Михайло Переверзій: "Деякі домашні матчі ми вигравали саме завдяки підтримці наших фанатів"

Фото ілюстративне

Незважаючи на серйозні проблеми  напередодні початку чемпіонату серед чоловічих команд у вищій лізі, баскетболісти клубу Рівне змогли посісти друге місце у своїй підгрупі.

Завдяки чому це вдалося зробити, розповів сайту ФБУ головний тренер команди Михайло Переверзій.

-У порівнянні з минулим чемпіонатом, в цьому у силу різних причин нашу команду відразу залишили п’ять баскетболістів основного складу. Тому, звичайно, спочатку нашій команді було важкувато знайти свою гру, але потім все прийшло до норми і в першій половині першості ми виглядали дуже гідно у своїй підгрупі і впевнено займали друге місце.

Якщо не брати до уваги БК Тернопіль, який виглядає дуже потужно  і найкраще серед інших клубів укомплектований в усіх ланках, решта команд приблизно рівні  за силами, а деякі можливо навіть трошки сильніші за наш клуб. Проте в цьому сезоні у нас склався дуже добрий сплав досвідчених гравців, таких , наприклад, як Віктор Герасимчук, Євген Коровяков та молодих баскетболістів , зокрема,  Василь Федорчук, Дмитро Тимощук,  яким в цьому сезоні ми дали можливість проявити себе і закріпитися в стартовій п’ятірці. До речі, хотів би відзначити, що у нас дуже добре працює наша обласна спортивна школа, звідки якій ми отримуємо талановитих гравців і,сподіваюся, і надалі її робота буде надійним резервом  для головної команди.

На мою думку, у порівнянні з іншими клубами, ми та Хімік-2 відрізняється дуже якісною організацією гри.  У нас кожен баскетболіст  чітко знає свої функції та свою роль у матчах. Зараз підібрався дуже згуртований колектив, у кожній грі хлопці максимально віддавалися заради перемоги. Так, не завжди у нас виходило реалізувати задумане, але нікому дорікнути за пасивність чи байдужість я не можу.

У Рівному завжди були багаті баскетбольні традиції і віддані вболівальники, тому наші баскетболісти  відчувають відповідальність перед ними у кожній грі. Взагалі, скажу , що деякі домашні матчі ми вигравали саме завдяки підтримці наших фанатів. Це абсолютно серйозно!

Крім того, хотів би зауважити, що міська влада постійно знаходиться у тісному контакті з нашим керівництвом, цікавиться справами команди і в силу своїх можливостей намагається нам допомагати.

Зараз всі ми перебуваємо у підвишеному стані , ніхто не може сказати, як далі буде розвиватися ситуація, коли ми почнемо готуватися до наступного сезону, хто залишиться у команді на наступний чемпіонат. Якщо все буде не дуже добре з фінансами, звичайно, в майбутньому будемо розраховувати на вихованців власної школи і з ними гратимемо.

Коли ми востаннє зустрічалися з гравцями, подякували їм за сезон і роздали на період міжсезоння індивідуальні завдання. Але чи зможуть вони їх виконувати, складно сказати. Ви бачите, що відбувається  в Європі - забороняють входити з дому, займатися спортом на свіжому повітрі, всі зали зачинені. Так само, мабуть, і у нас буде. Але , все ж таки, будемо оптимістами, переживемо і цю епідемію і будемо незабаром грати в баскетбол.


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.