Дизайнерські головні убори, вишиванки з віршами та сексуальні пеньюари: у Рівному пройшов день високої моди (ФОТО)

Фото ілюстративне

Днями у Рівному пройшла найбільш очікувана модна подія сезону – 14-тий сезон модних показів «Fashion Time».

Днями у Рівному пройшла найбільш очікувана модна подія сезону – 14-тий сезон модних показів «Fashion Time». Традиційно на найкращому рівненському подіумі в залі камерної та органної музики свої найсвіжіші колекції одягу, взуття та аксесуарів сезону осінь-зима 2016-2017 рівнянам продемонстрували провідні дизайнери не лише Рівного, а й України.

TATUUM

Katalina

KLAROS

Zoya ROMANOVA

Love & Beauty

Anna SHABALOVA

A. Tan by Andre TAN

Pollardi

«Fashion Time» - це модні покази дизайнерських колекцій одягу, взуття та аксесуарів, що збирають разом усіх модників та модниць Рівного, відомих рівнян, власників брендових магазинів, кутюр’є, фешн-стилістів та усіх тих, хто цікавиться новинками в індустрії моди.

Нагадаємо, що цей проект є традиційним і проводився у нашому місті вже вчотирнадцяте. Він має на меті відкриття нових імен у фешн-просторі не лише Рівного, а й України, розвитку талановитих особистостей у галузі моди, а також відповідного позиціонування їх творчості серед поціновувачів авторського стилю та ексклюзивних речей.

Під час 14-ого сезону модної події «Fashion Time» загалом пройшло 12 різноманітних брендових показів колекцій одягу, взуття та аксесуарів - від кежуал до вишуканої весільної моди. Відтак, свої колекції на «Fashion Time» цього разу представили 6 дизайнерів та 6 брендових магазинів Рівного.

Так само серед вже добре відомих рівнянам постійних резидентів, цей сезон модної події відкрив для місцевих модників і нові імена. І як завжди, організатор "Fashion Time" у Рівному ТМ "ARTmodels" приготувала для своїх гостей безліч родзинок, приємностей та сюрпризів.

Одним з них стало те, що ведучою «Fashion Time» вперше була його головна організаторка та засновниця ТМ «ARTmodels» Оксана Ігас.

- «Фешн Тайм» сьогодні я вела вперше, хоча раніше вже мала неодноразовий досвід проведення власних проектів. Краще мене, звісно, усіма тонкощами проекту не володіє ніхто, тому мені було дуже легко провести цей захід. Хоча, звісно, треба було входити в курс справи ведучого, і досить складно було вкластися в лімітований час. Я навіть кілька разів ловила себе на думці, що якби я не була ведучою, то мала б змогу просто спостерігати за дійством і пересуватися різними нашими територіями – глядацькою залою, бекстейджем і шоурумом і отримувати від цього насолоду і просто балдіти від процесу. Втім, я є продюсером даного проекту, а тому можу бути його режисером, організатором, ведучою чи моделлю. І я щаслива, що у цьому сезоні мені довелося попрацювати ведучою. Але був такий момент, коли хотілося просто поспостерігати за процесом зі сторони, - поділилася своїми враженнями після події Оксана Ігас.

А розпочалася модна подія «Fashion Time» з традиційного вітального презентаційного та доволі нестандартного дефіле під назвою “Do You Love Me”, під час якого, власне, і відбувся перший показ колекції аксесуарів.

Моделі не просто традиційно йшли подіумом, а зробили справжнє танцювальне шоу.

Вони усі були одягнені в однакові оксамитові сині сукні, а на головах моделей були однакові головні убори.

До слова, саме головний убір і був основним атрибутом цього «Фешн Тайму». Недарма, саме він був зображений на рекламній афіші заходу. Усі ці головні убори створила спеціально для цієї модної події Рівного хенд-мейд-дизайнерка з міста Києва Анна Бурмістрова-Проценко, яка працює під брендом «B.A.P.».

Гостя зі столиці представила рівнянам унікальні красиві дизайнерські вінки, яким вона дала назву «хустовики». Майстриня розповіла, що на це її надихнули традиційні українські жіночі хустки.

