Унікальна природа, мінеральна вода та масаж равликами: санаторій «Червона калина» запрошує на оздоровлення

Фото ілюстративне

Людина протягом всього свого життя знаходиться під постійним впливом цілого спектру факторів середовища – від екологічних до соціальних. Крім індивідуальних біологічних особливостей, всі вони безпосередньо впливають на її життєдіяльність, здоров’я і, в кінцевому варіанті, на тривалість життя. 

Людина протягом всього свого життя знаходиться під постійним впливом цілого спектру факторів середовища – від екологічних до соціальних. Крім індивідуальних біологічних особливостей, всі вони безпосередньо впливають на її життєдіяльність, здоров’я і, в кінцевому варіанті, на тривалість життя. 

По рівню впливу на тривалість життя екологія стоїть на другому місці після способу життя. Шкода, але в світі залишається все менше місць з чистою екологією. І одне з цих місць, перевірене багатьма людьми (з усієї України та представниками 40 країни світу) – це санаторій «Червона калина» на Рівненщині, який вже більше як чверть століття дарує людям здоров’я.

Тут прекрасна лікувальна база й уважний персонал. А ось природну цінність території, на якій він знаходиться, знають менше тому, що сприймають всі звичайні красоти як належне. А унікальність санаторію як раз в тому, що територія – це 26 гектарів унікальної природи: тут і велике озеро, і дендропарк, і сосновий ліс – при цьому поблизу ніяких натяків на автотраси та інші витрати цивілізації. Відмінна особливість санаторію «Червона калина» завжди була в тому, що оточуючий ліс і вода, тварини і люди – все існує в неймовірному спокої і ідеальному союзі, який покликаний працювати на оздоровлення людей. Чиста екологія, м’який поліський клімат і неймовірна краса природи – це і є те, що спеціалісти називають кліматолікування, ландшафтотерапія та естетична реабілітація.

Лікувальний ефект природно-кліматичних факторів в «Червоній калині» доповнюють призначені лікарем процедури, а на благо здоров’я і краси відпочивальників працює 190 лікувальних і народних методів оздоровлення. Завдяки цьому в санаторії з успіхом лікують захворювання серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, дихальної системи, шлунково-кишкового тракту, нервової системи.

Крім численних лікувальних процедур з організмом відвідувачів курорту творять чудеса два види мінеральної води, джерела якої знаходяться на території санаторію.

  • Перша – йодобромна, - аналог такий є тільки на чеському курорті Карлові Вари, - вона добра для серця, нервів і при захворюванні опорно-рухового апарату і в урології.
  • Друга водичка – хлоридно-натрієво-магнієва, подібна Миргородській. І застосовують її для лікування хронічних гастритів, панкреатитів та інших захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Двох тижнів застосування води достатньо, щоб нормалізувалась система.

Але, якщо ви абсолютно здорові, в санаторій «Червона калина» вам пряма дорога, оскільки лише якісний відпочинок протягом певного – чим довше, тим краще, - часу, з застосуванням цілого комплексу приємних SPA-процедур, допоможе вашому організму прийти в себе і розслабитися після шаленого міського ритму. Для цього до ваших послуг понад 7 видів ванн, лікувальні душі, басейн з гідромасажем, фіто бочка, інфрачервона ктермокамера, шоколадне обгортання і звісно масажі (традиційні і не тільки), яких тут два десятки видів, включаючи масаж…равликами.

В «Червоній калині» вам запропонують випробувати на собі і незвичайні методики, кожна з яких несе користь і задоволення, тут і глино терапія, апітерапія (лікування бджолами і продуктами бджільництва), альготерапія (лікування морськими водоростями), псамотерапія (лікування нагрітим піском), оздоровлення пророщеною пшеницею і багато іншого, включаючи щоденну пропозицію смачних і корисних фрешів і чаїв на травах.

На базі санаторію «Червона калина» також відкрита кардіо-пульмонарна реабілітація (підгострий період інфаркта міокарда (після оперативних втручань на судинах серця або без них), стан після пролікованої нестабільної стенокардії (після оперативних втручань на судинах серця або без них), підгострий період після операцій на серці, підгострий період захворювань легень, підгострий період після операцій на легенях, у тому числі з приводу гнійних процесів нетуберкульозного характеру) та інша (соматична) реабілітація (підгострий період після оперативних втручань на органах травлення), а також реабілітація після коронавірусу.

Оздоровниця приймає на санаторно-курортне лікування постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи категорії 1, інвалідів загального захворювання, учасників АТО, постраждалих внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання громадян по програмі Фонду соціального страхування України.

Адреса: 35318, Україна, вул. Лісова, 1, с. Жобрин, Рівненський р-н., Рівненська обл., санаторій «Червона калина».

Контактні телефони: тел/факс (0362) 61-84-80, 61-84-85 +38 (097) 73-60-098

E-mail: kalina.chervona@gmail.com www.chervona-kalina.rv.ua


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.