У Рівному запрацює IT академія для дорослих Uprise

Фото ілюстративне

У Рівному розпочала роботу Uprise IT Академія, яка покликана надавати якісну ІТ-освіту для дорослих та дітей. Це ціла мережа освітніх закладів, яка включає в себе різні напрямки відповідно до вимог сучасного світу. За 4 роки існування Uprise centre відкрив 13 таких центрів у різних куточках Західної України.

Головна особливість відкритої IT Академії - навчальні курси, які розроблені спільно з роботодавцями-найбільшими ІТ-компаніями міста. Завдяки поєднанню роботи викладачів-практиків та спеціалізованих програм навчання відкрита можливість за короткий період досягти високого рівня фахової підготовки та отримати першу роботу в ІТ-сфері. В ІТ Академії допоможуть скласти резюме і підготуватися до співбесіди та тестування за вимогами роботодавців.

"Uprise" є активним учасником ГС “Рівне ІТ кластер” та своєю метою ставить розвиток ІТ-галузі регіону проводячи підготовку ІТ-фахівців під потреби ІТ-компаній. Вже налагоджена співпраця з ІТ-компаніями Рівного з вивчення їх реальних потреб у фахівцях та подальшу підготовку спеціалістів з конкретними вимогами ІТ-компаній по рівню знань. В результаті, майбутніх спеціаліст має суттєві шанси одразу після закінчення курсу пройти співбесіду в роботодавця та працевлаштуватися”. - розповідає засновник Uprise IT Академія Назар Маланчук.

Відкриття заходу також відвідали міський голова Олександр Третяк та виконавчий директор Rivne IT Cluster Андрій Хмельник.

ГС "Рівне ІТ Кластер" активний учасник змін у місті Рівне та зацікавлений в комфортному житті та роботі працівників ІТ спільноти. Ми стали першим обєднанням, що активно співпрацює з Міської Радою в рамках ініціативи міського голови "Живи, Навчайся та Працюй у Рівному". Тому для нас важливо створення нових сучасних центрів підготовки ІТ-кадрів та працевлаштування їх саме в ІТ-компаніях розташованих у місті. Вітаємо нашого навчального партнера UPRISE IT Академію з початком роботи та бажаємо успіхів в якісній підготовці майбутніх фахівців". - розповідає Андрій Хмельник.

Міський голова у свою чергу подякував засновникам за розвиток IT у місті та пообіцяв всіляко сприяти цій справі.

Ми з командою намагаємося культивувати парадигму освітнього, наукового та культурного патріотизму серед рівнян. Хочеться, щоб підростаюче покоління хотіло навчатися та працювати саме у нашій громаді. Для цього мною і започатковано ініціативу «Живи, навчайся та працюй у Рівному». Щиро вдячний Rivne IT Cluster за те, що підтримали таку нашу ідею, адже тільки разом ми приречені на успіх.

Перша навчальна програма для дорослих слухачів, на яку завершується набір - це підготовка фахівців напряму 2D Анімація. Курс починається з класичних вправ для новачків та ознайомлення зі сферою графічного дизайну за допомогою програми Adobe Photoshop, а далі поступово рівень складності зростає і слухачі поглиблено вивчають анімацію в Adobe Animate.Основний акцент робиться на виконанні практичних завдань, що дозволить отримати всі необхідні знання. Навчальна програма розрахована на 6 місяців навчання.

Також розпочато набір на підготовку фахівців напряму 3D Анімація. Курс розроблений таким чином, щоб ознайомити з усіма основними законами і принципами 3D моделювання та класичної анімації. Передбачено комплексну та ефективну програму навчання в програмному середовищі Autodesk Maya. Курс побудований за принципом інтенсивного викладу матеріалу, з великою кількістю практичних занять та домашніх завдань для максимального закріплення отриманих навичок, та їх розвитку. Навчальна програма розрахована на 10 місяців навчання.


Велику увагу в ІТ Академії надають навчальним програмам для дітей. Навчальні курси розроблені згідно найсучасніших трендів розвитку технологій та майбутніх потреб володіння ІТ-навичками.  Серед найпопулярніших - Game Dev (розробка комп'ютерних ігор); Програмування та дизайн; Internet of things - Концепція розумних речей. Завдяки роботі в команді та роботі над реальними проектами в Uprise IT Академії створені умови для розвитку навичок і талантів школярів, які так потрібні в сучасному світі.

“Невід’ємною частиною навчання, крім професійних навичок, в IT Академія заплановане навчання спеціалізованої англійської мови для ІТ. Багато ІТ-шкіл пропонують навчальні програми і зупиняються тільки на удосконалення тільки професійних навичок. Ми ж розуміємо, що для успішного працевлаштування необхідні і навички спілкування іноземною мовою. Відповідно до потреб ми додатково пропонуємо курси Англійської мови різних рівнів складності», - розповіла засновниця Uprise IT Академія Наталія Маланчук.

Академія знаходиться у Галереї Прем'єр (3 поверх)

м. Рівне. вул.Соборна, 94 
Контакти:
+38 (098) 177 66 06


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.