- На створення таких головних уборів мене надихнуло бажання дати нове життя нашим українським хусткам, яких лежить дуже багато в шафах наших бабусь, з яких робили вже багато прикрас - намисто, браслети, сережки. А мені ось захотілося, щоб вони по-новому опинилися знову на наших головах. Я завжди порівнюю, що в Англії лише одна жінка може носити корону – це Королева, а у нас, в Україні, кожна жінка достойна носити корону. Тож дані хустовики, які я презентувала рівнянам, - це мої корони для українських жінок, - пояснила столична дизайнерка Анна Бурмистрова-Проценко.

Варто додати, що цей інтровий показ головних уборів був дуже енергетичним і красивим, адже це була справжня фешн-постановка. У ній традиційна проходка подіумом вміло поєдналася з елементами vogue-дефіле, у якому використовуються хореографія, чіткі рухи руками та вміння позувати.

Такий режисерський задум на подіумі втілювало 11 кращих моделей АМ «ARTmodels». Безсумнівно, це стало ще однією родзинкою 14-го сезону «Fashion Time».

Після цього і розпочалася, власне, перша частина модного заходу. На подіумі рівненській публіці свою колекцію осінньо-зимового одягу для жінок та чоловіків презентував дебютант «Fashion Time» - магазин польського стильного бренду «TATUUM».

Дизайнери «TATUUM» у цьому сезоні надають перевагу натуральним тканинам, комфорту, індивідуальності стилю та оригінальній лінії аксесуарів.

 

 

Серед кольористики – різні відтінки сірого та бежевого, традиційні та завжди модні чорний та червоний кольори, а також яскраві сині, малинові та коралові.

 

 

 

Далі на подіум Рівненського органного залу вийшли найменші моделі, які продемонстрували колекцію одягу для дітей від дитячого магазину брендових речей «Тяпа».

До речі, деяким з них було всього лише пару місяців!

Усі дітки дефілювали подіумом у супроводі своїх чарівних матусь.

Таким чином, рівнянам показали, у що буде модно одягати свою малечу цієї зими.

Після цього відбувся ще один дебют модної події «Fashion Time». Свою першу повноцінну колекцію в’язаного власноруч одягу представила випускниця Школи моделей «ARTmodels», переможниця конкурсу «Перлина Рівного-2012», 20-річна модель Катерина Бондар, яка працює під власним брендом «Katalina».

 

Читайте також: НА «FASHION TIME» У РІВНОМУ ПЕРЕМОЖНИЦЯ КОНКУРСУ КРАСИ ПРЕДСТАВИТЬ СВОЮ ПЕРШУ КОЛЕКЦІЮ В’ЯЗАНОГО ОДЯГУ

Бренд «Katalina» - це в’язані вручну жіночий одяг та аксесуари. Це - вироби, що зможуть підкреслити неповторність, жіночність, ніжність і впевненість в собі тих, хто їх одягає.

 

 

Загалом у своїй колекції бренду «Katalina» Катерина Бондар представила 15 моделей одягу та зимових аксесуарів, над якими вона працювала впродовж двох місяців.

 

- Взяти участь у «Фешн Таймі» - цебуло моє повністю спонтанне рішення. Я- просто дівчина, яка любить гарно та стильно одягатися, ходити не в такому, як усі. І одного дня мені прийшла така ідея, щоб почати робити щось своє. Починала я зі в’язання шарфів. Взагалі спочатку у мене мала бути колекція лише шарфів різної в’язки з різних матеріалів та різної техніки. Втім, потім я перейшла на інший рівень – і почала в’язати вже кофтинки, костюми, сукні, спідниці тощо, - розповіла порталу «ЧаРівне.інфо» молода дизайнерка Катерина Бондар.

У показі бренду «Katalina» були представлені соковиті і контрасні рішення, абсолютне різнобарв’я, виражена структурність і різноманітність форм, аби кожен міг знайти собі вбрання до душі.

 

 

Наступним своє бачення цьогорічної зимово-осінньої моди продемонструвала ТМ «Goldi» Рівненського Льонокомбінату.

 

Вони представили рівнянам свою останню колекцію повсякденного одягу для дітей та дорослих сезону осінь-зима 2016-2017. Рівнянам представили більше 20 модних образів у стилі casual.

 

 

Дизайнери ТМ «Goldi» завжди приділяють особливу увагу зручності та комфорту свого одягу, а для цього використовують лише натуральні м’які тканини.

