Рівненський "Верес" втрачає очки у Волочиську і перериває переможну серію

Фото ілюстративне

Рівненський Верес не зумів здобути три очки у протистоянні із Агробізнесом і перервав свою одинадцятиматчеву переможну серію у чемпіонаті Першої ліги.

Агробізнес  Верес – 0:0

чемпіонат України з футболу, Перша ліга, 24 тур

29 квітня 2021 року, Волочиськ, стадіон Юність, без глядачів

Арбітр: Олексій Деревінський (Київ). Асистенти: Євген Данильченко (Луганськ) та Тарас Клименко (Київ). Четвертий арбітр: Марина Матковська (Хмельницький). Спостерігач арбітражу: Ігор Овчар (Івано-Франківськ).

Агробізнес: Мозіль – Юхимович (Груша, 72), Дідик, М.Когут (Семенюк, 67), Курило, Шаповал, Дудік (Немтінов, 75), Бойчук, Семенець (Косовський, 90+2), Черненко (Слотюк, 82), Романюк. Запасні: Задерейко, Артим, Ярмоленко, Ємаєв, Гливий.

Головний тренер: Олександр Чижевський.

Верес: Когут - Солдат, Махнєв, Гончаренко, Нємчанінов, Дахновський (Тимофієнко, 88), Панасенко (Кучеров, 90), Полюлях (Петько, 80), Пасіч, Сергійчук (Шестаков, 69), Гегедош (Гайдучик, 78). Запасні: Бабійчук, Ющишин, Савошко, Мірошник, Гук, Данилюк, Поворознюк.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Попередження: Дудік (35), Романюк (41), Черненко (80) – Солдат (43), Полюлях (53).

Рівненський Верес приїхав до Волочиська вдруге у своїй сучасній історії. Раніше на полі стадіону Юність червоно-чорні вже зустрічалися з Агробізнесом у матчі розіграшу Кубка України у сезоні 2017-2018. Тоді під керівництвом Юрія Вірта Верес обіграв господарів у додатковий час з рахунком – 2:1. А з нинішнього складу народного клубу участь у тій перемозі брали Валерій Кучеров, Богдан Когут і Геннадій Пасіч. Двоє останніх і сьогоднішній поєдинок розпочали в основі.

Перший у матчі напів момент створили рівняни. Геннадій Пасіч відгукнувся на передачу з глибини поля і намагався пробити в один дотик, не обробляючи м’яча. Втім, удар вийшов несильним і став легкою здобиччю воротаря.

Потому був постріл з дальньої дистанції від Сергія Панасенка і непоганий за виконанням штрафний удар від Михайла Сергійчука. Обидва рази на місці опинявся Олег Мозіль.

Агробізнес відповів контратакою, яку завершував Микола Когут. У цьому епізоді самовіддано зіграв Богдан Когут, який парирував удар з близької відстані.

А потім саме господарі створили найнебезпечнішим моментом у першому таймі. Богдан Когут парирув два поспіль удари з близької відстані від Богдана Семенця. Третій постріл нападника Агробізнеса прийшовся вище воріт!

Після перерви агресивніше розпочали гру саме господарі. Агробізнес заробив право на небезпечний штрафний. Але Руслан Черненко пробив значно вище воріт.

Потім у грі настало тривале затишшя. Команди мало ризикували і намагалися, перш за все, уважно відіграти перед власними воротами.

Справжня іскра повернулася у цю гру лише наприкінці. На 82-й хвилині Верес отримав право на штрафний. До м’яча підійшов Роман Гончаренко і пробив на техніку, точно у верхній кут. Аби повторити переможний гол у ворота ВПК-Агро нашому захиснику не вистачило сантиметрів – вище воріт. Ще мить і Агробізнес врятував вже Олег Мозіль. Він зіграв надійно після дуже несподіваного і точного удару у ближній кут від Геннадія Пасіча.

Команда Олександра Чижевського відповіла ударом від Слотюка. Цей постріл парирував Богдан Когут. А Віталій Груша, який був першим на підборі, не влучив у площину воріт рівнян.

Верес не зумів перемогти у чемпіонаті Першої ліги вперше з листопада минулого року і перервав свою одинадцяти матчеву переможну серію.


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.
  • У Рівненській ОДА шукали вибухівку

    28 03 2024, 15:05
    Сьогодні, 28 березня, близько 13:45 анонім повідомив про ...
  • На Рівненщині за минулу добу ліквідували вісім загорянь сухої трави

    28 03 2024, 14:05
    Впродовж минулої доби рятувальники Рівненщини ліквідували...
  • У Рівному встановлять меморіальну дошку загиблому захисникові Дмитру Марцинковському

    28 03 2024, 13:35
    29 березня відбудеться відкриття дошки пам‘яті загиблому ...