У кафе в ТЦ "Екватор" рівнянці подали... хробака (фото)

Фото ілюстративне

У Рівному відвідувачка кафе "Melrose" "Grill Bar", що в ТЦ Екватор, знайшла в сендвічі, який їй подали, хробака.

У Рівному відвідувачка кафе "Melrose" "Grill Bar", що в ТЦ Екватор, знайшла в сендвічі, який їй подали, хробака.

Відразу після цього Анастасія Росощук звернулася до адміністрації закладу, де запевнили, що приймуть міри, а також, оскільки жінка вагітна, то в разі чого оплатять лікування.

Анастасія звернулася у відповідні інстанції, де їй надали допомогу. У подібних випадках рівнянка радить звертатися до споживспілки та санстанції, також закликає не відвідувати "Grill Bar".

- Доброго дня, рівняни. Хочу поділитися з вами неприємністю, яка трапилася сьогодні зі мною в Екваторі, в кафе "Grill Bar". Слабонервним не дивитися.

Зробила замовлення зі своєю сім`єю: піца, сендвічі і напої. Майже з`ївши сендвіч при останньому укусі, виявила хробака, який звисав на шматочку сендвіча! Коли показала це адміністратору та управляючому, перед нами вибачилися, сказали, що можемо рахунок не оплачувати, запевнили, що приймуть міри. А які міри - я навіть уявити собі не можу.

На мою фразу - "взагалі то я вагітна і з дня на день мені народжувати. Якщо зі мною щось трапиться через вашого хробака, що тоді робити?!", мені ввічливо відповіли - ми оплатимо вам лікування і все що треба. Класно.

Звернулася у правильну інстанцію, де мені з радістю сказали що допоможуть. Була написана скарга на цей заклад, плюс чек - і "доблесні" сендвічі, з хробаком. Все це я залишила в інстанції, і делегація з декількох чоловік поїхала робити там перевірку чи збір інформації.

Не бійтеся звертатися у таких випадках в потрібні місця, а саме в Спілку захисту прав споживача та санстанцію. Багато просто не знає, де знаходиться ця інстанція, тому, можливо, по кафе Рівного такий безлад. Заклад знаходиться на вул. Малорівненська (гідропарк), з 22 квітня в одному приміщенні є всі інстанції (включаючи санстанцію і Спілку захисту прав споживача).

Не рекомендую заклад "Гриль Бар" в Екваторі нікому і ніколи. До речі, всі люди, які сиділи біля нас, скасували замовлення, обґрунтовуючи це тим, що не хочуть хробака в своїй їжі, - розповіла Анастасія.

Портал "ЧаРівне.інфо" вирішив перевірити, чи відповідає дійсності інформація та зателефонував у вказаний заклад. Журналісту підтвердили, що такий факт мав місце.

- Це правда. Але це одиничний випадок. Ми прийняли міри. Звісно, анулювали рахунок та принесли вибачення клієнтам. Працівники недогледіли. Можливо, вдався взнаки людський фактор. Не розумію, як це сталося, - каже працівниця закладу "Grill Bar" у Рівному Олена.

 

 

Денис ГРИЩУК


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • На війні обірвалося життя 30-річного солдата з Рівного Андрія Любчика

    29 03 2024, 14:00
    Скорбота огортає серця родини, в яку пришла чорна звістка...
  • Сарненські патрульні виявили водія з «липовим» посвідченням

    29 03 2024, 13:31
    На Рівненщині патрульні продовжують виявляти водіїв з, йм...
  • Вогнеборці на місці пожежі знайшли тіло жителя Вараського району

    29 03 2024, 13:00
    У Вараському районі під час гасіння пожежі у приватному г...
  • Вперше у Рівному відбудеться чемпіонат зі швидкісного складання пазлів

    29 03 2024, 12:31
    6 квітня на базі Гончаренко центр Рівне пройде відбіркови...
  • Монослот Казино Онлайн: Як Грати безкоштовно та на Гроші

    29 03 2024, 12:23
    Одна із найпопулярніших платформ, на якій можна грати в р...
  • Мотоцикл, авто і велосипед: поліція повідомила деталі ДТП на Ювілейному у Рівному

    29 03 2024, 12:05
    Внаслідок автопригоди травмувався мотоцикліст.
  • 29-річна жінка народила в автомобілі по дорозі до Рівненського пологового будинку

    29 03 2024, 11:30
    Про це повідомили на офіційній сторінці "Рівненський обл...