"Поважайте себе", - рівнянин застеріг від поїздок на "одиничці"

Фото ілюстративне

У спільноті "Типове Рівне" рівнянин Павло описав одну зі своїх поїздок на раритетному тролейбусі № 1. Ледь не кожного ранку та вечора пасажирам цього маршруту доводиться ділитися особистим простором.

У спільноті "Типове Рівне" рівнянин Павло описав одну зі своїх поїздок на раритетному тролейбусі № 1. Ледь не кожного ранку та вечора пасажирам цього маршруту доводиться ділитися особистим простором. 

Через великий наплив пенсіонерів дописувачі пропонують в години пік - 8-9 та 17-18 години - зробити проїзд платним для всіх.

- Добираюся на роботу "одиничкою". Це такий напів міфічний тролейбус, який з`являється на зупинках дуже рідко, а якщо і є, то вміщує в себе всіх жителів Відінської, С.Бандери, Курчатова, і Кн. Ольги. Якщо ти терплячий і дочекався це рогате чудовисько - це півбіди. Потрібно ще розштовхати людей і прикинутися шпротами, щоб доЇхати на роботу чи додому. Зазвичай у цих тролейбусах працюють самі бойові кондуктори, вони володіють прийомами греко-римської боротьби, силою думки і слова розштовхують людішок, а також можуть пролізти крізь шпарину у дверях як у фільмі "Мумія" (2000 р. реж. Стівен Соммерс). Але сьогодні, попри те, що кондуктором була одна з найміцніших, худіших і впертіших жінок які там працюють, навіть вона не змогла пропхатися крізь щільну живу стіну (хоча вона старалася, дуже старалася, навіть занадто як на мене. У дівчини що стояла поряд з нею, ледь очі не повискакували від її напористості).

Що хочу сказати, я не раз чув, що люди дзвонили і писали керівництву скарги на тролейбус № 1 у Рівному. Це робили як прості громадяни, так і працівники "Рівнеелектроавтотранс". При такій громадській активності "одиничок" більше не стало (а, здається, що навпаки) і на цей рейс зазвичай виводять "траліки на грані фантастики". Підозрюю що цей маршрут є малоприбутковим через людей, які їздять за посвідченням (не дарма ж прибрали 62 маршрутку), але при такій кількості пасажирів і такому стані доріг і тролейбуса може статися катастрофа. Я розумію що всі ми спішимо по своїх справах, але не варто впихувать невпіхуєме і лізти в переповненого ветерана праці, це того не варте. Поважайте себе.

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Рівненські медики екстренки розповіли про чергову успішну реанімацію

    18 03 2024, 20:34
    17 березня в 11:05 на лінію 103 надійшов виклик від 71-рі...
  • На Сарненщині сталася смертельна аварія

    18 03 2024, 19:27
    Внаслідок ДТП загинув пасажир легковика.
  • Двоє костопільчан зберігали психотропи

    18 03 2024, 18:26
    Їх викрили поліцейські.
  • На Рівненщині повідомлено підозру чоловіку через незаконний промисел бурштину

    18 03 2024, 17:33
    У помешканні 44-річного мешканця села Кухітська Воля слід...
  • На Сарненщині вчергове виявили незаконних бурштинокопачів

    18 03 2024, 17:02
    Всюдихід, мотопомпи та бурштин: старателів під час незако...
  • «Буде двічі більше хороших «ванюшек, альошек і нікалаш»: потрібні донати на дрони

    18 03 2024, 16:33
    У Рівному волонтери виготовляють дрони. «Залізних пташок»...
  • Рівне проведе в останню путь 21-річного воїна «Каркаде»

    18 03 2024, 15:41
    Він міг би продовжувати вчитися, вести боротьбу через мис...