Віктор Шакирзян - кандидат від “Рівне Разом” на посаду міського голови

Фото ілюстративне

Віктор ШАКИРЗЯН - кандидат на посаду міського голови Рівного. Таке рішення прийняв з'їзд партії “Рівне Разом”, який пройшов сьогодні у сквері імені Віктора Чайки. В одному місці зібралися відомі громадські, культурні, освітні діячі, будівельники, спортсмени. Усі вони одноголосно підтримали кандидатуру Віктора Шакирзяна.

«Ми маємо вивести Pівне на лідерські позиції в Україні за тими показниками, які важливі для кожного рівнянина. Нам не цікаві політичні чвари - ми йдемо працювати. Hiхто з столичних політиків не приїде у Рівне ремонтувати дороги чи очищувати Басів Кут. Це маємо зробити ми! Саме тому я прии?няв для себе важливе рішення балотуватися на посаду міського голови Рівного», - зазначив у своїй промові голова "Рівне Разом" Віктор Шакирзян.

Висунення Віктора Шакирзяна не є випадковим. Вже сьогодні за нього готові віддати свої голоси більше 28% рівнян, що визначилися та підуть на вибори, згідно останнього соціологічного опитування. Разом із Віктором Шакирзяном до Рівненської міської ради балотуватиметься потужна команда спеціалістів.

«Я йду на вибори разом з командою політичноіїпартії «Рівне Разом». Це представники різних галузей життя міста - громадського сектору та підприємців, освіти та культури, медицини та спорту. Це люди, які готові працювати і мають чітке бачення подальшого розвитку нашого міста. Ми партія «Рівне Разом» і поєднання цих двох слів пояснює нашу ідеологію: перше - наша політична сила об'єднує рівнян, і друге - ми працюємо на благо рівнян», - підсумував Віктор Шакирзян.

Головне завдання команди "Рівне Разом" - зробити місто комфортним, затишним та безпечним, а також привести в порядок. Учасник Революціі? Гідності, ветеран АТО, член національної збірноі? України на “Іграх Нескорених-2020” Іван Лепеха у своєму виступі на підтримку Віктора ШАКИРЗЯНА та “Рівне Разом” зазначив:

«Будучи на фронті, будучи учасником подій на фронті та «Революцій Гідності» я багато бачив людей. І те, що я побачив у пана Віктора, це те, що він справжній боєць. Це ініціативність, рішучість і відповідальність за свої дії, мені дуже імпонують такі люди. Я дуже вдячний і від імені багатьох ветеранів за те, що він підтримує наш рух і будує у місті «Будинок Ветеранів». І поки інші лише на папері пишуть світле майбутнє Рівного, я вже бачу, що команда «Рівне Разом» втілює в життя мрій та ініціативи рівнян».

 Серед основних завдань, які ставить перед собою політична партія "Рівне Разом" є підтримка соціальних, мистецьких, спортивних, медичних, ветеранських та дитячих проєктів у нашому місті.


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • У Рівному медики швидкої врятували чоловіка, в якого раптово зупинилось серце

    29 03 2024, 09:10
    Медичної допомоги потребував 74-річний чоловік, який про...
  • У Рівному стали відомі прізвища переможців конкурсу «Учитель року-2024»

    29 03 2024, 08:11
    Четверо наших педагогів увійшли до фіналу І туру всеукраї...
  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...