Англійська для новачків і профі: у Рівному відкрили унікальні онлайн-курси (інтерв`ю)

Фото ілюстративне

Журналісти порталу ЧаРівне.інфо поспілкувались із засновницею онлайн-курсів анлійської “ViVi” у Рівному Вікторією Талащук та дізнались, у чому перевага онлайн навчання, як вивчити мову легко і невимушено та чому в онлайн-школі Рівного навчається вся Україна. 

Англійська в наш час - це необхідність. Вивчають її і малюки з "пелюшок", і люди, які вже реалізувались в житті, однак потребують знати мову на певному рівні. Серед переліку шкіл і курсів, які пропонують вивчати англійську мову, у наш час першість за онлайн-платформами. Отож, журналісти порталу ЧаРівне.інфо поспілкувались із засновницею онлайн-курсів анлійської “ViVi” у Рівному Вікторією Талащук та дізнались, у чому перевага онлайн навчання, як вивчити мову легко і невимушено та чому на онлайн-курсах Рівного навчається вся Україна. 

Скільки часу функціонують ваші курси? Які вже маєте успіхи?

Онлайн-курси англійської “ViVi”діють вже два місяці, хоча задум виношувався кілька років. Пройшовши курси від Кембріджу та отримавши міжнародний сертифікат CELTA, що дає можливість викладати в будь-якій частині світу, а потім пропрацювавши в кращих школах англійської для дорослих та на корпораціях в Києві, я чітко побачила картинку цих курсів. Курси дуже добре розвиваються, позаяк студенти в нас зі всієї України. А це свідчить про одне – ні в Рівному, ні в Києві не знаходять те, по що йдуть до нас.

Яким чином відбувається онлайн-навчання? За допомогою яких каналів зв'язку комунікуєте із учнями?

Всі уроки відбуваються в онлайн-форматі через телеграм, вайбер та вотсап. В Україні так ніхто не працює. Я сама вигадала його, працювавши з власними студентами протягом кількох років. Я зрозуміла – це розслаблює їх, вони не думають про те, що на них хтось дивиться, а отже не відчувають дискомфорту від поглядів і т.д. Це ніби з голосом в голові. Таким чином мовний бар'єр швидко зникає.

 Хто викладає у вашій школі? Чим особливі ваші спеціалісти?

Викладачі наших курсів мають всі повну вищу філологічну освіту та стаж не менше ніж 4 роки. Є викладачі з CELTA, є й носії мови. Особливість – всіх відбирала з душею, в першу чергу я дивилась на те, наскільки комфортно мені з ними спілкуватись, адже точно знаю, що хоче сучасний студент.

Що нового, порівняно з подібними школами чи курсами, ви можете людям, які вирішили вивчати англійську?

Онлайн навчання – це майбутнє. В мегаполісах це вже стає маст-ду. Ви працюєте, приходите додому і хочете відпочити. А тепер ми вам надаємо можливість вбити два зайці: з чашкою в руках та улюбленим пледом вивчати необхідну мову. Чим не казка? Ніяких заторів, гаяння часу та коштів на добирання. Сучасність - це й так занадто насичений рух.

Чи не поступається онлайн-навчання ефективністю порівняно з стаціонарним навчання. Чи, можливо, має переваги?

Є людська неготовність до технологічних новинок. Є боязнь нового. Все. Ті, хто пробують, починають смакувати комфорт та якість і вже не можуть зупинитись.

Як відбувається процес навчання? Чи мають ваші учні домашні завдання?

Я не ставлю конкретного плану уроку викладачам. Я відібрала професіоналів. Є книги, що надаються, є структура, за якою йдуть викладачі (позаяк перші співбесіди на початку ми обговорювали саме її). І наразі всі відгуки позитивні, що свідчить про те, що все побудовано правильно. Домашнє завдання – це індивідуальний підхід. Ми дивимось реально на речі та те, з чим людина може впоратись.

Скільки часу потрібно, щоб опанувати іноземну мову з нуля?

Все дуже індивідуально. І це не слова людини, яка не знає статистики і людського фактору. Роками спостерігала за студентами, за найкращими викладачами країни і впевнено скажу: хтось вивчав в мене її за три місяці ( і це не жарт), хтось тримається рік на одному рівні. І не тому, що лінивий, а йому фізіологічно важко дається мова. Це все норма. Крокуйте сміливо. Інколи, щоб навчитись плавати треба закинути на глибину і залишити. Так і з англійською. Виходьте із зони комфорту, пробуйте нове, ви відчуєте смак життя по-новому, позаяк нова мова - це зовсім інший світогляд.

Яку пораду ви дасте нашим читачам, які хочуть вивчати мову?

Хочете мати гармонійні стосунки – вчіться любити, хочете гарне тіло – вчіться самодисципліні та йдіть в зал, хочете перспективу та впевнену англійську – завітайте на онлайн-курс “ViVi”. Це курс з душею, де вчать не тільки англійську, бо все зроблено з любов'ю, а отже вчать і про любов. Чекаємо Вас!

Контактна інформація:

Сайт: http://www.vivi-english-online.com/

Сторінка в Інстаграм: https://www.instagram.com/vivi___english_online

Телефон: 096 04 06 636

Електронна пошта: vivi.englishonline@gmail.com


На Щасливому (Запис низ)

Новини по темі:

  • Завтра у Рівному очікують дощову погоду

    28 03 2024, 20:06
    Завтра атмосферний фронт із заходу Європи зумовить коротк...
  • Шантажував і примушував до проституції: поліцейські затримали сутенера з Рівного

    28 03 2024, 18:31
    За даними слідства, щоб втягнути жінок у проституцію чоло...
  • Заступник Секретаря РНБО побував з робочою поїздкою на Рівненщині

    28 03 2024, 18:26
    Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і о...
  • Амфетамін, гашиш та галюциногенні гриби: у Рівному викрили продавців наркотиків

    28 03 2024, 17:46
    21-річного уродженця Хмельниччини, жителя Рівного, поліце...
  • На Рівненщині конфісковане майно передали на потреби військових

    28 03 2024, 17:09
    Колоди різних порід дерев, бензопили, декілька ноутбуків ...
  • Цієї неділі в Органному залі відбудеться благодійна фотосесія

    28 03 2024, 16:18
    В рамках БЛАГОЯрмарку, який буде відбуватись 31 березня н...
  • Знесилений та дезорієнтований: зниклого жителя Вараського районі розшукали на Сарненщині

    28 03 2024, 15:40
    Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.