Велике будівництво: на місці стадіону в Дубровиці зводять сучасний спорткомплекс

Фото ілюстративне

П'ять легкоатлетичних доріжок, змішане поле для баскетболу та волейболу, власна твердопаливна котельня – у Дубровиці триває будівництво спортивного комплексу.

Його зводять «з нуля» на місці діючого стадіону «Горинь» в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Планується, що у першому корпусі будуть тренерські кімнати, великий зал для ігрових видів спорту, душові та підсобні приміщення. У самому ж залі гратимуть у міні-футбол, баскетбол, волейбол, настільний теніс та інші види спорту. Розмір дозволяє розділити його, за потреби, на дві частини.

«У нас є багато спортсменів, яким немає де повноцінно проводити тренування. Тож потреба у будівництві такого об’єкту є вже давно. Цей спорткомплекс розрахований на 300 глядацьких місць з одночасним заняттям видами спорту близько 80 чоловік. Переконаний, що така спортивна споруда в районі дозволить популяризувати здоровий спосіб життя та залучати молодь до занять з різноманітних видів спорту», - зазначає голова РДА Олександр Гузич.

 

Тут вже збудували корпус, який включає в собі адміністративні приміщення та ігровий універсальний зал. В спорткомплексі встановили вікна та двері, провели електрику та водопостачання, зовнішнє освітлення, облаштовані пожежні резервуари та діє трансформаторна підстанція. Окрім цього, спорткомплекс уже має змонтовану власну твердопаливну котельню.

Найближчим часом будівельники працюватимуть над облаштуванням у великому універсальному залі підлоги, встановленням висувних трибун, внутрішнім оздобленням.

«Тут зможуть займатися спортсмени з різним рівнем підготовки та підвищувати свій рівень майстерності. Як спортсмен із багаторічним досвідом, я розумію наскільки важливо, аби навіть у найвіддаленіших містах були усі необхідні умови для занять фізичною культурою. Окрім Дубровиці, ми будуємо спортивні об’єкти й у інших районах Рівненщини. Приміром, нині будівельники працюють у Сарнах, Зарічному, невдовзі відновлять роботи й у Костополі. Варто зазначити, що завдяки програмі «Велике будівництво» маємо можливість оновити багато соціально важливих об’єктів області», - зазначає голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Нагадаємо, в рамках президентського проєкту «Велике будівництво» на Рівненщині заплановано спорудження або реконструкція 5 шкіл, 5 садочків і 5 спортивних об’єктів, а також 73 км доріг.


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.