У Рівненській гімназії "Гармонія" "розборки"

Фото ілюстративне

Як стверджує батьківський колектив, на працівників Рівненської гімназії "Гармонія" окремими особами здійснюється тиск, створюються конфліктні ситуації, що заважає нормальному навчально-виховному процесу. 15 листопада, Ради сприяння школи Рівненської гімназії "Гармонія" зініціювала конференцію на прохання батьків учнів закладу для роз'яснення кризової ситуації, яка виникла у гімназії.

Ця історія триває з початку навчального року. Конфлікт розпочався через нерозуміння окремих осіб, на що витрачаються кошти за додаткові навчальні послуги, які сплачують батьки. Хоча така інформація знаходиться у публічному доступі і контроль здійснюється економічним департаментом управління освіти Рівного, Тимчаюк Сергій Ігорович подав відповідне усне звернення. Після цього була проведена перевірка гімназії, порушень у роботі закладу виявлено не було. Однак на цьому історія не закінчилася.

Я була присутня на попередніх зборах, конференціях, коли пан Тимчаюк виражав свої претензії. На наступній зустрічі йому надали чіткі відповіді від адміністрації школи, які були зрозумілі усім батькам. Йому цього було не достатньо. Тимчаюка батьки обрали до складу ради піклування закладу. Були різні комічні ситуації, але вже тоді  налаштування батьків до нього були незрозумілі. З питанням: "що не влаштовує?". А  те, що відбувається сьогодні - це щось особисте. - коментує  Анна Федік, мама учня 5 класу.

Батьківський колектив та працівники закладу неодноразово намагалися поспілкуватися з незадоволеним батьком та вирішити проблеми, які його турбують. Але засідання Ради сприяння, членом якої він є, Тимчаюк Сергій ігнорує. Однак продовжує скаржитись на роботу закладу до Управління освіти з різних причин. 

Пан Тимчаюк сам себе запропонував у раду сприяння. Батьки дали йому таку можливість. Він ж натомість на зібрання ради закладу не ходить. Я вже не знаю, який це раз ми намагаємося з ним поспілкуватися. - говорить Ірина Шелистюк, член Ради сприяння закладу. 

Якщо є проблема, то є шляхи вирішення та усунення цієї проблеми. Навіть якщо цю проблему озвучує одна людина. Але якщо людина задає питання і не хоче чути відповіді. Кожного разу задає інші запитання і не хоче чути відповіді - це вже насторожує. - зазначає директор закладу Пучко Г. Т.

Рада сприяння закладу закликала всіх батьків до відкритого діалогу. Також було прийнято рішення написати колективні звернення до Управління освіти та міського голови, щоб звернули на це увагу. Оскільки більшість батьків вважає, що пан Тимчаюк намагається таким чином поставити під сумнів доброчесність адміністрації закладу та задовольнити якісь власні політичні амбіції. 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • У Рівному відкрили дошку пам‘яті загиблому Герою Дмитру Марцинковському

    29 03 2024, 15:00
    Меморіальну дошку відкрили сьогодні, 29 березня, на фасад...
  • На Рівненщині судять афериста, який «продавав дрова»

    29 03 2024, 14:31
    Жертвами афериста упродовж майже тижня стали 13 жителів Р...
  • На війні обірвалося життя 30-річного солдата з Рівного Андрія Любчика

    29 03 2024, 14:00
    Скорбота огортає серця родини, в яку пришла чорна звістка...
  • Сарненські патрульні виявили водія з «липовим» посвідченням

    29 03 2024, 13:31
    На Рівненщині патрульні продовжують виявляти водіїв з, йм...
  • Вогнеборці на місці пожежі знайшли тіло жителя Вараського району

    29 03 2024, 13:00
    У Вараському районі під час гасіння пожежі у приватному г...
  • Вперше у Рівному відбудеться чемпіонат зі швидкісного складання пазлів

    29 03 2024, 12:31
    6 квітня на базі Гончаренко центр Рівне пройде відбіркови...
  • Монослот Казино Онлайн: Як Грати безкоштовно та на Гроші

    29 03 2024, 12:23
    Одна із найпопулярніших платформ, на якій можна грати в р...