Бив ногою в потилицю: у розбірках біля Рівного постаждав поліцейський

Фото ілюстративне

Близько 16 години 17 березня на лінію «102» надійшло повідомлення 37-річного жителя села Бармаки, що невідомі особи нанесли йому тілесні ушкодження.

Близько 16 години 17 березня на лінію «102» надійшло повідомлення 37-річного жителя села Бармаки, що невідомі особи нанесли йому тілесні ушкодження.

На місці події працівники сектору реагування патрульної поліції Рівненського районного відділення поліції виявили трьох осіб, які спілкувалися на підвищених тонах. Крім того, один із них, 22-річний місцевий житель, порушував публічний порядок та намагався вчинити бійку із потерпілим.

На неодноразові зауваження поліцейських припинити протиправні дії, молодик не реагував, поводив себе агресивно, виражався нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою правоохоронцям. Відтак до нього застосували спецзасіб кайданки.

Коли ж порушника посадили до службового автомобіля, 31-річний односелець, «звільняючи» товариша, почав шарпати дверцята службового автомобіля, штовхати поліцейських, перешкоджаючи їм у виконанні службових обов’язків. Тому на нього теж одягли кайданки та помістили до транспортного засобу.

Під час доставлення обох чоловіків до медзакладу для освідування 22-річний житель Бармаків, перебуваючи на задньому сидінні авто, наніс кілька ударів ногою в потилицю працівнику поліції, який був за кермом. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Відповідно до медичного освідування правопорушники перебували у стані алкогольного сп’яніння. Нині вони спілкуються зі слідчими.

Потерпілого поліцейського, який отримав забої голови, доставили до лікарні.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу, у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків, 22-річному жителю Бармаків повідомили про підозру у вчиненні злочину за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України.

«Поліцейський покликаний служити суспільству, забезпечуючи публічну безпеку і порядок, захищаючи права і свободи людини, тому будь-які протиправні дії відносно працівника поліції неприпустимі в демократичній та правовій державі. Кожен, хто вчиняє протиправні дії відносно правоохоронця понесе покарання», — наголосив начальник Головного управління Нацполіції в Рівненській області Валерій Самчук.

Відділ комунікації поліції Рівненської області  


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • На Рівненщині в ДТП загинув житель Львівщини

    28 03 2024, 10:52
    Автопригода на трасі «Київ-Чоп» сталася сьогодні, 28 бере...
  • Ще четверо воїнів з Рівненщини загинули в боротьбі за Україну

    28 03 2024, 10:07
    На Рівненщині попрощались із чотирма Героями - Романом Ма...
  • У Локницькому ліцеї зібрали кошти на «дрон помсти»

    28 03 2024, 09:34
    Колектив КЗ «Локницький ліцей» зібрали гроші на «дрон пом...
  • Воїна Дмитра Зеленого нагородили нагрудним знаком «Комбатантський хрест» посмертно

    28 03 2024, 08:45
    У Зорянській громаді відзначили почесним нагрудним знаком...
  • Чим відома Рівненщина: в області визначають перелік нематеріальної культурної спадщини

    28 03 2024, 08:09
    Нині до включення в обласний перелік запропонували 7 елем...
  • Прибуде траурний кортеж із захисником з Березнівщини

    27 03 2024, 21:19
    У бою за Україну загинув Кравчук Григорій Йосипович, 1973...
  • Німці подарують рівнянам комунальне авто

    27 03 2024, 20:25
    Про це розповідає ексмер Рівного Олександр Третяк.