На Рокитнівщині відзначили призерів спортивного конкурсу (фото)

Фото ілюстративне

Протягом другої половини 2016 року комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області проводили конкурс «Олімпійський куточок», взяти участь в якому були запрошені всі загальноосвітні навчальні заклади області.

Протягом другої половини 2016 року комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області проводили конкурс «Олімпійський куточок», взяти участь в якому були запрошені всі загальноосвітні навчальні заклади області.

З-поміж значної кількості учасників організатори відзначили найкращих, і серед них почесне третє місце посів Глиннівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

Вперше свій власний «Олімпійський куточок» вони створили ще у 2015 році, і з цього часу лише вдосконалюють його і наповнюють новими експонатами та атрибутикою. За час існування куточку, до нього увійшло безліч цікавої інформації про розвиток національного та міжнародного олімпійського руху, видатних вітчизняних та іноземних спортсменів-олімпійців, а також літератури та плакатів, наданих Національним олімпійським комітетом України.

Безумовною прикрасою «Олімпійського куточка» є кубки та статуетки, які здобували учні на змаганнях місцевого, районного та обласного рівня. Серед них – відзнаки районних змагань з шахів, легкої атлетики, футболу, туризму та багато іншого. Тепер щоразу, заходячи до спортивної зали, зі стендів на дітей споглядають уславлені атлети сучасності і спортсмени, котрими пишається школа.

Розпочався захід з виступу місцевого хореографічного колективу, який в своїх композиціях підняв тему патріотизму та любові до своєї Батьківщини. Також для учасників заходу пролунала пісня про українських козаків і їх героїчне минуле. По завершенню творчих вступів, настав час для спортивних естафет, до яких за вже звичною традицією організатори запросили школярів. Команди, котрі сформувалися напередодні, на швидкість проходили дистанції, використовуючи при цьому спеціальний інвентар, а вболівальники гучно підтримували своїх фаворитів.

За підсумками п’яти естафет загальнокомандні місця на п’єдесталі розподілилися наступним чином: 1 місце – «Богатирі»; 2 місце – «Живчики»; 3 місце – «Рух». Після завершення спортивної частини заходу настав час для урочистого нагородження, в ході якого школа була відзначена за призове місце в конкурсі «Олімпійський куточок - 2016», а школярі, котрі змагалися в командних естафетах, отримали відповідні нагороди. 

КЗ "Спорт для всіх"


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.