Зрада Бузинарського: хто десь щось не додивився у біографії Михайла Юрійовича?

Фото ілюстративне

 «Крук» у нас займався боївками. Він знав усіх, хто в сотні, знав де більшість криївок… Коли мене, після втечі, вдруге заарештували, то більш як півдня катували. Прийшовши до тями після чергових тортур – піднімаю очі… Що це, - марево? Та ні, це наш «Крук». На плечах – погони із трьома зірками і зухвала посмішка на обличчі. Ніколи цієї посмішки не забуду…
Зрада. Синку, на жаль, вся історія України просякнута зрадами і зрадниками…

Бабуся мого друга, 86 років, пережила 2 висилки туди, де «собаками їздять по снігу»

Довго думав як розпочати цю статтю, який краще зробити вступ. Писав, викреслював, починав заново. Сердився. Давно не був у такому розпачі від побаченого. А тут ще й в тему новий пост на фейсбуці від Лесі Оробець: «Батальйон спеціального призначення МВС "Миротворець" готовий зустрітись з кадирівськими найманцями, військовими реконструкторами, злочинцями-рецидивістами та іншими любителями сепаратизму…». Ну так, готовий, - подумав я...

Тут же пригадалися слова капелана УПА зі Здолбунівщини Павла Назарука на псевдо «Хресний», сказані ним на сільському кладовищі в 1944 році, де хоронили його побратимів: «Український народ непереможний. Ніякою зброєю його здолати неможливо. Лише чорна, підступна зрада, як свідчить історія, може погасити полум’я народного опору». Ці слова збулися і по відношенню до самого отця Павла. Зрадник, який обіцяв принести у криївку їжу, привів із собою червонопогонників. Щоб не потрапити до рук більшовицьких окупантів «Хресний» застрелився…

***
Агов, рівняни, а класно ж ми з вами прогнали ригівську банду, правда? Змінили владу, обрали нового Президента. Дасть Бог, допоможемо рідній армії прогнати з неньки-України й московського озвірілого окупанта разом з його п’ятою колоною. Отими всіма Царьовими, Медведчуками та їхніми прихвоснями. До речі, а як там поживають ті прихвосні, що несуть високі ідеї «руського міра» у нас на Рівненщині? Зайдемо хоча б глянемо, що там на сторінці у фейсбуці головного «медведчуківця» області, голови місцевого «Українського вибору» Михайла Бузинарського.

БУЗИНАРСЬКОГО ЗА ВТЕЧУ З РІВНОГО ОГОЛОСЯТЬ У РОЗШУК?

Хмм, дивно. Зник не просто загальний банер, де Михайло Юрійович міцно потискає руку пану Медведчуку, зникли взагалі всі фото, які вказують на приналежність Бузинарського до «Українського вибору». Цікаво, а де ж зараз сам пан Бузинарський?

Відповідь – на цьому відео (див з 1 хв. 05 сек.):

Впізнали? Якщо ні, то порівняйте (на відео з 12 секунди):


Давайте ділитися враженнями від побаченого. Моє враження - оце-то «заліває» наш «Бузя» про 8 країн і про «служити Батьківщині»! Всі, хто знайомий з Бузинарським, добре знають, що саме найкраще стимулює пана Бузинарського служити… А от тих, хто не знає, мусимо ознайомити з біографією цього добродія більш детально. Відкриті джерела говорять, що Бузинарський Михайло Юрійович – уродженець міста Донецьк, є кандидатом юридичних наук, викладачем Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. С. Дем’янчука, заслужений юрист України, а з 4 грудня 2012 року – керівник Рівненського обласного осередку ГО «Український вибір». Є офіцером запасу Збройних сил України. Учасник бойових дій в Республіці Афганістан.

Але є ще й інші, менш відомі деталі його біографії. Після звільнення з військової служби у 1996 році Бузинарський став співзасновником та директором охоронної фірми «Відсіч» (м. Броди, Львівщина). Наші власні джерела в міліції говорять, що вказана структура використовувалася для офіційного прикриття діяльності місцевого злочинного угрупування, яке підпорядковувалося кримінальному авторитету на прізвисько «Морда». До вказаного угрупування входив також і Бузинарський М.Ю. під прізвиськами «Михеза» та «Бузя».

Подейкують, що наприкінці 90-их на початку 2000-х «Бузя» активно співпрацював із ОЗУ м.Радивилів, яке спеціалізувалося на рекеті із застосуванням тортур. Крім цього, Бузинарський був причетний до організації ОЗУ із викрадення паливно-мастильних матеріалів з нафтопроводу «Дружба», сутенерства, вимагання, погроз фізичної розправи тощо.

У 2005 році широкого розголосу в регіоні набув інцидент за участі Бузинарського, який здійснював сексуальні домагання стосовно своєї секретарки та здійснив фізичне насилля стосовно її чоловіка. Ще можна пригадати ДТП у Рівному на перехресті Київської та Д.Галицького, що сталося у 2006 році за участі п’яного «Бузі». Всією цією інформацією з нами «поділилася» міліція. Тобто досьє на «Бузю» вичерпне.

Для повної картини варто додати, що під час «Революції гідності» вказана особа підозрювалася у причетності до організації підбору та виїздів на Київ «тітушок», дискредитації активістів Євромайдану.

Аж тут це відео, де «син Бога» Михайло – боєць батальйону «Миротворець» прийняв рішення «повернутися на службу для захисту Батьківщини». І не простим бійцем, як вказано у відео. Виявляється, у травні цього року Михайла Бузинарського призначено начальником штабу спеціального батальйону міліції «Миротворець», який сформований при МВС України.

Мова йде про людину, яка, без сумніву, до цього часу підтримує контакти із провідними функціонерами «Українського вибору». Я розумію, що на все це минуле (яке є в МВС) можна закрити очі, якби мова йшла про видатного військового. Але підкажіть, бо я справді не розумію, як людина, яка очолює обласну організацію відверто пропутінської п’ятої колони на чолі із кумом самого Путіна зараз може бути нач. штабом батальйону, який якраз зобов’язаний воювати із путінським військом? Що це? Проста халатність? Хто десь щось не додивився у біографії Михайла Юрійовича?

Дуже сумніваюся. В один ланцюжок чомусь складаються збитий літак із українськими військовими, втрата МВС доказів проти тих, хто розстрілював Майдан, терористи, які так спокійно покинули Слов’янськ та недолугий коментар того ж таки МВС з цього приводу… А хто ж мав завадити Стрєлкову зайти в Донецьк? Міша Бузинарський з «Українського вибору»?

Чомусь не віриться, що Бузинарський такий один. Швидше за все, це лише один із тих, кого випадково вдалося впізнати на відео. Пане Аваков, а скільки таких Бузинарських із «Українських виборів», «Руський блоків» та іншої нечисті входять до складу та очолюють інші ваші батальйони?

 

 

 

Максим ГРИНЮК


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.
  • У Рівненській ОДА шукали вибухівку

    28 03 2024, 15:05
    Сьогодні, 28 березня, близько 13:45 анонім повідомив про ...