Рівненські безробітні опанували професію перукаря

Фото ілюстративне

Імпровізований подіум в приміщенні навчального ресторану РЦПТО ДСЗ зібрав чимало прихильників краси та поціновувачів майстерності. Майбутні перукарі-модельєри складали іспит.

Імпровізований подіум в приміщенні навчального ресторану РЦПТО ДСЗ зібрав чимало прихильників краси та поціновувачів майстерності. Майбутні перукарі-модельєри складали іспит.

Рівень підготовки перукарів у РЦПТО досить високий, і школа перукарів тут серйозна та професійна, тому роботодавці завжди охоче відвідують державні кваліфікаційні атестації випускників.

Цього разу до РЦПТО завітали представники перукарень та салонів – Людмила Кибукевич (майстерня краси «Granat»), Людмила Куделя («Bauty»), Лілія Степанюк («Лілі»), Олеся Перевертайло та Лада Михальчук («Елітіс»), ФОП Літвінчук Тетяна, Раїса Трофімчук («Юлія», Здолбунів), Лариса Білоус («San»). Роботодавці мали на меті підібрати собі нових кваліфікованих працівників. А обирати таки було з кого!

Катерина Логощук представила модель із зачіскою в ретро-стилі. Перукар впевнена, що саме такі зачіски підкреслюють жіночність.

Олена Корнійчук із Хмельниччини готується вийти заміж, тому спробувала свою мрію втілити на показі – її весільна зачіска надзвичайно гармонувала із образом нареченої.

Марина Благуляк (Хмельниччина) представила свою вечірню ідею. Грайливі локони акуратно зібрані в елегантну та вишукану зачіску.

Оксана Шалайко порадувала присутніх дитячою фантазією. Юна модель Маргарита впевнено продемонструвала майстерність старшої сестри - перукаря.

Галина Пишняк продемонструвала вміння працювати із довгим волоссям. ЇЇ вечірня зачіска сподобалася не лише моделі-сестрі, але й усім присутнім.

Жанна Селіванова із Львівщини по-новому заявила про вечірню укладку. Складну роботу майстра високо оцінили роботодавці, а старший майстер Олена Хоміна зауважила, що, можливо, це новий напрям у виконанні святкових зачісок.

Наталія Петранівська у помічниці взяла донечку. Досить вдало, оригінально і багато виглядала сплетена на голівці юної моделі коса.

Надія Єремейчук до своєї весільної зачіски додала модні аксесуари – бусинки. Зачіска виглядала надзвичайно акуратною та святковою.

Жанна Петрушко створила образ елегантної українки із зачіскою у ретро-стилі. Складна за виконанням робота таки варта майже двогодинної праці: образ сподобався присутнім, роботодавці оцінили майстерність перукаря.

Ніжна та акуратна укладка від Ольги Хоцевич вдало гармонувала із тендітною моделлю. Такі зачіски особливо будуть личити випускницям шкіл.

Яскравим і колоритним штрихом до усієї колекції зачісок стала робота Вікторії Кирилюк із Волині. Майстриня сповідує український стиль, тому свою роботу присвятила унікальності та красі української жінки.

Ілона Івашенюк із Львівщини представила вечірню зачіску. Перукар зауважила, що полюбляє фантазувати, особливо із плетінням волосся. Її робота яскраво підтвердила майстерність та старанність.

Вечірня зачіска від Вікторії Курчак вражає вишуканістю та довершеністю. Майстер підтвердила вміння працювати із складними зачісками.

Олена Баглай розповіла, що має вдачу романтика і їй подобаються розкуті епатажні образи. У своїй роботі виконала фарбування та використала авангардний стиль.

Юлія Прислупська прагне дарувати молодим стильні та модні зачіски. На показі представила молодіжну авторську зачіску в ретро – стилі, використавши сітку. Її модель, схожу на легку та романтичну танцівницю, відразу оцінили фахівці.

Жанна Петрушко після навчання планує створити власну справу – відкрити перукарню. Її професійність та відчуття стилю яскраво підтвердила легка романтична зачіска.

Як бачимо, усі слухачі не помилилися із вибором професії, Адже саме любов до своєї роботи допоможе випускникам в подальшому досягти достойного професійного рівня та здобути справжній авторитет серед клієнтів.

Із вітальним словом до перукарів-модельєрів звернулися директор РЦПТО ДСЗ Володимир Псюк та заступник директора Руслана Бодренко. Звучали слова подяки за сумлінне навчання, вибір професії та чудові професійні роботи, представлені на ДКА.

Випускники подякували викладачам за чудову підготовку та високу школу майстерності.

По завершенню ДКА роботодавці пропонували свої салони, обмінювалися контактами із перукарями – початківцями.

Головне – у вчорашніх безробітних з’явилася впевненість у своїх силах, вони здобули професію, а отже чудову нагоду бути працевлаштованими та самореалізуватися.


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Другу добу служби прочісують ліс та околиці в пошуках жителя Вараського району

    28 03 2024, 11:21
    Другу добу тривають пошуки зниклого жителя Вараського рай...
  • На Рівненщині в ДТП загинув житель Львівщини

    28 03 2024, 10:52
    Автопригода на трасі «Київ-Чоп» сталася сьогодні, 28 бере...
  • Ще четверо воїнів з Рівненщини загинули в боротьбі за Україну

    28 03 2024, 10:07
    На Рівненщині попрощались із чотирма Героями - Романом Ма...
  • У Локницькому ліцеї зібрали кошти на «дрон помсти»

    28 03 2024, 09:34
    Колектив КЗ «Локницький ліцей» зібрали гроші на «дрон пом...
  • Воїна Дмитра Зеленого нагородили нагрудним знаком «Комбатантський хрест» посмертно

    28 03 2024, 08:45
    У Зорянській громаді відзначили почесним нагрудним знаком...
  • Чим відома Рівненщина: в області визначають перелік нематеріальної культурної спадщини

    28 03 2024, 08:09
    Нині до включення в обласний перелік запропонували 7 елем...
  • Прибуде траурний кортеж із захисником з Березнівщини

    27 03 2024, 21:19
    У бою за Україну загинув Кравчук Григорій Йосипович, 1973...