Легендарний гурт «Гайдамаки» закликатиме рівнян не спати!

Фото ілюстративне

У неділю, 24 березня 2013 року, о 19 год. у Рівному в ресторані і пабі «Le Chalet» (вул. Відінська, 39а) відбудеться концерт легендарного українського гурту «Гайдамаки» в рамках Всеукраїнського Гайдамацького туру на підтримку свого нового альбому «Годі спати!».

У неділю, 24 березня 2013 року, о 19 год. у Рівному в ресторані і пабі «Le Chalet» (вул. Відінська, 39а) відбудеться концерт легендарного українського гурту «Гайдамаки» в рамках Всеукраїнського Гайдамацького туру на підтримку свого нового альбому «Годі спати!».

«Гайдамаки» – це українська музична формація з європейським обличчям та власним оригінальним баченням фольку та сучасної альтернативної музики. Цей колектив несе чіткий соціальний та культурний меседж, що має живу основу народної музики, яка у поєднанні з класичним потужним роковим звучанням панку, ска, фанку та хеві є яскравим прикладом нового підходу до формування сучасної рокової та світової музичної культури.

Гурт «Гайдамаки» навесні проведе низку концертів містами України на підтримку свого нового та свіжого альбому, вихід якого очікується вже найближчим часом. Запис альбому зроблено у Варшаві у студії «МедіаСтудіо» відомого польського продюсера Пьотра «Дзікі» Ханцевича, з яким «Гайдамаки» вже співпрацювали у 2009 році.

До створення альбому «Годі спати!» долучилося чимало відомих людей, таких, як іспанці CHE SUDAKA, відомі британські рейвери APOLLO 440, польський реггі-виконавець Каміл Беднарек, сербський співак та колишній вокаліст NoSmokingOrchestra Еміра Кустуріци DrNelleKarajlic, солістка гурту «Крихітка Цахес» Каша Сальцова, майстер горлового співу з Сибіру, тувинець Альберт Кувезін, українсько-канадський скрипаль-віртуоз Василь Попадюк та інші цікаві артисти.

Під час свого концерту «Гайдамаки» обіцяють усім своїм шанувальникам якісно нове звучання, ще більше драйву та рокового натиску, який гармонійно поєднується з народними українськими та балканськими мотивами, створюючи неповторну атмосферу сміливої, але виваженої суміші музичних стилів.

Гурт «Гайдамаки» запрошує всіх друзів та шанувальників справжнього козацького року розділити з ними атмосферу свята щирої української рок-музики, оцінити потужний драйв, відчути дух свободи та братерства, радості та єднання!

Вартість квитків на концерт гурту «Гайдамаки» до дня концерту становить 50 грн, а в день концерту їх вартість вже складатиме 70 грн. Замовити квитки можна у менеджера гурту Ірини Чорної за телефоном (067) 404-55-48 або ж у Вікторії Власюк (096) 565-35-11.

Марина НАЗАРЧУК

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.