Big White Party: компанія "ARTmodels" влаштувала грандіозну вечірку (Фото)

Фото ілюстративне

Компанія ARTmodels® відзначила 10-річчя з дня заснування

Компанія ARTmodels® відзначила 10-річчя з дня заснування. За цей час вона стала візитівкою Рівного у світі модельної і модної індустрії, виховала сотні юних учнів, організувала десятки видовищних подій на великій сцені, а нині працює в 6-ти бізнес напрямках.

До Дня народження пригадали історію становлення бренду ARTmodels в компанії друзів, випускників та партнерів. Зробили це в європейському форматі вечірки на відкритому просторі, а так як для дрес-коду обрали білий колір, то і захід назвали Big White Party.

Більш, ніж сотня гостей прийшли привітати компанію з ювілеєм. Серед них багато відомих людей, діячів культури, мистецтва, бізнесу і навіть політики. Наприклад, художник Олексій Огонь, фотомитець Олександр Майструк, засновник «Центру дослідження і відродження Волині» Володимир Дзьобак, актриса драмтеатру Ніна Ніколаєва, депутат міської ради Олександр Курсик та інші.

У 2009 році 31-го серпня ми урочисто перерізали стрічку, чим і розпочали довгий, сповнений цікавих поворотів шлях компанії ARTmodels®. Із першого дня заснування наша Школа не прагнула виховати просто модель, яка буде себе чітко поводити під час фотозйомки. Нашим завданням було і є виростити самодостатню цілісну особистість, красиву зовнішньо та внутрішньо, яка вміє доглядати за собою, ростити свій сад душі та думок, читати, вчитися, вдосконалювати, хотіти жити на повну,

- розповідає засновниця і незмінна керівниця компанії Оксана Ігас.

Зірковим ведучим вечірки був український теле- та радіоведучий, а ще давній і хороший друг ARTmodels Володимир Андрієвський. Окрім розважальної програми (Sapfiro Production, DMC Міцик Гонібез, фіналіст проекту «Голос країни» Назарій (Микола Бобрик) на гостей вечірки чекала головна родзинка - презентація спецвипуску журналу ARTmodels.UA. Новий номер здивував нетиповим форматом - одразу дві обкладинки, горизонтальні та вертикальні сторінки. В основу концепції заклали слоган «Бути собою», а ще провели дослідження жіночого та чоловічого самовираження і співставили їх погляди на одні і ті ж речі.

Нині компанія ARTmodels® працює над організацією відомого проекту «Перлина та Перлинка Рівного», готується до ювілейного XX сезону FASHION TIME, а також проводить набір у школу всебічного розвитку ARTmodelsSCHOOL.

Довідково. Компанія ARTmodels® позиціонує себе як ТЕРИТОРІЯ КРАСИ, ГАРМОНІЇ І ДОБРА. Вона працює у 6 сегментах:

#SCHOOL - школа всебічного розвитку для дітей та дорослих, повноцінні річні і короткострокові програми, які дають змогу не тільки освоїти навички професії моделі, ведучого, телеведучого, журналіста, координатора заходів, вокаліста, візажиста, але й мати змогу відпрацювати усе на практиці під час заходів, організованих нами.

#AGENCY - продюсерський центр, який просуває своїх талановитих дітей та красивих вихованок чи вихованців.

#PROJECTS - кілька проектів, що стали самостійними брендами. Щороку обирають найкрасивішу рівняночку у Родинному фестивалі краси і талантів "Перлинка Рівного", незаміжню рівнянку у конкурсі краси "Перлина Рівного" та красуню 25+ у проекті TOP WOMAN RIVNE. Переможниці регіональних проектів представляють наше місто на Всеукраїнському та Міжнародному рівні. Покази колекцій одягу та аксесуарів на Першій у Рівному модній події FASHION TIME, конкурс модних луків Best of Style, конкурс молодих дизайнерів 1Look та майданчик для обговорення актуальних тенденцій у сфері краси між фахівцями та молодими спеціалістами МОДНА ПЛАТФОРМА.

#EVENT - організація та проведення заходів під ключ. Від маленької сімейної вечірки до великого тематичного заходу. У портфоліо компанії величезна кількість разово втілених івентів і системна співпраця з компаніями по організації заходів.

#MAGAZINE - глянець про відомих людей та яскраві події, які відбуваються у нашому місті та околицях, розширюючи сферу свого впливу, але водночас завжди даруючи гарні емоції та цікаві матеріали.

#CLUB - багато людей та компаній, які об'єднуються під хештегом #LoveARTmodels. Саме для них організовують спеціальні майстер-класи, поїздки, традиційні родинні вечори та пікніки.

Компанія ARTmodels® відкрита до співпраці в будь-якому з цих напрямків, ми будемо раді новим учням, партнерам, проектам, тому пишіть нам в соціальні мережі, або телефонуйте за номером 067 360 51 22!


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • На Рівненщину прибуде другий евакуаційний потяг із Донеччини

    29 03 2024, 10:35
    Цього разу людей поселятимуть у п’яти громадах Дубенськог...
  • На Рівненщині похоронили дев'ятьох Героїв

    29 03 2024, 10:20
    Щирі співчуття рідним і близьких загиблих Героїв. Вічна п...
  • 99 ракет і дронів:уночі росіяни вдарили по електростанціях в кількох регіонах України

    29 03 2024, 10:00
    У ніч на 29 березня російській війська атакували ракетами...
  • В Костопільській лікарні призначили нову керівницю

    29 03 2024, 09:47
    29 березня колективу Костопільської багатопрофільної ліка...
  • У Рівному медики швидкої врятували чоловіка, в якого раптово зупинилось серце

    29 03 2024, 09:10
    Медичної допомоги потребував 74-річний чоловік, який про...
  • У Рівному стали відомі прізвища переможців конкурсу «Учитель року-2024»

    29 03 2024, 08:11
    Четверо наших педагогів увійшли до фіналу І туру всеукраї...
  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...