На виклик приїдуть за 8 хвилин: у Рівному запрацювала охоронна компанія "Шериф"

Фото ілюстративне

Охоронна фірма «Шериф» тепер надаватиме свої послуги у Рівному. Історія компанії почалася 17 років тому. А вже зараз «Шериф» забезпечує захист близько 30 000 об’єктів по всій країні.

CEO компанії «Шериф» у місті Рівне Фаліон Руслан розповідає, що їхня основна мета - зробити світ безпечнішим, а право на безпеку - доступним кожному.

«Місія компанії – зробити життя кожного громадянина безпечним. Основна послуга, яку ми надаватимемо, це пультова охоронна об’єктів нерухомого майна: квартири, будинки, офіси, мафи, кафе, ресторани.» - додає Руслан Фаліон.

«Шериф» працює з найкращим у світі обладнанням Ajax, яке миттєво повідомляє, якщо в будинок забралися злодії, з’явився дим або почався потоп. Для монтажу охоронної сигналізації достатньо однієї години. Окрім цього, керувати системою безпеки можна з мобільного додатку на телефоні.

У чому ж перевага охоронної сигналізації?

Охоронна сигналізація спрацьовує автоматично завдяки встановленим сповіщувачам руху, злому замків, розбиття вікон та посилає сигнал на пульт центрального спостереження. Бійцям охоронної компанії, які знаходяться найближче до об’єкту, де спрацював сигнал тривоги, передається інформація про адресу та причину спрацювання сигналізаціїї, вибудовується найзручніший маршрут.

Встановлення таких датчиків не потребує додаткових ремонтних робіт, бо все сучасне устаткування є бездротовим.

«Групи швидкого реагування користуються найсучаснішою технікою та спецзасобами. Відеофіксація відпрацювання кожної тривоги є обов’язковою, тому охоронці забезпечені нагрудними відеокамерами, а автомобілі відеореєстраторами.» - зазначає Руслан Фаліон.

Норматив відпрацювання тривоги у межах міста – до 8 хвилин. Після надходження сигналу група реагування, яка знаходиться найближче до об’єкту, має розпочати рух за 30 секунд, зазначає засновник компанії Дмитро Стрижов.

«За кожним відпрацюванням спостерігає оператор централізованого пульта відеоспостереження. Він бачить у прямому ефірі, що відбувається у салоні авто групи реагування, як відбуваються переговори, як охоронці оглядають об’єкт та які заходи вживають» - розповідає Дмитро Стрижов.

Найголовніше – компанія «Шериф» матеріально відповідальна перед своїми клієнтами. Якщо екіпаж групи швидкого реагування в зазначений час не встиг дістатися до об’єкту, компанія відшкодовує з власного фонду матеріальні збитки.

«Колись давно охоронні послуги були доступні олігархам, бандитам, депутатам. Зараз ця послуга доступна кожному. «Шериф» працює у 10 містах України і понад 30 000 громадян довірили свою безпеку нам. – додає засновник корпорації «Шериф» Дмитро Стрижов.

 

Офіс компанії у Рівному: Курчатова 18а, бізнес центр Доміно, 2 поверх , офіс 201

Сайт: sheriff.com.ua

Тел.: 098-189-80-80, 0362-489-089


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Вогнеборці на місці пожежі знайшли тіло жителя Вараського району

    29 03 2024, 13:00
    У Вараському районі під час гасіння пожежі у приватному г...
  • Вперше у Рівному відбудеться чемпіонат зі швидкісного складання пазлів

    29 03 2024, 12:31
    6 квітня на базі Гончаренко центр Рівне пройде відбіркови...
  • Монослот Казино Онлайн: Як Грати безкоштовно та на Гроші

    29 03 2024, 12:23
    Одна із найпопулярніших платформ, на якій можна грати в р...
  • Мотоцикл, авто і велосипед: поліція повідомила деталі ДТП на Ювілейному у Рівному

    29 03 2024, 12:05
    Внаслідок автопригоди травмувався мотоцикліст.
  • 29-річна жінка народила в автомобілі по дорозі до Рівненського пологового будинку

    29 03 2024, 11:30
    Про це повідомили на офіційній сторінці "Рівненський обл...
  • На Рівненщину прибуде другий евакуаційний потяг із Донеччини

    29 03 2024, 10:35
    Цього разу людей поселятимуть у п’яти громадах Дубенськог...
  • На Рівненщині похоронили дев'ятьох Героїв

    29 03 2024, 10:20
    Щирі співчуття рідним і близьких загиблих Героїв. Вічна п...