У Рівненській обласній бібліотеці наступного тижня святкуватимуть Міжнародний жіночий день та вшановуватимуть пам’ять Кобзаря (+ програма заходів)

Фото ілюстративне

Наступного тижня, з 5 до 10 березня 2013 року, у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці (м. Рівне, пл. Короленка, 6) пройде низка цікавих заходів, приурочених до Дня 8 березня та Дня народження Тараса Шевченка. Крім того, там проведуть розвиваючі та ігрові заняття для діток різного віку та засідання англійського і німецького мовних клубів, а також цікаві книжкові виставки.

Наступного тижня, з 5 до 10 березня 2013 року, у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці (м. Рівне, пл. Короленка, 6) пройде низка цікавих заходів, приурочених до Дня 8 березня та Дня народження Тараса Шевченка. Крім того, там проведуть розвиваючі та ігрові заняття для діток різного віку та засідання англійського і німецького мовних клубів, а також цікаві книжкові виставки. ЧаРівне.інфо пропонує для вас програму заходів бібліотеки.

Програма заходів на 4-10 березня 2013 року:
 

5 березня - презентація книги Володимира Рожка «Тарас Шевченко і Волинь» (відділ обслуговування користувачів у читальній залі, 4-й поверх). Початок о 12 год.

6 березня - літературно-музична композиція «Вічне слово Кобзаря» до 199-ої річниці від дня народження Т.Г. Шевченка (проводиться спільно з «Просвітою») (відділ обслуговування користувачів на абонементі, 2-й поверх).

6 березня - засідання Сімейного клубу «Пузата мама» для дітей від 1 до 3-х років у Кімнаті сімейного читання (відділ абонемента, 2-й поверх). Початок об 11 год.

6 березня (щосереди) - засідання «English club», за участі волонтерів Корпусу Миру (США) (відділ обслуговування користувачів документами іноземними мовами, 3-й поверх). Початок о 16.30 год.

7 березня (щочетверга) - засідання «Німецького клубу» за участі волонтерів Фонду Боша (Німеччина) (відділ обслуговування користувачів документами іноземними мовами, 3-й поверх). Початок о 17 год.

7 березня - розвиваюче заняття «Мама + Я» у Кімнаті сімейного читання для дітей від 1 до 3-х років (відділ абонемента, 2-й поверх). Початок об 11 год.

9 березня – в рамках серії бібліотечних подій «Захід вихідного дня» у Кімнаті сімейного читання відбудуться літературно-ігрові посиденьки «Весна прийшла» для дітей від 3-х до 10-ти років (відділ абонемента, 2-й поверх). Початок об 11 год.

10 березня - поетичний вечір «Їх обезсмертили поети», присвячений Міжнародному жіночому дню (відділ обслуговування користувачів у читальній залі, 4-й поверх). Початок о 15 год.

Також у бібліотеці проведуть цікаві книжкові виставки:
 

З 1 березня:

* «Зоряні загадки Ван Гога» та «Долі шедеврів» (до 530-річчя від дня народження Рафаеля - у відділі обслуговування користувачів документами з мистецтва, 3-й поверх;

* «Лауреати Національної премії імені Тараса Шевченка» та «Шедеври світової архітектури в стародруках» (книги з фонду рідкісних видань) - у відділі обслуговування користувачів у читальній залі, 4-й поверх;

З 4 березня:

* «Волинські дороги Кобзаря» - у відділі бібліографії та акумуляції документів краєзнавчої тематики, 4-й поверх;

З 6 березня:

* «Золотий фонд» Габрієля Гарсія Маркеса, присвячена до 85-ої річниці від Дня народження колумбійського письменника – у відділі обслуговування користувачів документами з мистецтва, 3-й поверх.

Організатори попереджають, що у програмі можливі зміни. Усі запитання та детальна інформація - за телефоном: (0362) 22-21-21.

Марина НАЗАРЧУК

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.