Добровольського возить матюкливий водій з Центру психічного здоров’я (+ВІДЕО)

Фото ілюстративне

Заступник начальника управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Ігор Добровольський користується послугами службового автомобіля Рівненського обласного центру психічного здоров’я населення.

Заступник начальника управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Ігор Добровольський користується послугами службового автомобіля Рівненського обласного центру психічного здоров’я населення.

Це він підтвердив у розмові з журналістом порталу «ЧаРівне.інфо». Пан Добровольський уточнив, що при потребі користується й іншим автомобілем марки «Шкода», який перебуває на балансі обласного управління охорони здоров’я.

Нагадаємо, водій автомобіля з номерними знаками ВК 0125 АА потрапив у скандал, коли в грубій формі відмовив відпаркувати авто. Натомість почав нецензурно лаятися.  НА ВИМОГУ ПРИБРАТИ АВТО ВІДПОВІВ МАТЮКАМИ (ВІДЕО)

На фото Ігор Добровольський

Пізніше стало відомо, що чоловіка звати Тарас Павлюк і він довгий час є водієм Ігоря Добровольського.

Останній підтвердив те, що особисто знайомий з Павлюком, який його підвозить у службових справах: "На автомобілі «Шкода» може пересуватися будь-хто і секретар", - заявив заступник начальника УОЗ.

Він додав, що закріпленого транспорту за заступником начальника управління немає. Також заперечив наявність власного водія.

Разом з тим, Добровольський повідомив, що «Ланос» який фігурує на скандальному відео, числиться за Центром психічного здоров’я, проте він також користується цією автівкою.

- Якщо є потреба, то я користуюся. Якщо начальник відряджає, то користуюся «Шкодою», - зазначив Ігор Добровольський.

Перед цим в прес-службі Рівненської облдержадміністрації, посилаючись на слова Ігоря Добровольського, повідомили, що Тарас Павлюк не працює в управлінні охорони здоров’я.

 

Своє обурення з приводу наявності у заступника начальника УОЗ власного водія висловила журналістка Інна Білецька, яка нагадала, що Добровольський був головою обласної клініко-експертної комісії у справі смерті 5-річного Миколки Антонюка.

- У нас величезна біда з відсутністю фінансування медицини і дармоїдами, які зжерають те нещасне фінансування. Вдумайтесь! Громадські організації мусять нагадувати обласній раді, що та не фінансує дитячі онкологічні програми, хоч і зобов`язана.

Вдумайтесь! Батько, дитини, що вмирає в стаціонарі, хоч усім на це наплювати, йде в аптеку купувати нещасну но-шпу за сорок хвилин до смерті дитини. А у заступника начальника управління охорони здоров`я є власний водій. У нещасного заступника управління вбитої в області охорони здоров`я.

Ми множимо тих дармоїдів. Ми з ними миримося. Ми дозволяємо їм їсти з чужих мисок. Ми мовчимо. Пан Добровольський, у якого цей артикулятор мата в водіях - це герой нашого часу - голова обласної клініко-експертної комісії у справі Миколки Антонюка. Пан Добровольський ще 25 січня повинен був піти з посади. Якби мав совість, сором і якби хоч чогось боявся. Я вимагаю пояснень у начальника управління охорони здоров`я, який позиціонує себе як мегареформатор: - в чому цінність Добровольського для медицини області? Скільки витрачає бюджет області на транспорт і водія пана Добровольського? - чи не пора припинити це нахабне знущання над медициною? - написала журналістка.

Журналіст порталу «ЧаРівне.інфо» звернувся до Рівненського обласного центру психічного здоров’я населення. Там повідомили, що стосовно цього питання слід спілкуватися з в.о. головного лікаря Олександром Бальчаровським, який відмовився надавати інформацію про підтвердження офіційного працевлаштування Тараса Павлюка через телефон.

При особистій розмові Олександр Бальчаровський підтвердив те, що Тарас Павлюк працює в закладі охорони здоров’я. Проте в.о. головного лікаря постійно наголошував на тому, що він «не уповноважений надавати іншу інформацію, позаяк керівник установи наразі перебуває на курсах». Тож пан Бальчаровський заміняє Оксану Петрук з 29 березня по 29 квітня.

На фото Олександр Бальчаровський

Журналіст поцікавився, чи отримує Тарас Павлюк зарплату. В.о. головного лікаря повідомив, що заклад повністю фінансується державою, а водій «Ланоса» офіційно працює в Центрі, відповідно і зарплату отримує з бюджету. 

До речі, «Рівненський обласний центр психічного здоров’я населення» є комунальним закладом Рівненської облради, тому його фінансування відбувається з обласного бюджету.

Також Бальчаровський підтвердив те, що особисто знає Тараса Павлюка. Аби надати інформацію щодо інших службових авто Центру психічного здоров’я населення, він запросив до розмови головного бухгалтера закладу Юрія Удодіка, який розповів те, що Тарас Павлюк працює в Центрі з вересня 2008 року, а до того возив Ігоря Добровольського.

Проте бухгалтер зазначив, що «Ланос» не є власністю Павлюка, а зареєстрований на комунальний заклад. Окрім тієї автівки працівники Центру користуються (за потреби) ще чотирма автомобілями.

На фото Юрій Удодік

Разом з тим, Юрій Удодік вважає, що оператор, який знімав скандальне відео, повинен був викликати поліцію.

- Треба було викликати поліцію. Зауваження водію, звісно, зробимо, - запевнив Удодік.

На запитання журналіста чи понесе покарання водій Тарас Павлюк за хамську поведінку Олександр Бальчаровський відповів, що це буде залежати від позиції керівника закладу Оксани Петрук.

- Ми проінформуємо керівництво, - заявив Бальчаровський.

На фото Тарас Павлюк

Зі свого боку портал «ЧаРівне.інфо» простежить, чи поніс покарання матюкливий водій після того, як повернеться головний лікар Рівненського обласного центру психічного здоров`я населення Оксана Петрук.

 

 

Денис ГРИЩУК


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.
  • У Рівненській ОДА шукали вибухівку

    28 03 2024, 15:05
    Сьогодні, 28 березня, близько 13:45 анонім повідомив про ...