На Рівненщині проведуть "медичний аудит"

Фото ілюстративне

Сьогодні за участі голови обласної ради Миколи Драганчука, керівників вищезгаданих медзакладів і представників компанії «Адвантер» відбулася презентація проекту.

 Меморандум про спільні наміри щодо впровадження проектів з розробки та реалізації стратегічних планів розвитку комунальних закладів охорони здоров’я Рівненської обласної ради на 2017-2020 роки підписали Рівненська обласна рада, Обласний перинатальний центр, Рівненська обласна клінічна лікарня, Рівненська обласна дитяча лікарня, Рівненський обласний онкологічний диспансер і ТзОВ «Група компаній Адвантер».

За участю голови обласної ради Миколи Драганчука, керівників вищезгаданих медзакладів і представників компанії «Адвантер» відбулася презентація проекту.

- Якщо запитати будь-кого «Чи задовольняє рівень медичного обслуговування в Україні? – відповідь можна передбачити: ні. Саме тому в країні починається медична реформа. І обласна рада, як орган, який управляє медичними закладами третинного рівня, не може стояти осторонь цього процесу. Тому сьогодні розпочинаємо розробку стратегічних планів розвитку комунальних закладів охорони здоров`я обласної ради. Зокрема, ініціюємо проведення аналізу функціонування медичних закладів. Переконаний, такі дослідження потрібно провести й в районних, дільничних лікарнях , аби сформувати чітку картину проблем та шукати на основі зібраних даних шляхи їх вирішення, - зазначив голова обласної ради Микола Драганчук.

У меморандумі обумовлені спільні завдання діагностики проблем чотирьох найбільших медзакладів Рівненщини. Допомагатиме в цьому група компаній «Адвантер», яка має досвід в реалізації подібних проектів. Зокрема, в Києві та Полтавській області.

- В результаті нашої роботи керівники медзакладів отримають інформацію, що потрібно зробити, щоб покращити ситуацію та побачать реальну економічну ефективність закладів. Можливо, в якійсь з лікарень реалізуємо пілотний проект, - розповів представник компанії «Адвантер» Ярослав Сірий.

Здійснюватиме так званий «медичний аудит» ТзОВ «Група компаній Адвантер» безкоштовно, а його результати обіцяють оприлюднити.

 

пресс-служба Рівненської облради


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • У місті на Рівненщині американські інвестори допомагають впровадити Е-квиток

    19 03 2024, 13:10
    Впровадження сучасної української системи «TREK» у громад...
  • Згубив телефон: зниклого 44-річного рівнянина знайшли в реабілітаційному центрі

    19 03 2024, 12:35
    Нагадаємо, про зникнення батька, який мешкав у Рівному, д...
  • На Рівненщині повернули державі землі Білівського городища вартістю майже 40 мільйонів гривень

    19 03 2024, 12:05
    У державну власність повернули туристичну «родзинку».
  • Які послуги у «чорнобильській лікарні» оплачує держава

    19 03 2024, 11:42
    У 2024 році Рівненський обласний спеціалізований диспансе...
  • У Рівному запустили новий автобусний маршрут з оплатою QR-кодом

    19 03 2024, 11:08
    Маршрут №6 пролягатиме від мікрорайону Північний вулицею...
  • На Рівненщині похоронили трьох Героїв-захисників

    19 03 2024, 10:30
    У Вараському районі провели в останню дорогу Віктора Прис...
  • Закреслюють кандидатуру Путіна: у чаті виборчкому Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото

    19 03 2024, 10:20
    У Росії та на окупованих ворогом територіях України продо...