 

А серед кольорів цього сезону пропонують відтінки традиційних сірих, чорних, рожевих та білих.

Далі на головному рівненському подіумі «Fashion Time» відбувся показ брендового італійського одягу для жінок від магазину «Milana».

 

 

 

Рівнянам показали вишукані вечірні та ділові сукні, костюми, жакети, пальта, куртки та напівшубки.

Після цього рівненським модницям і модникам показали нову колекцію верхнього одягу від магазину «KLAROS».

Зокрема, глядачам продемонстрували шкіряні куртки та пальта, хутряні жилетки, навішубки, дублянки, шуби найрізноманітніших фасонів, кроїв та відтінків.

А завершив першу частину модних показів «Fashion Time» показ колекції вишитого вручну одягу для дітей та дорослих від відомої рівненської народної майстрині Зої Романової.

 

В її основі лежить різноманітність стилю та поєднання ручної вишивки з українським орнаментом.

Втім, це був не звичайний показ, адже під час дефіле під пісні української співачки Тоні Матвієнко робилися паузи, під час яких вперше на широкий загал прозвучали вірші самої майстрині Зої Романової.

До слова, це було дуже атмосферно, лірично, експериментально та цікаво.

Рівняни побачили більше 20 вишитих сорочок, суконь, спідниць, пальт, свиток та жакетів.

 

У перерві на усіх відвідувачів модної події чекав невеликий фуршет, де можна було почастуватися холодним шампанським та поласувати смачними солодощами, поспілкуватися, пофотографуватися біля різноманітних брендових фотозон та навіть проголосувати за своїх улюбленців в рейтингу «ARTmodels Awards».

Варто додати, що саме під час цього 14-го сезону «Fashion Time» вперше в його історії працював справжній шоурум - такий собі майданчик, де виставлялися різноманітні речі на продаж – від кави та книг до аксесуарів та одягу.

Після перерви на гостей вечора чекав сюрприз. Усі ті, хто заповнили анкету для голосування у рейтингу і вказали там своє ім’я, взяли участь у розіграші приємних подарунків – журналів, буклетів про Рівне, сертифікатів на знижки та пляшок шампанського.

А, власне, друга частина 14-го сезону модних показів «FASHION TIME» розпочалася з показу колекції жіночого одягу від бренду «Love & Beauty» відомої рівненської дизайнерки Любові Шипукової.

 

Її нова колекція сезону осінь-зима 2016-2017 налічувала близько 15 моделей одягу, над якими дизайнерка працювала близько двох місяців.

Родзинкою колекції стало те, що вона вмістила в собі не зовсім традиційні поєднання фактур і кольорів.

Дизайнерка запропонувала рівнянам набір осінньо-зимових міських красивих та стильних стріт-луків для жінок, які люблять комфорт, неординарність та вишуканість, які вміють і хочуть навчитися поєднувати різні стилі в одязі, не боячись використовувати різні кольори.

- Цього разу я трішки відійшла від стандартної у моїх колекціях кольорової гамми і використала ті кольори, які мені подобаються і які є трендовими саме цього сезону. А на створення цієї колекції мене надихнули усі мої приємні враження від літніх подорожей, - пояснила Любов Шипукова.

У колекції був представлений верхній одяг, спідниці, сукні, кофтини, а також ті речі, які можна буде легко компонувати між собою.

 

- Це ті речі, в яких можна ходити і на роботу, і на свято. Я завжди в роботі дотримуюся принципу, що речі повинні бути практичними і вони повинні відробляти витрачені на них гроші. Красиво, просто і комфортно – моє головне гасло, - зазначила рівненська дизайнерка.

Далі на подіумі презентували колекцію взуття та сумок від відомої рівненської дизайнерки Анни Шабалової.

 

Лофери, броги, дербі, оксфорди, туфлі на високих підборах, черевики та напівчобітки різних кольорів та фасонів – усе це різноманіття сучасного жіночого дизайнерського взуття можна було побачити під час показу від Анни Шабалової на «Фешн Таймі».

Після цього відбувся показ найсвіжішої колекції жіночого та чоловічого одягу сезону осінь-зиа 2016-2017 від всесвітньо відомого українського дизайнера Андре Тана та його брендів – «A.TaN by Andre TAN» та «a.TaN MAN».

