ПриватБанк нарощує видачу «теплих» кредитів

Фото ілюстративне

У серпні ПриватБанк збільшив обсяги кредитування населення та ОСББ у рамках державної програми «теплих» кредитів.

У серпні ПриватБанк збільшив обсяги кредитування населення та ОСББ у рамках державної програми «теплих» кредитів. Як повідомив керівник напрямку з роботи з торговельними підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов, виділений урядом черговий транш на компенсацію вартості енергоефективних проектів дозволить клієнтам банку вчасно підготуватися до холодного сезону та знизити свої витрати на опалення.

«ПриватБанк розробив найшвидшу та найсучаснішу технологію кредитування в рамках держпрограми, завдяки якій вартість «теплих» кредитів для населення становитиме 0% річних, – зазначив Євген Васильцов. – Впроваджена банком технологія видачі «теплих» кредитів дозволяє оформляти їх через Інтернет без паперових документів і довідок».

Придбати енергоефективні товари в розстрочку з компенсацією частини вартості від держави можна за допомогою сайту pb.ua/teplye-kredyty чи в магазинах – партнерах ПриватБанку, підключених до сервісу «Оплата частинами». У рамках програми «теплих» кредитів держава компенсує позичальникам 20% суми кредиту на придбання негазових котлів і 35% – на придбання енергозберігаючих матеріалів та обладнання й відповідних додаткових матеріалів до них.

Заявку на відшкодування клієнт подає дистанційно. Йому необхідно зайти у Приват24 - «Оплата частинами» - «Теплі кредити» та вказати наступні дані - адреса встановлення обладнання, чи є клієнт субсідантом і прикріпити рахунок-фактуру. На щомісячній основі ПриватБанк формуватиме реєстри позичальників, які оформили кредит, і подаватиме агентству Держенергоефективності. До реєстру потраплятимуть кредити, в яких є товари, відповідні рекомендаціям. Компенсацію держави банк перераховуватиме на кредитну карту клієнта, по якій була оформлена «Оплата частинами» чи «Миттєва розстрочка» .

Минулого тижня клієнти ПриватБанку вже отримали понад 43 млн грн відшкодувань за урядовою програмою «теплих» кредитів. Зокрема 42,6 млн грн отримали сім’ї, які купували енергоефективні матеріали для утеплення індивідуального житла. Ще 590 тис. грн виплачено домогосподарствам, що встановили твердопаливні котли.

Нагадаємо, що у ПриватБанку клієнти мають змогу оформити «теплий кредит» строком до 24 місяців без будь-яких переплат. Максимальма сума позики становить 50 тис. грн. Дізнатись максимальну суму, на яку можна придбати товар через сервіс «Оплата частинами», клієнт може за лічені секунди. Для цього достатньо одного СМС на номер 10060 зі словом chast.

Гаряча лінія Агентства Держенергоефективності: тел. 0800210611 (saee.gov.ua). Усього з початку дії програми «теплих» кредитів її учасники отримали з держбюджету близько 1,6 млрд грн безповоротної державної фінансової допомоги на енергоефективні заходи. Інформацію про магазини-партнери ПриватБанку по програмі «теплих» кредитів Рівненського регіону можна отримати за посиланням


*на правах реклами


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Закреслюють кандидатуру Путіна: у чаті виборчкому Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото

    19 03 2024, 10:20
    У Росії та на окупованих ворогом територіях України продо...
  • У Дубенському районі під час гасіння пожежі знайшли тіло людини

    19 03 2024, 10:12
    Про це повідмляє ГУ ДСНС України у Рівненській області.
  • Віддаленими селами Рівненщини їздять медики, щоб проводити зустрічі з батьками

    19 03 2024, 09:55
    Фахівці Рівненського обласного центру контролю та профіла...
  • Сьогодні частина вулиць Квасилова буде без води

    19 03 2024, 09:05
    19 березня, з 09.00 до 17.00 через ремонтні роботи на вод...
  • Коли чекати потепління: синоптики розповіли коли у Рівному та області буде тепло

    19 03 2024, 08:10
    Початок тижня з мокрим снігом та дощем, до вихідних потеп...
  • Рівненські медики екстренки розповіли про чергову успішну реанімацію

    18 03 2024, 20:34
    17 березня в 11:05 на лінію 103 надійшов виклик від 71-рі...
  • На Сарненщині сталася смертельна аварія

    18 03 2024, 19:27
    Внаслідок ДТП загинув пасажир легковика.