У Рівному побили "кіборга" Рудю

Фото ілюстративне

Про це написав координатор "Дія" на Рівненщині Роман Коваль. За його словами, учасник АТО Роман Рудейчук напередодні отримав тілесні ушкодження після нападу біля кафе "Блюз" на вул. 16 Липня.

Фото ogo.ua

Про це написав координатор "Дія" на Рівненщині Роман Коваль. За його словами, учасник АТО Роман Рудейчук напередодні отримав тілесні ушкодження після нападу біля кафе "Блюз" на вул. 16 Липня. 

- Війна на Сході нашої держави забирає цвіт української нації, гинуть кращі сини і дочки. Щоденно вантаж 200 доставляється до домівок, де рідні, близькі і побратими в останню путь проводжають героїв. Кілька днів тому Рівненщина попрощалася з бійцем Української Добровольчої Армії В. Защиком другом "Шульгою". Вічна пам`ять герою!

Але за що гинуть наші хлопці? Вчора, біля 16 00 в місті Рівне в районі вулиці 16 липня біля кафе "Блюз" було побито учасника АТО, героя-кіборга, який отримав важке поранення голови Рому Рудейчука "Рудю". Нелюд вдаривши хлопця в обличчя, зламав носа, наніс кілька ударів по голові, знаючи, що після трепанації в нього стоїть пластина, вийняв ножа розрізав майку з надписом " Правий Сектор" і зняв з пальця срібне кільце з тризубом. Під час цього принижував хлопця. Коли приїхали на місце наші бійці, негідник, бризкаючи балончиком з газом в обличчя, втік. Цим подонком виявився такий собі Пустинський Віктор Ігорович, по кличці "Пустой" і пов`язаний з криміналітетом, працює вишибалом в "Лагуні". Саме він побив взимку 2013 р. одного з автомайданівців, перебував з своєю групою під час подій на майдані "тітушкою ". Замішаний в наркобізнесі по Рівному. В 2015 р побив одного з помічників депутата обласної ради. 

То за кого гинуть і отримують поранення наші хлопці. За таких "Пустих"? За ділків з кримінального бізнесу? Якщо зло не покаране, воно нагліє. Це саме той випадок. Ми маємо знайти подонка і покарати. Якщо є ще якась інформація про цього ділка, будемо вдячні. Якщо цього не зробить нова поліція, це зробимо ми! - розповів Коваль у Фейсбук. 

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.