Обшуки у тернопільських свободівців через позицію щодо окупованого Донбасу?

Фото ілюстративне

Цікаво, які порушення правоохоронці знайшли у місті, яке входить увійшло в десятку найкомфортніших у країні для проживання, посідає друге місце за чистотою та шосте за рівнем демократичності місцевої влади?

В п’ятницю більшість працюють з думками про майбутні вихідні. Мало хто звертає увагу на події, що відбуваються навколо. Знаючи цей принцип більшість «сірих» справ відбуваються саме в п’ятницю. Наприклад цієї п’яниці у Тернополі пройшли обшуки у міській раді та двох десятках комунальних підприємствах файного міста.

Цікаво, які порушення правоохоронці знайшли у місті, яке входить увійшло в десятку найкомфортніших у країні для проживання, посідає друге місце за чистотою та шосте за рівнем демократичності місцевої влади? За словами юристів міської ради – вилучили кілька договорів, які міська рада попередньо вже надавала на письмовий запит поліцейським.

Не випадковим вважає обшук міський голова Сергій Надал. Говорить – це помста влади за прийняте напередодні міською радою рішення про заборону торгівлі з окупантами та засудження жорстокого розгону і затримання блокадників, біля станції Кривий Торець на Донбасі.

«Сам факт «штурму» міської ради Тернополя не лише завдає сильного репутаційного удару по усьому місту, але й показує, що методи роботи правоохоронців, які діяли за часів Януковича, досі використовуються, - каже міський голова Сергій Надал. – Розцінюю такі дії силовиків, як політичне замовлення та переслідування представників ВО «Свобода» за принципову позицію щодо окупованих територій Донбасу».

Цікаво, що в незадовго до обшуку в Тернопільській міській раді, кримінальну справу відкрили ще й на міського голову Івано-Франківська свободівця Руслана Марцинківа. Останній також засудив дії влади відносно учасників блокади. Окрім того міський голова Франківська активно бореться із незаконним гральним бізнесом, підвищенням тарифів та захопленням підприємств міста. Напередодні навіть очолив багатотисячний марш націоналістів.

"Ми засуджуємо торгівлю з окупантами, ми засуджуємо діяльність влади на користь олігархів та рейдерське захоплення підприємств. Наприклад, у Івано-Франківську йде наступ на Локомотиворемонтний завод, на ВО "Карпати". Ми всі відчуваємо, що методи цієї системи нічим не кращі від методів режиму Януковича. Тому ми всі тут об`єдналися. Переконаний, що це "червона карточка" цій владі, яка не проводить соціальну та національну політику в державі. Тут є представники різних політичних сил, які прийшли висловитися, що нам не подобається політика цієї влади. Ми показуємо суспільству, що більше терпіти не можна", ? зазначив міський голова Руслан Марцінків під час мітингу.

Що ж бачимо цілком логічну хвилю протестів проти дій влади та жорстку реакцію влади на них. Всіх хто заважає намагаються притиснути до стінки та залякати кримінальними справами.

Сергій Діденко

* НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.