Клієнти ПриватБанку отримали гаджети за мрії

Фото ілюстративне

Ще п’ять клієнтів ПриватБанку отримали сучасні гаджети в обмін на свої мрії в акції «ПриватБанк дарує мрію!» .

Ще п’ять клієнтів ПриватБанку отримали сучасні гаджети в обмін на свої мрії в акції «ПриватБанк дарує мрію!» . Акція стартувала в травні, а її учасником міг стати будь-який клієнт послуги накопичення «Скарбничка» . За підсумками останнього етапу акції в серпні сучасний планшет відправився в Кобеляки, два смартфони порадували переможців акції в смт Чутове та смт Солоне, а мобільну підзарядку та сумку для ноутбука отримали клієнти банку в Києві та Кременчуці.

- Майже 10 років я обслуговуюся в ПриватБанку. Комплекси та програми банку просто приємно вражають, – говорить Віталій Бондаренко, житель м. Кобеляки Полтавської області. – Приват24 – це взагалі унікальний сервіс ПриватБанку. Не виходячи з дому виконую безліч банківських операцій самостійно. Оплачував комунальні послуги, побачив, що ще триває акція «ПриватБанк дарує мрію!», зареєструвався. Послуга «Скарбничка» в мене вже була підключена. І моя мрія здійснилася – виграв планшет. Я дуже вдячний банку, що в такі нелегкі для нас часи робить стільки приємного та корисного. Буду й надалі брати участь в акціях ПриватБанку . Адже це банк, де дійсно збуваються мрії!

Одним із переможців заключного етапу акції став підприємець з райцентру Солоне Дніпропетровської області Євген Устич.

- Я понад десять років користуюся послугами ПриватБанку, але в акції зареєструвався вперше. Мріяв накопичити дружині на новий телефон, і несподівано моя мрія збулася – я виграв класний смартфон Samsung Galaxy Mega! Дякую!, – поділився радістю Євген.

У «Скарбничці» є корисна функція – можна зазначити мету накопичення та керувати нею. Банк у свою чергу повідомляє клієнтам про цікаві пропозиції зі знижками та персональними бонусами від партнерів програми саме для зазначеної мети.

«Скарбничка» – це дуже зручний сервіс, який дозволяє легко і непомітно накопичити гроші. Для накопичення можна вибрати будь-який зручний варіант: відкладати гроші з кожного надходження на карту або витрати, округляти до 1 грн, 10 грн або до 100 грн (здача в «Копилку»), регулярним переказом фіксованої суми раз на місяць або ж округляти баланс на картці в кінці дня до 10 або 100 грн.

На залишок «Скарбнички» автоматично нараховується 16% річних! Крім цього, зняти накопичені кошти або частину цих коштів можна в будь-який момент без всяких обмежень у форматі 24/7/365, в тому числі не виходячи з дому використовуючи простий і безкоштовний дзвінок в контакт-центр, Інтернет-банкінг Приват24 або через мобільний додаток .

Мобільний додаток для користувачів послуги «Скарбничка» дозволяє бачити, скільки грошей вже зібрано в скарбничці, зручно налаштовувати умови накопичення, а також переглядати суми поповнень за місяць або пів року. Весела свинка, яка боїться лоскоту і сумує без монеток, допоможе стежити за своїми накопиченнями, використовуючи мобільний додаток. Вона завжди підкаже, скільки грошей зараз у «Копилці», та допоможе зібрати ще більше. Зі свинкою це просто!

* на правах реклами


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.