Визначено найспортивніший підлітковий клуб Рівненщини

Фото ілюстративне

Визначено найспортивніший підлітковий клуб Рівненщини

У Рівному пройшов осінній обласний спортивний фестиваль серед підліткових клубів, що діють за місцем проживання. Його традиційно двічі на рік проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області, в рамках Всеукраїнських масових заходів для молоді «Здорова молодь – здорова нація». Цього разу команди-учасниці зустрілись для спортивних батлів в Рівненському НВК «Колегіум». Не всі підліткові клуби є спортивного спрямування, але більшість з них радо відгукуються на участь в такому заході.

- Дітям це подобається, окрім того розвиваються різноманітні якості молодої людини. У першу чергу – це здоров’я, вміння працювати в команді, та, звичайно, можливість відволіктись від гаджетів. Підлітки активно проводять дозвілля, здобувають певний досвід та знайомляться з новими друзями, – розповів директор обласного центру "Спорт для всіх", голова Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області Микола Петренчук.

Цього разу організатори, готуючись до фестивалю, значно оновили його спортивну програму. На учасників чекали випробовування у інтелектуальному конкурсі, де потрібно було зібрати пазли піктограм олімпійських видів спорту, та п’яти естафетах : «Комбінована», «Володар кілець», «Рівновага», «Спортивна вежа», «Влучний кидок».

Впродовж кількох годин у спортивному залі панувала атмосфера завзятого суперництва та позитивних емоцій. В ході запеклої, безкомпромісної боротьби «золото» та «бронзу» здобули команди «Олімп-1» і «Олімп-2» з підліткового клубу за місцем проживання відділу у справах молоді та спорту Здолбунівської РДА (керівник Юрій Махлюк). Лише два бали стали вирішальними для команди «Чемпіон » з Дубенського району (керівник Вячеслав Білоус), що посіла друге місце.

А після визначення найкращих команд, настав час і для виявлення переможців в індивідуальних випробовуваннях.

В конкурсі з обертання обручів перемогу здобув Максим Самойленко. У вправності володіння скакалкою не мав рівних  Даниїл Доменюк. У влучності накидання кілець на конус найуспішнішим став Назар Балащак (всі з команди «Олімп-1»). У завданні з набивання м’яча для настільного тенісу  найкращий результат продемонстрував Владислав Гульчук ( команда «Фаворит»).

А завершився фестиваль урочистим нагородженням переможців та призерів. Крім того, всі учасники отримали пам’ятні сувеніри від організаторів заходу.


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • На Рівненщині похоронили трьох Героїв-захисників

    19 03 2024, 10:30
    У Вараському районі провели в останню дорогу Віктора Прис...
  • Закреслюють кандидатуру Путіна: у чаті виборчкому Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото

    19 03 2024, 10:20
    У Росії та на окупованих ворогом територіях України продо...
  • У Дубенському районі під час гасіння пожежі знайшли тіло людини

    19 03 2024, 10:12
    Про це повідмляє ГУ ДСНС України у Рівненській області.
  • Віддаленими селами Рівненщини їздять медики, щоб проводити зустрічі з батьками

    19 03 2024, 09:55
    Фахівці Рівненського обласного центру контролю та профіла...
  • Сьогодні частина вулиць Квасилова буде без води

    19 03 2024, 09:05
    19 березня, з 09.00 до 17.00 через ремонтні роботи на вод...
  • Коли чекати потепління: синоптики розповіли коли у Рівному та області буде тепло

    19 03 2024, 08:10
    Початок тижня з мокрим снігом та дощем, до вихідних потеп...
  • Рівненські медики екстренки розповіли про чергову успішну реанімацію

    18 03 2024, 20:34
    17 березня в 11:05 на лінію 103 надійшов виклик від 71-рі...