Фіналіст шоу "Голос. Діти" Нікіта Кіоссе: «Бренди – це не головне. Важливіше, що в тебе всередині»

Фото ілюстративне

Нікіта Кіоссе – 13-річний український співак, який, незважаючи на свій ще досить юний вік, вже зумів завоювати прихильність українців та стати дуже популярним співаком в українському шоу-бізнесі. Відомим широкій громадськості він став після участі в проекті «Голос. Діти» на одному із всеукраїнських телеканалів. Будучи фіналістом шоу, йому не вистачило лише кількох голосів, аби претендувати на перемогу. З ЧаРівне.інфо він поділився історією свого рязанського минулого, київського теперішнього та поки невідомого, але насиченого мріями майбутнього.

Нікіта Кіоссе – 13-річний український співак, який, незважаючи на свій ще досить юний вік, вже зумів завоювати прихильність українців та стати дуже популярним співаком в українському шоу-бізнесі. В 11 років він переїхав з Рязані в Чернівці. Співпрацюючи з продюсерським центром «Парадіз», він почав підкорювати столицю України. Відомим широкій громадськості він став після участі в проекті «Голос. Діти» на одному із всеукраїнських телеканалів. Будучи фіналістом шоу, йому не вистачило лише кількох голосів, аби претендувати на перемогу. Сьогодні преса часто порівнює його із зарубіжним молодим виконавцем Джастіном Бібером.

Наразі Нікіта активно гастролює Україною, бере участь у численних зйомках різних телевізійних проектів. До Рівного Нікіта Кіоссе приїхав на запрошення одного з торгово-розважальних центрів. На знайомство з нашим містом мав 2 дні. З ЧаРівне.інфо він поділився історією свого рязанського минулого, київського теперішнього та поки невідомого, але насиченого мріями майбутнього.

Окрім майже годинного виступу, у графіку Нікіти Кіоссе була і фан-зустріч. Саме в проміжку між ними ми і домовились про інтерв’ю. Пробратися до Нікіти через натовп юних та крикливих дівчат-фанаток, зізнаюсь, мені було не дуже просто. Але за дверима мене чекав комунікабельний, простий та приємний хлопець. Він відпочивав після виступу та відповідав на мої запитання. Що з того вийшло, читайте нижче.

Після проекту «Голос.Діти» у тебе побільшало концертів? Запрошують більше? Куди саме?

- Так, постійно. На корпоративи, вечірки, святкові масові заходи. І не тільки дитячі якісь організації запрошують. Наприклад, перед Новим роком, мене запросив на захід навіть один інтернет-блог.

Як ставишся до прізвиська «український Джастін Бібер»? Ти взагалі його слухаєш?

- Я не скажу, що я від нього фанатію. Я просто його слухаю, але не сприймаю всерйоз. І взагалі я - меломан, люблю різну музику, окрім академічної та оперного вокалу. Мабуть, треба десь години, щоб перелічити всіх виконавців, якими я захоплююсь.

Ти багато їздив на фестивалі. Як проходило твоє вокальне навчання? З чого все починалось?

- В 7 років мама привела мене в Дитячий музичний театр світла і добра. Це було ще тоді, коли я жив і вчився в Росії. Там у мене виховували музичний смак. Але не лише музичний, я там займався ще і хореографією, акторською майстерністю, декількома музичними предметами, грав на кількох інструментах. Потім переїхав у Чернівці. Деякий час жив у бабусі. Уже там я подав заявку на дитяче «Євробачення». А там вже я познайомився з продюсерським центром «Парадіз», з яким я зараз тісно співпрацюю. І на даний момент я – вихованець саме цього проекту.

Тобто на «Голос. Діти» ти вже йшов готовим, певною мірою розкрученим виконавцем?

- Так, на «Голос» мене не запрошували. Я вже йшов туди як продукт цього продюсерського центру. І мав за плечима людей, які мені допомагали і підтримували.

Розкажи про проект «Голос.Діти». Що він для тебе значив? Що дав, окрім слави і популярності?

- Взагалі-то я телевізор не люблю особливо дивитись, проте участь у телепроекті змусила мене дивитись усі ефіри (посміхається). Я вважаю, що шоу – це дуже великий шанс для таких дітей, як я. Це шанс проявити свій талант і прославитися на всю Україну, тому що його і справді дивиться дуже багато людей. Мені це шоу дало впевненість у собі. Бо до шоу я співав собі, та й співав. Така своєрідна творча самодіяльність. А вже після шоу я серйозно вирішив, що буду тільки вокалістом, буду розвиватися, ні в якому разі не здамся, не зраджу тих людей, з якими займаюсь. Це шоу мені насправді дало дуже багато.

Але в фіналі від перемоги тебе відділяло дуже мало. Як ти пережив цю поразку?

