Як вигідно купити ноутбук у розстрочку: 3 способи заплатити не всю суму одразу

Фото ілюстративне

Зараз покупці мають змогу вибрати ноутбук за власним гаманцем. У лінійках кожного виробника є доволі бюджетні моделі для навчання та роботи, потужностей, яких більш ніж достатньо для офісних програм та роботи в інтернеті. 

Якщо потрібна потужна машина, наприклад, геймерський ноут, доведеться “затягнути пасок”, адже коштують вони більш 30 000 гривень. 

Та що робити, коли немає змоги викласти за лептоп одразу всю суму? Ми запитали експертів Eldorado, який вихід пропонують покупцям у магазині.

Техніка на виплат

“Купити ноутбук в розстрочку https://eldorado.ua/notebooks/c1039096/ від магазину  — відповіли фахівці.  - У мережі Eldorado діє програма для покупців, що має назву “Супер Розстрочка”. Фактично це кредит під 0,1% з залученням банків-партнерів магазину. 

Як відбувається придбання техніки?

Будь-який покупець має можливість придбати товар на умовах “Супер Розстрочки”, якщо вибере ноутбук з відповідним цінником, адже не будь-яка продукція підпадає під умови такого кредитування. За умовами надання кредиту покупець отримує 24 місяці на його виплату, а перший внесок складає 0%.

Та все ж певні вимоги є. Без наявності постійного офіційного місця роботи чи легального джерела прибутків (прибуток від ФОП, пенсія) буде відмовлено. І хоча при оформленні паперів не потрібна довідка про заробітну плату, потрібно надати кредитному експертові відомості про постійне місце роботи. 

За бажанням сплатити всю суму боргу можна раніше, ніж сплине 24 місяці.

Оплата частинами від банків-партнерів

Це доволі популярний спосіб купити техніку без внесення повної вартості товару. На таких умовах співпрацюють “ПриватБанк” та “Монобанк”. Якщо ви є власником кредитної картки однієї з цих установ та на ній підключена послуга “Оплата частинами”, вам доступні покупки у кредит й у магазинах техніки. 

Це безкоштовна послуга. Комісія складає лише 0,01%. Оплата частинами активується миттєво. Потрібно лише на касі під час розрахунку заявити про це та надати відповідну кредитну карту банку. 

З покупця списується один платіж за товар. Як правило, вся сума розбивається на 4, 6, 7, 10, 15 платежів. Кожного наступного місяця у певне число (день покупки) з картки автоматично списується наступний платіж. І якщо коштів на рахунку недостатньо, списання відбувається у мінус. 

Наприклад, вас зацікавив Dell ноутбук, модель Inspiron 5501 Platinum Silver. Його акційна вартість складає 21 999 гривень. Якщо натиснути “Купити” на сайті, ви побачити усі можливі варіанти оплати частинами обраного товару. 

Мікрокредитування 

Цю послугу надають окремі мікрофінансові організації — МФО. Вони кредитують населення на невеликі суми на побутові потреби, до таких можна віднести й оновлення техніки. 

Отримати мікрокредит може кожен охочий, адже особливих вимог до позичальника немає. Але за простотою та швидкістю оформлення кредиту готівкою (це займає 10-15 хвилин онлайн) ховаються високі відсотки по кредиту. Кожен день протермінування загрожує значним боргом та переплатою. 

Тому експерти рекомендують використовувати один із перших двох способів для купівлі техніки у кредит — розстрочка від магазину та оплата частинами від банку.


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • У Рівному встановлять меморіальну дошку загиблому захисникові Дмитру Марцинковському

    28 03 2024, 13:35
    29 березня відбудеться відкриття дошки пам‘яті загиблому ...
  • На Сарненщині згоріла господарча будівля

    28 03 2024, 13:00
    У Сарненському районі рятувальники ліквідували пожежу в п...
  • Стало відомо, коли депутати Рівненської обласної ради зберуться на чергову сесію

    28 03 2024, 12:29
    Визначено дату 22-ї сесії Рівненської обласної ради.
  • У Малолюбашанську громаду завітали гості з Литви

    28 03 2024, 12:18
    На Рівненщину з візитом прибула делегація Біржайського ра...
  • Вночі у 18-річної рівнянки патрульні виявили наркотики

    28 03 2024, 11:58
    Вночі у 18-річної пасажирки авто патрульні виявили речови...
  • Другу добу служби прочісують ліс та околиці в пошуках жителя Вараського району

    28 03 2024, 11:21
    Другу добу тривають пошуки зниклого жителя Вараського рай...
  • На Рівненщині в ДТП загинув житель Львівщини

    28 03 2024, 10:52
    Автопригода на трасі «Київ-Чоп» сталася сьогодні, 28 бере...