Директорці табору "Джерельце" на засіданні комісії влаштували "допит"

Фото ілюстративне

Засідання будівельної комісії нині у Рівненській обласній раді розпочалось із питань щодо контрактів з директорами комунальних закладів.

Засідання будівельної комісії нині у Рівненській обласній раді розпочалось із питань щодо контрактів з директорами комунальних закладів. 

Одній із кандидаток на посаду директора комунального закладу «Рівненський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради Аллі Кучер прямо у залі засідань депутати влаштували "допит". 

Власне кажучи, щодо претензій до директора табору "Джерельце", то їй висловили недовіру у наданні психологічної підтримки військовим, на яку заклад отримав мільйони. 

Натомість, голова комісії Микола Кучерук наголосив на публікаціях у ЗМІ щодо проведення тендеру та радить Аллі Кучер пояснити про це рівнянам.

- Якщо писання стоїть, скільки за місяць прийшло бійців, то це не так. Бо є питання здорового глузду. Для суспільства на сьогодні його мало. Для суспільства цього недостатньо. Щоби не служби безпеки, не бійці, а потрібно, щоби Ви особисто знайшли контакт з громадськістю області. Ми бачимо фотографії, інші звинувачення. Це моя громадянська позиція, - зауважує Микола Кучерук. 

Сама ж Алла Кучер зазначає, що кожному із бійців, які звернулись до центру реабілітації виділили по 1, 5 тисячі гривень. Депутат Діана Гордійчук запитала про кошти, які "Джерельце" отримало минулоріч.

Я раджу Вам зізнатись, про те як ви вчинили з атомниками. Число самогубств буде двічі більше, ніж за період війни. Ви не надавали психологічної реабілітації, її не було в принципі. Я радила б зізнатись у цьому.  Відмовтеся від тендеру, який ви знову виграли, - каже Діана Гордійчук. 

 Алла Кучер оголосила, що не має намірів відмовлятися від виграного тендеру на реабілітацію інших бійців. Запевняла, що реабілітацію військовим надали. Пані Кучер каже, що всіх було близько 200 військовослужбовців. 

Рішенням членів комісії питання щодо директора комунального закладу перенесли на обговорення сесії Рівненської обласної ради. 

Вікторія КОВТУНОВИЧ

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Вогнеборці на місці пожежі знайшли тіло жителя Вараського району

    29 03 2024, 13:00
    У Вараському районі під час гасіння пожежі у приватному г...
  • Вперше у Рівному відбудеться чемпіонат зі швидкісного складання пазлів

    29 03 2024, 12:31
    6 квітня на базі Гончаренко центр Рівне пройде відбіркови...
  • Монослот Казино Онлайн: Як Грати безкоштовно та на Гроші

    29 03 2024, 12:23
    Одна із найпопулярніших платформ, на якій можна грати в р...
  • Мотоцикл, авто і велосипед: поліція повідомила деталі ДТП на Ювілейному у Рівному

    29 03 2024, 12:05
    Внаслідок автопригоди травмувався мотоцикліст.
  • 29-річна жінка народила в автомобілі по дорозі до Рівненського пологового будинку

    29 03 2024, 11:30
    Про це повідомили на офіційній сторінці "Рівненський обл...
  • На Рівненщину прибуде другий евакуаційний потяг із Донеччини

    29 03 2024, 10:35
    Цього разу людей поселятимуть у п’яти громадах Дубенськог...
  • На Рівненщині похоронили дев'ятьох Героїв

    29 03 2024, 10:20
    Щирі співчуття рідним і близьких загиблих Героїв. Вічна п...