"Тато, я твоя принцеска": маленька Веронічка розповіла історію про свого татка

Фото ілюстративне

У Рівному триває проект "Найкращий Тато року".

У Рівному триває проект "Найкращий Тато року".  Розпочинаємо знайомити вас із  його учасниками.

Мета проекту – показати, що батьківство – це круто! 

Цього разу історію про свого тата  Олександра Стрибулевича розповіла маленька рівнянка Веронічка.

Коли ми з мамою дізналися про такий неймовірний конкурс, я одразу попросила матусю взяти  участь і записати із моїх слів (адже у свої 1, 5 років говорити я вже добре вмію, а от писати ще не навчилася). Отож, моя розповідь  про найкращогго татуся!

Давайте знайомитись! На фото я, Веронічка, і мій татко, Саша, а він як тільки мене не називає: Принцескою, Бусінкою, Доціком, Компотіком і навіть Бутербродіком. Такий вже веселун! Хоча я ще маленька дівчинка, та вже знаю, що таке справжня любов та турбота! Адже із перших хвилин життя мій татко оберігає мене і ставиться так ніжно, що я ніби гарненька квіточка у його сильних руках!

Татко, я відчуваю твою любов щодня, і навіть коли була ще у мами в животику і штовхалася, пам"ятаю, як ніжно ти шепотів мені:"Доцю, спи моя хороша, відпочивай, матуся втомилася", і я одразу заспокоювалася!

Татусю, я дуже тебе люблю! Ти пам"ятаєш, як побачив мене найпершим? Найпершим узяв на руки та заколихав! Як хвилювався тієї ночі, що на голові з"явилися сиві волосинки! Мама розповіла, що ти не відпускав її руки жодної миті, і саме твоя неймовірна підтримка допомогла моїй появі на світ! І ми вдячні тобі за це, наш рідненький! До речі, схожа я на татуся, мені це всі кажуть, навіть мама!

Татунько, я знаю, як сильно ти любиш мене! Я відчуваю твої ранкові поцілунки, навіть через сон! І знаю, що жодного ранку ти не підеш на роботу, не обійнявши мене! А ввечері, перед сном, вже я біжу до тебе, щоб якнайдужче обійняти і цьомкнути тебе, бажаючи доброї ночі! Я люблю тебе, татусечку! Як же сильно ти сумуєш за мною, коли не вдома! А я ще сильніше! І чую, незважаючи на сьомий поверх, як твоя машина тільки заїжджає у двір! І вже, тієї ж миті, буду сидіти в коридорі і чекати поки зайдеш!
Я люблю тебе, татко, за те, що ніколи не втомлюєшся бавитися зі мною! Ти навчив мене розповідати декілька віршиків, підспівувати тобі пісеньки і танцювати під твій біт(бо мама так не вміє)! Ти дуже весело граєшся зі мною і  Жирафіком, читаєш книжки, дозволяєш мені побібікать і включить  музику в машині! Взагалі то, ми з татом любимо подуріти! Він кладе мене між двома величезними подушками, підіймає у повітря, і я наче великий літаючий сендвіч, роблю "БЖЖЖЖ" і сміюся!  А ти неймовірно любиш мене! Бо коли вночі тобі у вухо прилітають мої ніжки, ніколи не розізлишся, а можеш тільки посміятися і обійняти мене! Та дозволяєш мені спати разом із вами, і сам вже, мабуть від того кайфуєш, бо надивитись на мене не можеш перед сном! Я люблю тебе навіть за те, що в авто вже грає не Miyagi, а мої пісеньки про Дашу і Синього трактора, які ти напам"ять вже знаєш!  Ти любиш нас, а ми любимо і цінуємо тебе! Саме через величезне і найщиріше почуття ти вже маєш це звання! Від мене і мами!

А ще, наш татко не знає, що взяв участь у такому конкурсі, тож для нього буде сюрприз, коли він побачить своє фото! Татусю, це я маму переконала! Чесно-причесно!

Деталі за посиланням  У Рівному започатковують номінацію «Найкращий Тато року»

Більше історій читайте у рубриці Тато року


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Другу добу служби прочісують ліс та околиці в пошуках жителя Вараського району

    28 03 2024, 11:21
    Другу добу тривають пошуки зниклого жителя Вараського рай...
  • На Рівненщині в ДТП загинув житель Львівщини

    28 03 2024, 10:52
    Автопригода на трасі «Київ-Чоп» сталася сьогодні, 28 бере...
  • Ще четверо воїнів з Рівненщини загинули в боротьбі за Україну

    28 03 2024, 10:07
    На Рівненщині попрощались із чотирма Героями - Романом Ма...
  • У Локницькому ліцеї зібрали кошти на «дрон помсти»

    28 03 2024, 09:34
    Колектив КЗ «Локницький ліцей» зібрали гроші на «дрон пом...
  • Воїна Дмитра Зеленого нагородили нагрудним знаком «Комбатантський хрест» посмертно

    28 03 2024, 08:45
    У Зорянській громаді відзначили почесним нагрудним знаком...
  • Чим відома Рівненщина: в області визначають перелік нематеріальної культурної спадщини

    28 03 2024, 08:09
    Нині до включення в обласний перелік запропонували 7 елем...
  • Прибуде траурний кортеж із захисником з Березнівщини

    27 03 2024, 21:19
    У бою за Україну загинув Кравчук Григорій Йосипович, 1973...