В Україні відкрили бізнес-інкубатор, за допомогою якого можна стати підприємцем з нуля

Фото ілюстративне

В Україні відкрився перший бізнес-інкубатор, що допоможе почати або розвивати свій бізнес, маючи тільки бажання та ідеї. Вирощувати малий бізнес будуть у рамках національної програми «Країна підприємців», а підготовкою нового покоління підприємців займуться досвідчені бізнес-тренери, ментори та банкіри.

В Україні відкрився перший бізнес-інкубатор, що допоможе почати або розвивати свій бізнес, маючи тільки бажання та ідеї. Вирощувати малий бізнес будуть у рамках національної програми «Країна підприємців», а підготовкою нового покоління підприємців займуться досвідчені бізнес-тренери, ментори та банкіри.

«Завдання ІнКУБатора не тільки дати підприємцям-початківцям основи ведення бізнесу та підтримати морально. Ми будемо працювати над запуском реального бізнесу «під ключ», незалежно від того це буде виробництво, послуги або торгівля, – говорить керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Олександр Ніколенко. – У нас є унікальні можливості просування та фінансування для підприємців».

Щоб стати учасником ІнКУБатора, достатньо заповнити анкету, у якій необхідно розповісти про ідею свого майбутнього чи вже діючого бізнесу та шляхи його розвитку. Найперспективніші з точки зору експертів проекту ідеї буде відібрано для «вирощування» реального бізнесу. Відбір заявок у бізнес-інкубатор завершиться 15 жовтня, а фіналістів відбіркового туру оголошує в ході масштабного бізнес-форуму «Країни підприємців» у Києві.

Двадцять фіналістів проекту отримають можливість навчатися підприємництву та продажам за спеціальною програмою Prometeus, а також підтримку спеціалістів і бізнес-тренерів з усіх питань організації та планування своєї справи, системи продажів, бухгалтерії та юридичних аспектів. Найбільш успішні учасники бізнес-інкубатора отримають фінансову та організаційну підтримку від ініціатора програми «Країна підприємців» ПриватБанку.

Окрім того, для всіх учасників відбіркового туру ІнКУБатора, а також для клієнтів, які вже зареєструвалися на порталі програми kub.pb.ua, будуть доступні безкоштовні програми онлайн-навчання з питань ведення бізнесу, підготовлені Prometeus і ПриватБанком.

Національна програма розвитку малого бізнесу «Країна підприємців», ініціатором якої став ПриватБанк, дозволить найближчими роками створити понад мільйон нових робочих місць і підняти українську економіку.

Перш за все «Країна підприємців» допоможе всім охочим почати свою справу, а підприємцям залучати доступні мікрокредити та користуватися безкоштовними консультаціями та допомогою спеціалістів. Інтернет-портал програми kub.pb.ua та цілодобовий сервіс підтримки підприємців дадуть усім підприємцям, самозайнятим бізнесменам, людям, які хочуть створити власну справу, нові інструменти для відкриття й розширення своєї справи.


*на правах реклами


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • 29-річна жінка народила в автомобілі по дорозі до Рівненського пологового будинку

    29 03 2024, 11:30
    Про це повідомили на офіційній сторінці "Рівненський обл...
  • На Рівненщину прибуде другий евакуаційний потяг із Донеччини

    29 03 2024, 10:35
    Цього разу людей поселятимуть у п’яти громадах Дубенськог...
  • На Рівненщині похоронили дев'ятьох Героїв

    29 03 2024, 10:20
    Щирі співчуття рідним і близьких загиблих Героїв. Вічна п...
  • 99 ракет і дронів:уночі росіяни вдарили по електростанціях в кількох регіонах України

    29 03 2024, 10:00
    У ніч на 29 березня російській війська атакували ракетами...
  • В Костопільській лікарні призначили нову керівницю

    29 03 2024, 09:47
    29 березня колективу Костопільської багатопрофільної ліка...
  • У Рівному медики швидкої врятували чоловіка, в якого раптово зупинилось серце

    29 03 2024, 09:10
    Медичної допомоги потребував 74-річний чоловік, який про...
  • У Рівному стали відомі прізвища переможців конкурсу «Учитель року-2024»

    29 03 2024, 08:11
    Четверо наших педагогів увійшли до фіналу І туру всеукраї...