Світлана Ковальчук здатна продовжити справу Віктора Талащука: звернення Лариси Талащук

Фото ілюстративне

31 жовтня цього року відбудуться вибори Малолюбашанського сільського голови.

Додамо, що саме ця територіальна громада — одна з кращих на Рівненщині.

Виникнення та розквіт Малолюбашан­ської сільської громади пов’язані з іменем Віктора Талащука. Його двічі обирали сільським головою з неймовірним рівнем підтримки. Для прикладу, у жовтні минулого року за нього проголосувало 95,1% виборців. Однак, торік у 2020 році, Віктор Флорович не пережив ускладнень, спричинених коронавірусом.

Наразі  Лариса Талащук, дружина Віктора Талащука звернулась до мешканців.

Публікуємо текст звернення у  газеті "Новини Костопільщини" повному обсязі без редагувань.

«Шановні мешканці Малолюбашанської територіальної громади!

Зовсім скоро вам доведеться вибирати сільського голову. На цю посаду буде чимало претендентів і від того, кого оберете, у великій мірі залежатиме подальший шлях громади.

Ми, родина Віктора Флоровича, добре знаємо, скільки зусиль він разом зі своєю командою однодумців доклав, щоб громада успішно розвивалася. Результатом цієї праці стали новозведені та рекон­струйовані дитячі садочки, відремонтовані медичні установи, загальноосвітні та культосвітні заклади, заасфальтовані та вимощені білощебеневі дороги, електрифіковані та освітлені вулиці, а також дитячі та спортивні майданчики, впорядковані кладовища. Цей список добрих справ можна продовжувати, адже багато з вас на ділі відчули піклування про дошкільнят, школярів, пенсіонерів, які проживають у населених пунктах Малолюбашанської сільської ради.

У Віктора Флоровича було багато ідей та планів щодо подальшого розвитку громади та покращення життя її жителів, які, на жаль, він не встиг реалі­зувати. Тому, вважаю, що всім, хто проживає в Малолюбашанській громаді, небайдуже, хто і як буде втілювати ці плани в життя та розвиватиме громаду в майбутньому.

Ще до початку офіційної передвиборчої кампанії деякі потенційні кандидати почали називати себе послідовниками Віктора Талащука, бажаючи зіграти на емоціях тих, хто підтримував мого чоловіка. Саме тому я хочу розставити всі крапки над «і» та, порадившись в родинному колі, прошу жителів громади підтримати Світлану Ковальчук.

Адже поява Віктора Талащука в Малій Любаші – це її заслуга. Вона, ще будучи сільським головою Малолюбашанської сільської ради, переконала і запросила Віктора Флоровича до себе на посаду заступника. На наступні вибори саме пані Світлана вмовила мого чоловіка балотуватись на сільського голову, а сама відмовилась від участі у виборах.

Саме зі Світланою Андріївною при прийнятті важливих рішень радився Віктор Талащук – вони були кістяком команди. На наш погляд, саме Світлана Ковальчук і є тією людиною, котра здатна продовжити справу Віктора Флоровича та втілити в життя розпочаті ним справи. Вона людина і керівник, яка на ділі довела, що здатна поступатись власними інтересами заради розвитку і майбутнього Малолюбашанської громади.

Тому я і вся моя родина хотіли б бачити на посаді Малолюбашанського сільського голови Світлану Андріївну Ковальчук. Готові їй допомагати і підтримувати так само, як допомагали і підтримували Віктора Флоровича Талащука».

З повагою – Лариса Талащук

 

 

*політична реклама


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.