У Рівному, Гощі та с.Привільне розпочинається реєстрація у «Культурно-мистецьку медіа-школу для дітей та підлітків»

Фото ілюстративне

У Рівному, Гощі та с. Привільне Дубенського району розпочинається набір дітей та підлітків  у проект «МЕДІА-ШКОЛА ПРЯМУЄ В ГРОМАДИ».

Додамо, що ця ідея – це продовження проекту «Культурно-мистецька медіа-школа для дітей та підлітків», який реалізовується за підтримки Українського культурного фонду.

Минулого року у Рівному 25 дітей завершили навчання у першій медіа-школі. Випускники стали цьогорічним обличчям проекту«МЕДІА-ШКОЛА ПРЯМУЄ В ГРОМАДИ».

За словами керівника проекту Олени Семенович, навчання – це літній творчий інтенсив, який спрямований показати розвиток культури в ОТГ та їх туристичні родзинки, а також дасть  поштовх та мотивацію дітям у зацікавленні культурним життям своїх міст.

«Культурно-мистецька медіа-школа для дітей та підлітків» – це експрес-курс, який навчить створювати якісний якісний відеоконтент, який мотивує до отримання професійних знань з відеовиробництва. Більше того, ми розповідатимемо нашим учням про історичні місця, відомих людей нашого краю, культурне життя міста Рівного, Дубенського та Гощанського районів. Це буде низка теоретичних та практичних занять, кінцевою метою яких є створення відеороликів, сюжетів та відеоблогів за участю дітей-учасників проекту. Тематика сюжетів – знакові для міста Рівного культурно-мистецькі події, фестивалі, інтерв’ю з митцями.- розповідає автор та керівник проекту Олена Семенович.

на фото засновниці проекту Олена Семенович та Руслана Броновицька

Учасники проекту працюючи над створенням відеопродукту, заглиблюватимуться у деталі телевізійного виробництва, освоюватимуть жанри телевізійної журналістики, отримуватимуть навички роботи та взаємодії у знімальній групі. Вони будуть застосовувати різні методи збору та опрацювання інформації, а це, відповідно, дасть можливість вдосконалювати себе та піднімати свій інтелектуальний рівень.

В рамках проекту на учасників чекатимуть різноманітні лекції на професійну тематику, воркшопи, індивідуальні заняття, зустрічі з відомими журналістами та культурними діячами, навчальні екскурсії.- розповіла сценарист і режисер проекту Руслана Броновицька.

Наразі триває реєстрація учасників. Серед усіх охочих буде проведено кастинг, в результаті якого відберуть по 15 найдостойніших у Рівному, Гощі та Привільному, які і стануть слухачами культурно-мистецької медіа-школи.

Заповнити анкету

Навчання стартуватиме з кінця червня- початку липня  і триватиме 2 місяці.

Відеороботи випускників можна побачити на ютуб каналі MEDIA SCHOOL Rivne

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.
  • У Рівненській ОДА шукали вибухівку

    28 03 2024, 15:05
    Сьогодні, 28 березня, близько 13:45 анонім повідомив про ...
  • На Рівненщині за минулу добу ліквідували вісім загорянь сухої трави

    28 03 2024, 14:05
    Впродовж минулої доби рятувальники Рівненщини ліквідували...
  • У Рівному встановлять меморіальну дошку загиблому захисникові Дмитру Марцинковському

    28 03 2024, 13:35
    29 березня відбудеться відкриття дошки пам‘яті загиблому ...
  • На Сарненщині згоріла господарча будівля

    28 03 2024, 13:00
    У Сарненському районі рятувальники ліквідували пожежу в п...