У Рівному відкрили унікальну клубну багатофункціональну домівку Народного клубу "Верес" (ФОТО)

Фото ілюстративне

У суботу у Рівному на 2-му поверсі ТЦ "Покровський" відбулося урочисте офіційне відкриття унікального в Україні багатофункціонального фан-закладу Народного клубу "Верес" (Рівне) під назвою "VERES PLACE".

У суботу у Рівному на 2-му поверсі ТЦ "Покровський" відбулося урочисте офіційне відкриття унікального в Україні багатофункціонального фан-закладу Народного клубу "Верес" (Рівне) під назвою "VERES PLACE". Таким чином клуб відзначив першу річницю отримання атестату для участі у Другій лізі ПФЛ. Саме тому цей день для усіх шанувальників "Вересу" став своєрідним Днем народження клубу.

На урочистості і святкування з нагоди відкриття "Верес Place" у Рівному зібралося чимало люду - від керівництва НК "Верес" до футбольних вболівальників та ультрас, журналістів та просто небайдужих прихильників "Вереса". Відтак, у новому закладі не було де яблуку впасти.

Почалася церемонія відкриття з традиційного вітання від маленьких талісманів НК "Верес" - Валерії Панасюк та Артура Короля. А ведучою вечірки була засновниця ТМ "ARTmodels", режисер усіх домашніх передматчевих церемоній Оксана Ігас.

Після вітального слова ведучої відбулося традиційне перерізання червоної стрічки з нагоди відкриття  "VERES PLACE" головними героями свята - Президентом Народного Клубу "Верес" Олексієм Хахльовим та комерційним директором клубу Іриною Теслюк.

Після цього перед усіма присутніми виступили солісти концертного складу першої і єдиної на теренах Західної України професійної танцювальної трупи "Light Dance Company" Софія Баніт та Сергій Дорош.

Далі усіх присутніх привітав Президент клубу Олексій Хахльов.

- Ми разом з вами народили "Верес", і від нас продовжується його історія. Через рік йому вже буде 60 років, але насправді це ще маленький хлопчик, який потребує кожного з нас - підтримки, розуміння в часи перемог і часи поразок. Найголовніше, що ми разом, і ми унікальні і нові не лише в Рівному, а й в українському футболі. Тому що "Верес" - це точно більше, ніж футбол. А Рівне - це точно більше, ніж місто. Ми сьогодні разом з вами будемо народжувати перемоги, і ці перемоги нас будуть об`єднувати. Єдине, я просив би вас не роз`єднуватися, коли буде щось не так. Ми йдем не простим шляхом. Ми сьогодні реально створюємо альтернативу олігархічному футболу. Це об`єднання не приводить вас до збагачення чи зубожіння. Це об`єднання ідейне, світле, правильне, українське. Разом ми сила. Головне, щоб наш новий заклад, як і наш Народний клуб, був і надалі насичений биттям наших сердець та світлом наших очей, - сказав у своєму вітальному слові Олексій Хахльов.

Під час офіційної частини також відбувся своєрідний флеш-моб. Кожен гість свята мав змогу написати своє побажання для "Вереса" на повітряній кульці, а потім усі ці кульки масово відпустили у небо.

"Veres Place" – це унікальний мультифункціональний клубний фан-простір, що об’єднує у собі водночас клубний офіс, прес-центр, музей, фан-шоп та кав’ярню з ігровою приставкою та великим телевізором для перегляду футбольних матчів і не тільки. "Veres Place" – це місце, де зможуть збиратися разом однодумці. Це - власний простір для спілкування усіх вболівальників Народного Клубу «Верес».

- Хочу зазначити, що зараз ми лише на шляху втілення в життя усіх наших задумів. Сьогоднішній "VERES PLACE" – це тільки фундамент. Вже нині тут можна придбати різноманітну фан-атрибутику клубу: від брелоків та значків – до футболок та клубних шарфів, - розповідає комерційний директор НК «Верес» Ірина Теслюк. – Наприкінці липня у "VERES PLACE" відбудеться офіційна презентація комплектів ігрової форми команди від фірми KELME на сезон 2016-2017. Після чого її також зможуть придбати усі охочі. З кожним наступним днем ми працюватимемо над тим, аби продовжувати приємно дивувати рівнян.

Після усього офіціозу розпочалося невимушене спілкування усіх вересівців - членів клубу за бокалом холодного шампанського, філіжанкою ароматної кави зі смачним тортом та ніжним морозивом з солодкими сиропами від ТМ "Щедрик".

 

Тож відтепер усі бажаючі матимуть змогу відпочити у новій клубній домівці "Вересу" - "Верес Place" за адресою: м. Рівне, Кн.Ольги, 1 (ТЦ «Покровський», 2-й поверх).

Марина НАЗАРЧУК

Фото - Андрія Матвіїва


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.