Як оригінально запропонувати коханій вийти заміж?

Фото ілюстративне

Пропозиція руки і серця - надзвичайно важлива подія у житті як чоловіка, так і жінки. Тому вона повинна бути романтичною і незабутньою, а відтак і неординарною. Чарівне.інфо підготувало для тебе 20 найоригінальніших способів пропозиції руки і серця.

Пропозиція руки і серця - надзвичайно важлива подія у житті як чоловіка, так і жінки. Тому вона повинна бути романтичною і незабутньою, а відтак і неординарною. Чарівне.інфо підготувало для тебе 20 найоригінальніших способів пропозиції руки і серця.

1. Викупи полосу в газеті, яку, ти знаєш, твоя дівчина читає щодня. Напиши там своє освідчення їй, опиши, як палко ти її кохаєш. Але не забудь вказати її ім’я і своє.

2. Зроби пропозицію за допомогою карикатуриста. Попроси його намалювати ескіз, як ти робиш пропозицію руки і серця з питанням: «Ти вийдеш за мене заміж?». А для особливо впевнених у позитивній відповіді можна домалювати до карикатури і об’єкт свого кохання із відповіддю «так».

3. Відправ свою кохану на пошуки скарбів. Придумай для неї квест вашими найпам’ятнішими і «найгарячішими» точками міста. А вкінці цієї подорожі загадай їй останню найважливішу загадку, ставши на одне коліно.

4. Попроси друга або члена сім`ї організувати пікнік з сиром, вином і шашликом. А самі поведіть кохану в похід за таким маршрутом, де ви, гуляючи, випадково натрапите на табличку «Пікнік «Пропозиція руки і серця».

5. Винайми літак чи вертоліт, який напише в небі твою пропозицію руки і серця або пролетить разом з величезним плакатом, на якому буде написано головне питання.

6. Якщо ви збираєтеся кудись полетіти удвох, то можеш попросити стюардесу надати тобі можливість сказати головні слова через гучномовець літака на висоті 10000 метрів над землею. Що може бути романтичнішим?

7. Домовся попередньо з працівниками кінотеатру, в який ви з коханою часто ходите, запустити під час рекламних роликів і трейлерів твою відеопропозицію руки і серця. Головне, щоб ви встигли на сеанс вчасно і побачили його.

8. Попроси друзів і родичів допомогти тобі. Збери всіх разом на вечірку, де кожен повинен одягнути футболку, на якій буде зображено одна з букв фрази «Виходь за мене заміж». А коли ти зі своєю дівчиною прийдеш на вечірку, запропонуй зробити групове фото, де люди у футболках стануть у правильному порядку і вибудують необхідну фразу. Коли кохана побачить фото, то воно все скаже за тебе.

9. Один з найпростіших способів здивувати свою кохану - дочекатися, коли вона засне, і покласти на місце її звичних перснів, які вона носить щодня, обручку. Уяви її здивування, коли вона буде збиратися зранку.

10. Підготуй ванну, розстав свічки і розкидай пелюстки троянд. А у ванні з водою на плаваючу свічку або на шию гумового каченяти прикріпи обручку. А дорогу до ванної кімнати простели з пелюстків троянд.

11. Можна прокласти доріжку зі свічок до місця, де буде лежати обручка з запискою-пропозицією. Або, як варіант, ти можеш сам стояти у цьому місці на одному коліні з обручкою у руках.

12. Вдягни кільце коханій на руку, поки вона спить. Після того, як одягнеш, розбуди її з шампанським і полуницею з вершками. По-перше, для неї буде приємним сюрпризом вже саме таке пробудження, а по-друге, найцікавіше почнеться, коли вона помітить свою нову прикрасу на пальчику.

13. Простягни червону стрічку від одного місця вашої квартири до іншого. І прикріпи на стрічку невеликі записочки, в яких будуть написані найвизначніші дати та моменти ваших відносин. А в кінці будеш стояти ти із плакатом у руках «Виходь за мене».

14. Завантаж на YouTube своє відео з пропозицією руки і серця для твоєї коханої дівчини. Після цього надішли їй посилання на нього, сказавши їй, що знайшов прикольне відео. А ще краще було б подивитися його разом.

15. Для початку підготуй плакати зі словами «ти», «вийдеш», «за», «мене», «заміж», «?». Потім позич її цифрову камеру. І разом з друзями йди в якесь романтичне місце. Зробіть твої фотографії в різних позах з плакатами по черзі. А потім, як ні в чому не бувало, поверни їй камеру і попроси кохану викласти твої фотографії. Уяви її здивування, коли вона зрозуміє зміст фото!

16. Підготуй для коханої квест, який за допомогою sms приведе її до якогось секретного місця. У своїх повідомлення обов`язково додавай якісь ніжні спогади про ваші стосунки. А у цьому секретному місці, звичайно, будеш стояти ти з обручкою в руках.

17. Створи веб-сторінку, блог або опитування в соцмережах, де напиши про своє кохання. А вкінці запитання «Ти вийдеш за мене заміж?» додай дві кнопочки з варіантами відповіді «Так» і «Так» :). І прийшли їй адресу цієї сторінки.

18. Збери коробку з найулюбленіших ласощів твоєї коханої і серед них заховай обручку або записку з пропозицією руки і серця. Подаруй ласощі з сюрпризом їй особисто або ж надішли за допомогою кур`єрської доставки.

19. Замов торт, на якому кондитер напише «Ти вийдеш за мене заміж?» і подаруй їй. Або ж, як варіант, попроси в ресторані шеф-кухаря написати ці важливі слова соусом на її тарілці.

20. Замов попередньо виготовити пазл із фразою «Виходь за мене заміж». Подаруй своїй коханій цей пазл, зібравши який вона прочитає твою пропозицію руки і серця. Або ж ще краще було б, якби ви складали пазл разом.


 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Сарненські патрульні виявили водія з «липовим» посвідченням

    29 03 2024, 13:31
    На Рівненщині патрульні продовжують виявляти водіїв з, йм...
  • Вогнеборці на місці пожежі знайшли тіло жителя Вараського району

    29 03 2024, 13:00
    У Вараському районі під час гасіння пожежі у приватному г...
  • Вперше у Рівному відбудеться чемпіонат зі швидкісного складання пазлів

    29 03 2024, 12:31
    6 квітня на базі Гончаренко центр Рівне пройде відбіркови...
  • Монослот Казино Онлайн: Як Грати безкоштовно та на Гроші

    29 03 2024, 12:23
    Одна із найпопулярніших платформ, на якій можна грати в р...
  • Мотоцикл, авто і велосипед: поліція повідомила деталі ДТП на Ювілейному у Рівному

    29 03 2024, 12:05
    Внаслідок автопригоди травмувався мотоцикліст.
  • 29-річна жінка народила в автомобілі по дорозі до Рівненського пологового будинку

    29 03 2024, 11:30
    Про це повідомили на офіційній сторінці "Рівненський обл...
  • На Рівненщину прибуде другий евакуаційний потяг із Донеччини

    29 03 2024, 10:35
    Цього разу людей поселятимуть у п’яти громадах Дубенськог...