У Рівному колектори погрожують лікарям

Фото ілюстративне

Керівниця Рівненського обласного перинатального центру Вікторія Єнікеєва розповіла, що впродовж лютого -березня на телефонні номери приймального відділення та на приватні особисті телефони лікарів, медичного персоналу надходять численні телефонні дзвінки та sms-повідомлення від ТОВ «Таліон Плюс». Інакше кажучи - це колекторська компанія.

Відтак, чимало пацієнтів  не змогли дотелефонуватись  у прийомне відділення, а працівники закладу отримували повідомлення про збір коштів на погашення боргу ніби то сина одного із лікарів.

 Жодного відношення наш медичний заклад до вказаної особи  та його боргу не має. Водночас, такі незаконні дії колекторів дестабілізують роботу перинатального  центру та його лікарів. Замість надання своєчасної та кваліфікованої медичної допомоги вагітним та породіллям, які звертаються до медичного закладу, лікарі та медичний персонал змушені відволікатися на безпідставні телефонні дзвінки та sms-повідомлення колекторів.- розповідає Вікторія Єнікеєва.

СМС-повідомлення такого змісту розсилає колекторська компанія

СМС-повідомлення такого змісту розсилає колекторська компаніяСМС-повідомлення такого змісту розсилає колекторська компанія

Наразі, Рівненський перинатальний центр підготував заяву до поліції, де наголошують, що такими діями працівники ТОВ «Таліон плюс» вчиняють  кримінальні правопорушення, відповідальність за які передбачена ст.182 КК України - порушення недоторканності приватного життя (незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про особу);  ст.189 КК України  - вимагання; ст.355 КК України - примушування до виконання цивільно-правових зобов'язань.

 А також у заяві йдеться про необхідність відкриття кримінального провадження стосовно працівників ТОВ «Таліон плюс», по факту порушення недоторканності приватного життя, вимагання та примушування до виконання цивільно-правових зобов'язань.

 

 

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • На Рівненщині за минулу добу ліквідували вісім загорянь сухої трави

    28 03 2024, 14:05
    Впродовж минулої доби рятувальники Рівненщини ліквідували...
  • У Рівному встановлять меморіальну дошку загиблому захисникові Дмитру Марцинковському

    28 03 2024, 13:35
    29 березня відбудеться відкриття дошки пам‘яті загиблому ...
  • На Сарненщині згоріла господарча будівля

    28 03 2024, 13:00
    У Сарненському районі рятувальники ліквідували пожежу в п...
  • Стало відомо, коли депутати Рівненської обласної ради зберуться на чергову сесію

    28 03 2024, 12:29
    Визначено дату 22-ї сесії Рівненської обласної ради.
  • У Малолюбашанську громаду завітали гості з Литви

    28 03 2024, 12:18
    На Рівненщину з візитом прибула делегація Біржайського ра...
  • Вночі у 18-річної рівнянки патрульні виявили наркотики

    28 03 2024, 11:58
    Вночі у 18-річної пасажирки авто патрульні виявили речови...