Шпаківня над "Бахусом": як виглядає реконструйований балкон у центрі Рівного (фото)

12.12.2018, 11:54      Переглядів: 3304

 Будівельники зняли плівку з добудови у центрі Рівного.

На фото видно, що стилі реконструйованої частини та основної будівлі кардинально відрізняються. Попри це підприємець, який проводить  ремонт у центральному будинку міста, має погодження містобудівної ради.

Раніше, начальник відділу генплану та розвитку Рівного Андрій Юрков розповів РВ, що управління архітектури запропонувало бізнесмену розробити концепцію реконструкції усього фасаду будинку:

- Підприємець попросив зробити реконструкцію балкона на другому поверсі. Оскільки це центр міста, то його пропозиція була винесена на містобудівну раду. Провідні архітектори запропонували, щоб підприємець розробив концепцію облагородження усього будинку. Так, усі наступні орендарі, які схочуть робити ремонт чи реконструкцію, мають користуватися концепцією опорядження усього фасаду.

Читайте також:

Погода, Новости, загрузка...
Loading...
  • Нові
  • Популярні
Loading...