"Крок до зірок" вшосте поспіль збирає кращих танцюристів

Фото ілюстративне

Всеукраїнський турнір зі спортивно-бального танцю "Крок до зірок" вже шостий рік поспіль проводитиметься у Рівному. Цьогоріч захід відвідають не лише учасники з усіх міст України – продемонструвати свої хореографічні навики та вміння зголосилися навіть танцівники з Польщі.

Всеукраїнський турнір зі спортивно-бального танцю "Крок до зірок" вже шостий рік поспіль проводитиметься у Рівному. Цьогоріч захід відвідають не лише учасники з усіх міст України – продемонструвати свої хореографічні навики та вміння зголосилися навіть танцівники з Польщі.

А самі змагання очолюватимуть європейські судді з Німеччини, Білорусії, Польщі та Англії. Про це розповіла організатор Всеукраїнського турніру зі спортивно-бальних танців "Крок до зірок" Віталія Алексєєва.

"Всього на турнірі буде більше 11 незалежних суддів. Крім європейців – це судді з Харкова, Києва, Одеси тощо. Для участі в цьогорічному проекті вже зареєструвалися 120 учасників і ще 2 тижні триває реєстрація усіх бажаючих прийняти участь у змаганнях. Наприклад, торік в турнірі «Крок до зірок» взяли участь близько 700 танцювальних пар. Очікуємо, що цьогоріч ця цифра буде ще вищою", - підкреслила Віталія Алексєєва.

Змагання традиційно проходитимуть у приміщенні ДЮСШ № 4 у Рівному.

"Учасниками можуть стати усі бажаючі, хто вміє танцювати, віком від 4 до 35 років. Їх буде поділено за відповідними віковими категоріями «Ювенали», «Юніори», «Молодь» та «Дорослі». В кожній категорії буде визначено 1, 2 і 3 місця і вручено відповідні кубки. Крім того, у «дорослій» категорії є призовий фонд від мене особисто, щоб підтримати дорослих танцюристів. Тому що насправді в дорослому віці дуже важко танцювати: зазвичай такі люди вже мають свої сім’ї і виділяти час ще й на танці дуже складно. Тому я, як організатор змагань, таким чином намагаюся заохотити старших конкурсантів до участі в проекті. І, звичайно, кожна дитяча танцювальна пара отримає медаль за участь – це окрім нагород переможців серед наймолодших учасників", - розповіла Віталія Алексєєва.

Організатор Всеукраїнського турніру зі спортивно-бальних танців також додала, що на заході відбудеться показовий виступ діючих чемпіонів України Андрія Зінченка і Катерини Байсарової.

"Другого червня вони даватимуть майстер-клас для учасників змагань, а третього червня виступатимуть в якості особливих гостей на турнірі «Крок до зірок». Запрошую всіх і приймати участь у проекті, і безпосередньо насолодитися цим дійством в якості глядачів", - резюмувала Віталія Алексєєва.

Нагадаємо, шостий Всеукраїнський турнір зі спортивно-бального танцю "Крок до зірок" відбудеться 3 червня в приміщенні ДЮСШ №4 на вул. Фабрична, 7.

Подати заявку на участь можна на сайті flymark.com.ua.

Захід проводиться за сприяння управління культури та туризму і управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради.

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.