- Насправді ніяк. Адже ефірів було всього чотири, і я брав участь у них всіх. Мені, чесно кажучи, більшого і не треба було. Мені треба було просто заявити про себе, «стартанути», прямо кажучи.

Які стосунки у тебе сьогодні з Тіною Кароль та продюсерами проетку «Голос. Діти»?

- Вкінці березня у нас будуть зйомки ефіру «95 квартал», де виконуватимемо пісню Павла Волі і групи «Город 312» «Мама, мы все стареем». Нас скірзь «тягають» по зйомках. З Тіною Кароль у нас стосунки відносні, бо під час проекту вона мені дуже сильно допомагала. А от після проекту... вона наче виконала свою роботу, і все. Але дружні стосунки в нас, звісно, залишились, і я піду на зйомки третього проекту «Голос країни», де вона буде в журі, аби її підтримати. У нас з нею був дует навіть під час репетицій, але він, на жаль, не транслювався. Ми співали її пісню «Выше облаков».

Як влаштований твій побут, адже ти живеш не з батьками?

- Мені дуже комфортно жити у Києві. Я зібрав навколо себе таких людей, з якими мені приємно спілкуватися. Тобто я живу і працюю вдома. Я живу зі своїми старшими друзями. Ми пишемо музику, граємо в приставку, готуємо їсти… Словом, сумно нам не буває!

Скільки ти заробляєш?

- У мене є райдер - 1000 доларів за програму. Але я не можу зараз сказати, скільки точно з них відраховується мені.

Що ти сьогодні можеш собі дозволити? Ту ж приставку, брендовий одяг, телефони, комп’ютери?

- Приставку нам подарували (сміється). Якщо серйозно, я зараз ні в чому собі не відмовляю, але мені багато і не треба. А бренди - це не головне, куди важливіше, що в тебе всередині.

Як проходить твоє навчання в школі?

- Навчання в школі проходить дуже благоприємно для мене, бо я вчусь в екстернатурі. В школу я не ходжу. З цього приводу дуже щасливий, бо вранці важко встаю. І якось так вийшло, що в Києві в мене більш нічне життя – концерти, зйомки. Слава Богу, батьки до цього ставляться нормально, розумінням, і ніколи мені не заважали у моїй творчості. Усі мої рішення, які ви сьогодні бачите, вони лише мої. Батьки, звичайно, мені допомагали фінансово, підтримували у всьому, але аж ніяк не впливали.

Над чим зараз працюєш?

- Ми зараз записуємо нову пісню, на яку вже в кінці цього місяця знімемо кліп. Плани в нас хоч і гарндіозні, але реальні, і їх можна реалізувати.

На проекті ти співав пісню українською. Сьогодні в твоєму репертуарі є україномовні композиції?

- Так, є. І в Рівному я теж виконав одну українську пісню Віктора Павлика.

Як тобі Рівне?

- Я ще нічого не бачив, але готель суперовий.

Як в тебе з українською мовою?

- «Все добре!» (відповів Нікіта, вперше за весь час розмови перейшовши з російської на українськуавт.).

Ти все ж таки свого роду «інтернаціональний» співак?

- Я б все ж краще сказав, що український.

 

Ти плануєш залишатися в Україні чи повернешся в Росію?

- Ні, я планую лишатися в Україні. Мені тут добре і навіть більше, ніж добре. Мені подобається працювати з тими людьми, з якими я сьогодні працюю. І я планую надалі сме тут серйозно розвиватися.

Ну що ж, я бажаю тобі творчих успіхів і єдине, що хочеться додати: ти – молодець!

Розмовляла Міла СЛОБОДЕНЮК

Фото надані продюсерським центром "Парадіз"

 


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • На Рівненщині судять афериста, який «продавав дрова»

    29 03 2024, 14:31
    Жертвами афериста упродовж майже тижня стали 13 жителів Р...
  • На війні обірвалося життя 30-річного солдата з Рівного Андрія Любчика

    29 03 2024, 14:00
    Скорбота огортає серця родини, в яку пришла чорна звістка...
  • Сарненські патрульні виявили водія з «липовим» посвідченням

    29 03 2024, 13:31
    На Рівненщині патрульні продовжують виявляти водіїв з, йм...
  • Вогнеборці на місці пожежі знайшли тіло жителя Вараського району

    29 03 2024, 13:00
    У Вараському районі під час гасіння пожежі у приватному г...
  • Вперше у Рівному відбудеться чемпіонат зі швидкісного складання пазлів

    29 03 2024, 12:31
    6 квітня на базі Гончаренко центр Рівне пройде відбіркови...
  • Монослот Казино Онлайн: Як Грати безкоштовно та на Гроші

    29 03 2024, 12:23
    Одна із найпопулярніших платформ, на якій можна грати в р...
  • Мотоцикл, авто і велосипед: поліція повідомила деталі ДТП на Ювілейному у Рівному

    29 03 2024, 12:05
    Внаслідок автопригоди травмувався мотоцикліст.