Стали відомі деталі вчорашньої ДТП за участю "Хаммера"

Фото ілюстративне

Патрульні відшукали нетверезу неповнолітню водійку, яка, ймовірно, незаконно заволоділа авто, а потім здійснила ДТП.

Патрульні відшукали нетверезу неповнолітню водійку, яка, ймовірно, незаконно заволоділа авто, а потім здійснила ДТП. Вчора, близько 22:10, патрульним надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом марки HAMER H2 чорного кольору на вулиці Академіка Грушевського.

О 22:20 від перехожих стало відомо, що на вул. Соборній на мосту сталась ДТП без потерпілих за участю автомобіля HAMER H2 та DAEWOO Lanos. Патрульні встановили на місці події, що три громадянки: дві 16-літні і одна 18-ти років, ймовірно, здійснили це незаконне заволодіння транспортним засобом. За кермом, не маючи права керування, перебувала 16-річна громадянка.

Зі слів очевидців, стало відомо, що керуючи автомобілем марки HAMER H2 16-річна водійка не впоралась з керуванням та здійснила зіткнення з DAEWOO Lanos, в результаті чого автомобілі отримали механічні пошкодження. Від зіткнення автомобіль марки DAEWOO Lanos відкинуло на праву сторону мосту в огорожу, а HAMER H2 занесло в ліву сторону мосту, де було пошкоджено та зірвано металеву огорожу.

Після вчинення ДТП 16-річні дівчата покинули місце події та попрямували в невідомому напрямку, а 18-річна залишилась. В ході проведення пошукових заходів через короткий проміжок інспектори встановили місце проживання ймовірної водійки, проте вдома її не було. Про подію повідомили матір та запросили до відділу поліції. А через деякий час інспектори встановили місце перебування пасажирки, яка знаходилась в розважальному закладі, звідки її запросили до відділу поліції для дачі пояснень.

Ймовірна особа, яка вчинила незаконне заволодіння та ДТП, за деякий час повернулась на місце пригоди, де її виявили патрульні та запросили до медзакладу на освідування. Громадянка підтвердила, що вживала алкогольні напої, проте проходити медичний огляд відмовилася. Відносно непровнолітньої водійки склали 4 адмінматеріали: за ч.1 ст. 130 (керування в стані сп’яніння), за ст. 124 (скоєння ДТП), ст. 122 ч.4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ст. 126 ч. 2 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом).

І ще один адміністративний протокол за ст. 184 інспектори склали відносно її матері за неналежне виховання дитини. За фактом незаконного заволодіння проводиться досудове розслідування.

Патрульна поліція м.Рівне


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • На Рівненщині в ДТП загинув житель Львівщини

    28 03 2024, 10:52
    Автопригода на трасі «Київ-Чоп» сталася сьогодні, 28 бере...
  • Ще четверо воїнів з Рівненщини загинули в боротьбі за Україну

    28 03 2024, 10:07
    На Рівненщині попрощались із чотирма Героями - Романом Ма...
  • У Локницькому ліцеї зібрали кошти на «дрон помсти»

    28 03 2024, 09:34
    Колектив КЗ «Локницький ліцей» зібрали гроші на «дрон пом...
  • Воїна Дмитра Зеленого нагородили нагрудним знаком «Комбатантський хрест» посмертно

    28 03 2024, 08:45
    У Зорянській громаді відзначили почесним нагрудним знаком...
  • Чим відома Рівненщина: в області визначають перелік нематеріальної культурної спадщини

    28 03 2024, 08:09
    Нині до включення в обласний перелік запропонували 7 елем...
  • Прибуде траурний кортеж із захисником з Березнівщини

    27 03 2024, 21:19
    У бою за Україну загинув Кравчук Григорій Йосипович, 1973...
  • Німці подарують рівнянам комунальне авто

    27 03 2024, 20:25
    Про це розповідає ексмер Рівного Олександр Третяк.