Моделі продемонстрували верхній, діловий, спортивний та вечірній одяг для жінок і чоловіків від іменитого кутюр’є.

 

 

Брюки-кльош, світшоти, блузи, пальта, сукні, спідниці, костюми, футболки, пуховики, комбінезони для жінок та брюки, футболки, куртки, светри, кофти, кардигани, сорочки та ділові костюми для чоловіків – саме такий одяг пропонує носити у цьому сезоні Андре Тан.

 

 

До речі, гасло бренду «A. Tan by Andre Tan» - це одяг, який приносить удачу.

 

Варто додати, що усі речі в колекції пошито з використанням еко-тканин.

 

- Коли я створюю свої колекції, я завжди акцентую увагу на жіночності і сексуальності. Відтак, ця колекція – не виняток. Ми пропагуємо елегантність завдяки унікальності матеріалів і лекал, що використовуються при створенні нашого одягу, - каже Андре Тан.

 

 

А наостанок вибагливе око рівненських жінок та чоловіків потішили дві розкішні колекції від брендового салону весільної та вечірньої моди «Pollardi».

Спочатку справжнім приємним сюрпризом для сильної половини став показ будуарної колекції ніжних пеньюарів для жінок.

 

 

 

А насамкінець усім глядачам продемонстрували вишукані та неймовірно стильні дизайнерські весільні сукні.

 

 

 

Атлас, мереживо, фатін, шовк, пайєтки, стрази, довгі шлейфи та граційні силуети – усе це можна побачити у колекції від брендового магазину «Pollardi».

 

 

Саме цей показ і поклав крапку у 14-му сезоні модної події «Fashion Time».

 

Тож підсумовуючи вечір, можна впевнено сказати, що цей сезон дивував оригінальними колективними виходами, цікавою та нестандартною подачею, а також справжньою високою модою. У Рівному гучно прозвучали останні тенденції, родзинки та тренди нового сезону осінь-зима 2016-2017.

А організатори модної події ТМ «ARTmodels» відзначили, що цей сезон модних показів «Фешн Тайм», порівняно з минулими, був дуже насиченим високоякісними брендами і цікавими дизайнерськими колекціями.

- Сподіваюся, що усі глядачі залишилися задоволеними тим, що побачили. Принаймні, та енергетика, яку я відчувала з глядацької зали дає мені підстави думати, що ми з усім впоралися. Це надзвичайна енергетика на подіумі, очікування та хвилювання на бекстейджі, а ще стимул вдосконалювати свої професійні якості і змінюватися на краще, - підсумувала наостанок організатор «Fashion Time», засновник ТМ «ARTmodels» Оксана Ігас.



Усі фото з модних показів XIV сезону першої у Рівному модної події "Fashion Time" дивіться у фотогалереї тут: XIV СЕЗОН МОДНОЇ ПОДІЇ "FASHION TIME".

Марина НАЗАРЧУК

Фото – Євгена ФІЩУКА спеціально для "ЧаРівне.інфо"


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • 29-річна жінка народила в автомобілі по дорозі до Рівненського пологового будинку

    29 03 2024, 11:30
    Про це повідомили на офіційній сторінці "Рівненський обл...
  • На Рівненщину прибуде другий евакуаційний потяг із Донеччини

    29 03 2024, 10:35
    Цього разу людей поселятимуть у п’яти громадах Дубенськог...
  • На Рівненщині похоронили дев'ятьох Героїв

    29 03 2024, 10:20
    Щирі співчуття рідним і близьких загиблих Героїв. Вічна п...
  • 99 ракет і дронів:уночі росіяни вдарили по електростанціях в кількох регіонах України

    29 03 2024, 10:00
    У ніч на 29 березня російській війська атакували ракетами...
  • В Костопільській лікарні призначили нову керівницю

    29 03 2024, 09:47
    29 березня колективу Костопільської багатопрофільної ліка...
  • У Рівному медики швидкої врятували чоловіка, в якого раптово зупинилось серце

    29 03 2024, 09:10
    Медичної допомоги потребував 74-річний чоловік, який про...
  • У Рівному стали відомі прізвища переможців конкурсу «Учитель року-2024»

    29 03 2024, 08:11
    Четверо наших педагогів увійшли до фіналу І туру всеукраї...