Мати офіцера звернулась до Порошенка, щоб зі Старобільського СІЗО звільнили її сина

Фото ілюстративне

Мати офіцера ЗСУ звернулася до президента та нардепів, щоб той посприяв звільненню її сина зі Старобільського СІЗО.

Мати офіцера ЗСУ звернулася до президента та нардепів, щоб той посприяв звільненню її сина зі Старобільського СІЗО.

Як раніше писала Любов Горбачова, 29 червня 2014 року на одному з бойових пунктів пропуску нашими бійцями був затриманий автомобіль, у водія якого було вилучено зброю та карту місцевості з позначками бойових одиниць. Чоловіка сприйняли як сепаратиста-навідника та повідомили про нього до вищого командування армії.

Крім того у зникненні Олега Куницького луганські правоохоронці звинувачують військового Сергія Стрільця, якого кілька разів силоміць забирали з Рівного. Востаннє по нього приїздив луганський КОРД

Я, Горбачова Любов Анатоліївна, звертаюсь до Президента України Петра Порошенка та усіх депутатів Верховної Ради України з проханням допомогти визволити з СІЗО м. Старобільськ, Луганської області мого сина, офіцера Збройних Сил України Горбачова Олександра Олександровича.
Моє серце і розум відмовляються розуміти те, що бойовий офіцер, який одним з перших пішов захищати територіальну цілісність нашої неньки України опинившись в біді, став непотрібним як ЗСУ, так і своїй Державі. Як мені, матері пережити те, що мого сина за виконання ним присяги народові України тепер утримують за гратами, та ще й хочуть засудити. І за що? За виконання ним своїх військових обов’язків, за те, що разом зі своїми побратимами затримав сепаратиста-навідника, через якого могли загинути чиїсь сини, чоловіки та кохані у зоні АТО!!!!!!!!!!!!!!!
А тепер батько того затриманого Куницький Володимир руками слідчих та прокурорів порушує одні за одними кримінальні провадження проти мого сина. Виходить, що у нашій державі всіх, хто був у зоні АТО і протистояв сепаратизму, можна з юридичної точки зору по законам мирного часу саджати у в’язниці навіть без розслідувань?????? Тоді для чого Ви, шановний Президенте посилали їх туди – чи не для того, власне, аби виявляти тих самих сепаратистів і не дозволяти цій «чумі» розповсюджуватись по території нашої України?! Це війна – навіть якщо її назвати зоною проведення антитерористичної операції суть не зміниться!!!
15 липня 2014 року — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, мій син був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня. То скажіть – невже у нашій країні злочинці отримують такі відзнаки?
Якщо ми зараз дозволимо грошам, зв’язкам та бажанню помсти місцевого олігарха Сватова Куницького В.Г. взяти верх над Законом України, то можна буде вважати, що Україна на цьому і закінчиться, а наші хлопці даремно поклали на її вівтар свободи своє життя та здоров’я!!!!!!!!!!!
Пане Президенте та народні депутати Верховної Ради України, не будьте сліпі та байдужі до того, що відбувається з моїм сином, адже там в АТО, на одному з бойових пунктів пропуску 29 червня 2014 року він захищав наш з Вами мирний сон. Майте повагу до військовослужбовців, адже в інакшому випадку, ця держава не вартуватиме того, аби її захищали наші сини!!!

 

 

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.