу так і не покинули онлайн середовище. Працюють тут і зараз. Хтось це робить самостійно із регулярною підтримкою MBR, хтось пройшов курс, частина стала клієнтами digital-агентства.

Війна змінила все

Та 24 лютого життя змінилося у всіх. Війна стала шоком для всієї команди MBR. Перші дні - постійний моніторинг новин, підтримка клієнтів і зв’язку з ними. Далі волонтерство - частина нашої команди доєдналися до волонтерів міста, допомагали розкладати речі, їжу, які надходили з-за кордону та від місцевих. Потім відправляли на фронт військовим або ж українцям на окуповані території.

Потім робота на інформаційному фронті, аби забезпечити донесення інформації українцям та усьому світу. Оскільки війна з рф показала, що боротьба іде не лише військова, а й інформаційна.

Волонтерська діяльність MBR

За два тижні MBR доєднались до волонтерського осередку. Нашим завдання - поширення інформації серед інших підприємців міста для доєднання до осередку. Та серед населення для збору коштів на продукти харчування.

Волонтери займались пошуком продуктів за вигідними цінами. Привозили для готування їжі теробороні міста та області, а також доставляли на фронт військовим.

За півтора місяці співпраці про волонтерський осередок дізналися поза межами Рівненщини. Українці почали доєднуватись зі всюди. А також звертатись за допомогою пошуку житла або ж транспорту для переїзду в безпечні області.

Волонтери також відвідали безкоштовний майстер клас від MBR і навчились самостійно вести сторінки та доносити інформацію своїй аудиторії. Тепер вони працюють із соціальними мережами самостійно.  Вони пройшли безкоштовний майстер-клас від MBR.

Команда MBR час від часу надає консультаційні послуги безкоштовно з будь-яких питань для них.

Перша реклама. Перші клієнти

За місяць з початку війни, команда MBR повноцінно вийшла на роботу. Почали повертатися наші клієнти до роботи.

Спершу активно запрацював SMM-відділ. З соціальних мереж наші клієнти, отримали 60% нових клієнтів, ще 20% клієнтів зробили повторне замовлення. В цьому значно допомогла професійне налаштування реклами, бюджет важливо використовувати ефективно - особливо в такий складний час для бізнесу. Де кожна копійка це донат що наближає до перемоги.

З’явилися й нові клієнти, які переводять свій бізнес в онлайн та почали вивчати нові платформи для демонстрації своєї послуги та товарів.

В цьому їм допоміг новий сайт, який розробили спеціалісти MBR. Є ніші, де аудиторія не зосереджена в соціальних мережах. Ефективніше працює сайт і реклама в пошуковій мережі., оскільки велика частина (або вся аудиторія) шукає їх в Google, YouTube.

Аби бути присутнім на цих платформах необхідний сайт, його реклама та SEO-оптимізація. Ці послуги також активно надаються в агентстві.

Спеціалісти працюють над сайтом і аналітикою, щоб швидко знаходити потенційних замовників, покупців на перших сторінках в Google і швидше обирали вас, аніж конкурентів.

З початком війни, підприємці почали самостійно вивчати нові платформи для розвитку свого бізнесу. Тому регулярно звертаються за консультацією в агентство. Комплексний підхід дає перевагу замовнику не шукати щоразу спеціалістів, а звернутися в агентство та отримати вичерпні відповіді на усі запитання.

То з чого ж почати, що презентувати себе у мережі?

  1. В першу чергу зі стратегії та позиціонування. Хто ваш клієнт, де він найчастіше перебуває, що буде читати або дивитись, який товар йому запропонувати. І як це зробити. У цьому аспекті дуже важлива регулярність та постійність - давати корисну інформацію, розповідати переваги, а не просто продавати. Не нехтуйте цими аспектами, оскільки непостійність дає підстави не довіряти бренду/особі.
  2. Далі - вмотивованість. Недостатня кількість мотивації може призвести до швидкого завершення вашого бізнесу або розвитку особистого бренду. Над розвитком впізнаваності потрібно працювати щодня, докладати багато зусиль, щоб знаходити свою аудиторію. І часом одного місяця буває замало. Розвиток, піар бренду чи себе - це постійна робота.
  3. Ще один важливий пункт - ставити завжди вищу планку, ціль. Стоячи на місці, а не розвиваючи свій бізнес чи особистий бренд, ви не досягнете нічого. Від нецікавого, монотонного контенту відписуються, перестають читати. Що найгірше, не розвиваючись, не піднімаючи собі планку ви взагалі можете спуститись вниз.
  4. Важливо працювати також із медіа. Прямий піар - ніхто не любить, його не читають. Але, чому б не глянути на цю співпрацю під іншим ракурсом!? Банери, рекомендаційні статті, блоги можуть чудово спрацювати для збільшення впізнаваності та відповідно збільшення потоку клієнтів.

