Увага! Конкурс на кращий лист від матусь і татусів до святого Миколая!

Фото ілюстративне

Любі матусі й татусі!

Ви пам’ятаєте, коли востаннє писали листа святому Миколаю чи Діду Морозу?! Коли вірили у казку і зверталися до них з проханням здійснити ваші найомріяніші бажання? Думаю, що ні. Саме тому ми пропонуємо нашим батьками пригадати усі свої мрії та побажання, навіть найпотаємніші, та написати листа до найбільшого чудотворця – святого Миколая.

Як мама, як жінка та й, зрештою, як дитина у душі, я, зокрема, маю безліч різноманітних бажань та забаганок. На жаль, не завжди та й не усі вони здійснюються. Напевно, тому, що я перестала писати листи до Миколая і Діда Мороза.

Отож, закликаємо вас пригадати і зізнатися, чого ж вам понад усе хочеться знайти під подушкою чи ялинкою. Напишіть листа Миколаю! А найкращі та найпозитивніші листи отримають хороші передноворічні подарунки. Звісно, подарувати вам мільйон гривень чи, тим паче, доларів, або ж відправити вас у екзотичне місце за кордон ми вам не обіцяємо. Проте хороший настрій і купу вражень та позитиву ми вам точно обіцяємо! Погодьтеся: пригадати дитинство у такий незвичний спосіб - це вже свято!
 

З повагою,

керівник Сімейного клубу "Пузата мама", журналіст ВД "ОГО"

Оксана Прокопчук

 

Отже, портал «ЧаРівне.інфо» за ініціативи Сімейного клубу «Пузата мама» оголошує конкурс серед матусь і татусів Рівного на найкращий, найоригінальніший та найпозитивніший лист до святого Миколая.

У понеділок, 26 листопада, ми розпочинаємо збір конкурсних робіт. Він триватиме тиждень, до 3 грудня, після чого ми опублікуємо на сайті усі надіслані до Миколая листи і оголосимо про початок голосування за кращий лист на нашому порталі «ЧаРівне.інфо». Голосування триватиме до 18 грудня включно. Під кожним листом буде кнопочка для голосування, натиснувши на яку можна буде віддати свій голос за той чи інший лист. Відповідно, переможець визначатиметься за кількістю відданих за нього голосів. Троє найкращих авторів отримають подарунки від наших спонсорів:

за І місце – подарунок від туристичної фірми «Ернан Кортес» (вікенд на двох у Карпатах – у комфортабельному готельно-розважальному комплексі «Зелена Дача»); 

за ІІ місце – подарунок від дитячого розважального центру «Леопарк», що на 3-му поверсі ТЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА» (абонементи на відвідування); 

за ІІІ місце – виїзна сімейна фотосесія від фотохудожника Марини Худанич.

Також оголошуємо спеціальну номінацію – «Найоригінальніший лист до Миколая», переможців у якій визначатиме та нагороджуватиме наш спонсор – КОВЗАНКА на майдані Короленка. 

Церемонія нагородження переможців відбудеться 20 грудня.

Запрошуємо усіх креативних та небайдужих матусь і татусів до участі у конкурсі!!! Миколай чекає Ваші листи на електронну адресу – nmarisha@ukr.net

З повагою,

головний редактор порталу "ЧаРівне.інфо", журналіст

Марина Назарчук
 

Як зразок, пропонуємо вашій увазі перший лист до святого Миколая від молодої матусі і ініціатора цього конкурсу Оксани Прокопчук, який, звісно, йде поза конкурсом.

Привіт, святий Миколайчику!

Дуже давно не писала тобі листів не тому, що забула твою адресу чи не знаю твого мейлу. Просто у мене катастрофічно не вистачає часу.

Чесно кажучи, мені не вірять, коли кажу, що мені на все не вистачає хвилин, годин, днів… Проте - я щаслива, хоч і інколи невиспана, ненафарбована і не завжди вчасно згадую, який сьогодні день. До речі, за весь час, що я тобі не писала, у моєму житті багато чого змінилось. Найголовніше - я стала мамою! І як і у більшості матусь активний спосіб життя у мене розпочинається вночі, коли всі сплять. За період своєї декретної відпусти я встигла змінити не лише свій режим, а й звички. Проте мені бракує інколи цих звичок.

Тому список моїх бажань буде для тебе вже звичний і, можливо, трішки дорожчим. Отож, перш за все, мені б не завадив новий ноутбук (або ж можна одразу айпад). Адже зараз я мушу писати на тому, який вже майже доламала моя донечка (клавіатура окремо від монітора). А у айпаді ламати нема що, тому що там, на щастя, немає клавіатури. Відтак, і обійдеться тобі дешевше на другий рік.

Ще б я хотіла мати пару нових помад, тіней та кулькових рум’ян взамін тих, які понищила моя малеча. А ще мені потрібна нова сумочка. Але зважай: туди мають влізти як мінімум 3 підгузники, пачка вологих серветок, сухі серветки, пляшка води, тарілка з кашею і відповідно ложка, запасні штанці, іграшка і, звичайно, ще різні мої жіночі приладдя. Тому, обираючи сумку, звертай увагу на її розмір: чим більша, тим краща!

Хотілось би ще попросити у тебе, аби усі калорії, як і раніше, ішли туди, де їм і місце, тобто у груди. Впевнена: ти як ніхто інший знаєш, що в період ринкових відносин, а тим більше жорсткої конкуренції зовнішній вигляд все ще має значення.

Попросила б ще у тебе красиву білизну, але подумала, напевно не варто - треба полегшити життя своєму коханому чоловікові, тому нехай дарує він. Краще подаруй моїй донечці машину, бажано червоного кольору, а то нам вже півтори рочки, а ми ще досі гуляємо з візочком. Настав час змінювати дитячі звички. А поки вона підросте - мама встигне трішки покататись. А ось чоловіку дарувати нічого не треба - у нього є я і донечка! Якщо ж я передумаю, то він сам тобі напише, що хоче.

Але якщо ж тобі все ж не вистачить на всі мої забаганки грошей, то принести дитині підгузники, маленьку білу кішечку Hello Kitty, пару іграшкових коней і не забувай про здоров’я та удачу. На наступний рік у нашої сім’ї грандіозні плани, тому саме вони нам будуть потрібні найбільше! =)

 Наперед вдячна мама

Оксана ПРОКОПЧУК 

Наші спонсори:

   

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.