Розвиток бренду чи то особистого чи то товару або послуг на різних платформах дасть можливість охопити більшу аудиторію та повзаємодіяти з нею у різних точках - сайт, медіа, реклама, соцмережі, радіо і тд.

Чим корисними Вам буде команда MBR?

Ми надаємо як розгалужені послуги у різних напрямках онлайн, так і працюємо комплексно з проєктами. Під кожен проєкт розробляється стратегія, план дій, вимірювальні цілі, терміни просування  та прописується цільова аудиторія, яка буде купувати у замовника.

  • SMM відділ займається розвитком сторінок у соціальних мережах Facebook, Instagram. Це повний об’єм роботи - створення і затвердження стратегії бізнес-сторінки, контент-плану, текстів на дописи, фото-/відеозйомка, розробка картинок, відеомонтаж для сторі та дописів, розробка сторі на кожен день.
  • Розробка сайтів - спеціалісти готують платформи для створення нового сайту від простого односторінкового до розробки інтернет-магазину. Все, що потрібно від замовника інформація про товари чи послуги, які він надає. 
  • SEO- оптимізація сайтів - фахівці у цьому відділі просувають ваш сайт на перші сторінки у видачі Google. Аби ваші клієнти знаходили вас швидше, ніж конкурентів. Найважливіше для будь-якого бізнесу та веб-сайту – бути на вершині та залишатися там.
  • Реклама в Google - реклама на перших сторінках в Google привертає увагу користувачів вдвічі швидше, тож результат буде помітний уже з перших днів. А ваш веб-ресурс стане ефективним інструментом для залучення нових клієнтів.
  • Реклама в Facebook, Instagram - ще одна платформа для пошуку серед широкої аудиторії соцмереж своїх клієнтів. За вашими побажаннями розробляються оголошення, які привертають увагу потенційного користувача та перетворюють його у вашого клієнта.
  • Навчання - за кілька місяців ви можете навчитися веденню соціальних мереж та запуску рекламних кампаній. Ви опануєте усі інструменти з допомогою яких можете розвивати як свій бізнес, розуміти основні принципи роботи із результами, які мають приносити соціальні мережі, надавати послугу на фрілансі. MBR знають з досвіду, як рухатись новачкам у сфері digital. Дізнайтесь про це і ви.
  • Консультації - якщо виникають запитання або ж критичні ситуації в онлайн - звертайтесь, наші фахівці допоможуть вирішити їх, а також покращити, полегшити роботу в онлайн.

Розвивайте свій бізнес, ми працюємо задля розвитку економіки України, доєднуйтесь і ви. Наша країна зараз як ніколи потребує розвитку економіки, а ваші клієнти товарів та послуг.

Наші контакти +380 68 133 1828

Сайт https://mbrcg.com


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Вогнеборці на місці пожежі знайшли тіло жителя Вараського району

    29 03 2024, 13:00
    У Вараському районі під час гасіння пожежі у приватному г...
  • Вперше у Рівному відбудеться чемпіонат зі швидкісного складання пазлів

    29 03 2024, 12:31
    6 квітня на базі Гончаренко центр Рівне пройде відбіркови...
  • Монослот Казино Онлайн: Як Грати безкоштовно та на Гроші

    29 03 2024, 12:23
    Одна із найпопулярніших платформ, на якій можна грати в р...
  • Мотоцикл, авто і велосипед: поліція повідомила деталі ДТП на Ювілейному у Рівному

    29 03 2024, 12:05
    Внаслідок автопригоди травмувався мотоцикліст.
  • 29-річна жінка народила в автомобілі по дорозі до Рівненського пологового будинку

    29 03 2024, 11:30
    Про це повідомили на офіційній сторінці "Рівненський обл...
  • На Рівненщину прибуде другий евакуаційний потяг із Донеччини

    29 03 2024, 10:35
    Цього разу людей поселятимуть у п’яти громадах Дубенськог...
  • На Рівненщині похоронили дев'ятьох Героїв

    29 03 2024, 10:20
    Щирі співчуття рідним і близьких загиблих Героїв. Вічна п...